RE: ~~ صندلی داغ سری هفتم ~~
سلام.
سوالای من:
1) اسم کوچولوتون چیه؟
2) کی اسمش رو انتخاب کرده؟
3) شما سر کار میری. پس بچه کجاست روزا؟ راستی چند سالشه.؟
4) با توجه به اینکه سختی های شاغل بودن رو کشیدی (از جمله احیانا نرسیدن به کارای خونه و خستگی بیش از حد و بلاتکلیفی در وارد کردن حقوق خودت به مخارج خونه و...) دوس داشتی مثلاً از فردا دیگه سر کار نری؟چرا؟
5) شما قبل از ازدواج شاغل بودی؟
6) بعضی از آقایون، اینکه همسر آیندشون شاغل باشه خیلی براشون مهمه. یه جورایی روی حقوقش حساب باز میکنن. به نظرت این خوبه؟ چه جوری میشه این رو تشخیص داد در زمان خواستگاری؟
7) برای زندگی مشترکتون شما بیشتر تلاش کردی یا آقای همسر؟ اصلاً میشه این دو تا رو تمییز داد از هم؟
8) فرض: شما قصد داری بری خونه دوستت. همسرت اجازه نمیده و میگه من از اون دوستت خوشم نمیاد. شما چه میکنی؟
9) همسرت میخواد بره خونه دوستش که شما از اون دوستش خوشت نمیاد. چه میکنی؟
10) به نظر خودت و به نظر اطرافیان، خانواده همسرت، خانواده ی خوبی هستن؟ روابط فی ما بین چه جوریه؟
:72:
سلا دختر مهربون واقعا مهربون .
1) اسم کوچولوتون چیه؟
اگه ناراحت نمی شین نگم
2) کی اسمش رو انتخاب کرده؟
راستش را بخواین ما هیچ اسمی انتخاب نکردیم تا کوچولو متولد بشه بعد ببینیم چه اسمی به ایشون می یاد
2 شب قبل از زایمان به صورت مداوم یه شهید می یاد به خواب همسرم اسم اون شهید را گذاشتیم روی پسرمون.
3) شما سر کار میری. پس بچه کجاست روزا؟ راستی چند سالشه.؟
پیش مادرم هستن 2 سالش هنوز نشده.
4) با توجه به اینکه سختی های شاغل بودن رو کشیدی (از جمله احیانا نرسیدن به کارای خونه و خستگی بیش از حد و بلاتکلیفی در وارد کردن حقوق خودت به مخارج خونه و...) دوس داشتی مثلاً از فردا دیگه سر کار نری؟چرا؟
من جزء اون دسته دخترایی بودم که قبل از ازدواج عقاید فمنیسمی شدید داشتم که زن باید بیرون از خونه شاغل باشه مستقل باشه و با مرد هیچ فرقی نمی کنه و حتی می تونه از مردا هم موفق تر باشه و از این قبیل حرف ها-البته بگم یه زن می تونه خیلی موفقیت ها را به دست بیاره اما نکته ای که الان بعد از 5 سال زندگی مشترک به اون رسیدم همون چیزی هست که شرع برامون کاملا شرح داده اینکه کار بیرون برای مرد کار منزل و تربیت فرزندان و همسر داری برای خانم ها . راستش به خاطر ظرافتی که زن داره حجم این همه مسوولیت جز پیری زود رس چیزی براش به ارمغان نمی یاره . جز اینکه الان بزرگ شدن بچه ام را نمی بینم . اینکه وقتی میرم خونه خسته ام و نمی تونم اون جور که دلم می خواد از با بچه بودنم لذت ببرم . خستگی هام مانع از این می شه که اونجور که دلم می خواد به مسایل عبادیم توجه کنم وخیلی کمبود های دیگه.
شاید خیلی چیزها با کار کردن به دست بیاریم ،استقلال مالی ، موقعیت اجتماعی ، قدرت مانور در زندگی ، و...
اما مهم ترین چیز زن بودن و انجام وظایف یک همسر ویک مادر بودن هست.
5) شما قبل از ازدواج شاغل بودی؟
بله من اواسط تحصیلم در دانشگاه از اونجایی که جزء دانشجویان ممتاز بودم با اساتید در دانشگاه های دیگه همکاری می کردم بعد از فارغ التحصیل شدنم همه بلافاصله استخدام شرکت مورد علا قه ام شدم.
6) بعضی از آقایون، اینکه همسر آیندشون شاغل باشه خیلی براشون مهمه. یه جورایی روی حقوقش حساب باز میکنن. به نظرت این خوبه؟ چه جوری میشه این رو تشخیص داد در زمان خواستگاری؟
اتفاقا یه خواستگاری داشتم که این قضیه خیلی براشون مهم بود . البته ایشون بیشتر پرستیژ کاری براشون مهم بود نه حقوقش . البته من هم با توجه به اینکه کارم را دوست داشتم و می دونستم که برای ایشون هم مهم بود که سر کار برم بهشون اینجور گفتم که قصد دارم چند سال اول زندگی را سر کار نرم تا بتونم به زنگی ام بیشتر برسم مهم ترین چیز برام زندگی ام هست .اینجا بود که متوجه حساسیت بیش از حد ایشون شدم.
و خدا رو شکر قسمتمون نبود.
7) برای زندگی مشترکتون شما بیشتر تلاش کردی یا آقای همسر؟ اصلاً میشه این دو تا رو تمییز داد از هم؟
تلاش هر دومون ولی خوب از لحاظ مالی حقوق من بیشتر از همسرم هست در نتیجه بیشتر هم هزینه کردم.
8) فرض: شما قصد داری بری خونه دوستت. همسرت اجازه نمیده و میگه من از اون دوستت خوشم نمیاد. شما چه میکنی؟
اتفاقا یه نمونه اش را توی کارگاه الگو های رفتاری حل مشکلات نوشته ام .
مهمانی دعوت هستیم که شوهر تمایل به حضور در اون را نداره وهمسر علاقه داره که در اون شرکت کنه .شوهر دلایل منطقی می یاره که نباید در اون مهمونی شرکت کرد و تصمیم گیری را می ذاره به عهده خودتون
الگوی رفتاری غلط : همسر چطور من تو مهمانی هایی که شما دوست داری بر خلاف میلم شرکت می کنم خوب تو هم به خاطر من توی این مهمانی شرکت کن .شوهر باشه من میام مهمانی اما اگه بعدش چیزی بت گفتم نگو که نگفتی .همسر:تهدید می کنی؟نتیجه => دعوا و مشاجره
همسر :فکرهام رو کردم گرچه دوست دارم برم به این مهمانی اما چیزی که برام مهم تر هست رضایت شماست که شما هم اون جو را نمی پسندی.
شوهر: گلم به احترام شما می ریم گرچه من راضی نباشم.
9) همسرت میخواد بره خونه دوستش که شما از اون دوستش خوشت نمیاد. چه میکنی؟
تو این مورد ما مشکل داریم متاسفانه ،البته ایشون چنین دوستی ندارند اما جلساتی دارند که من دوست ندارم برن خودشون هم به ذات می دونن اما از اونجایی که به کارشون اعتقاد وایمان دارند کار خودشون را انجام می دند وقتی هم که بر می گردند واسه دلخوشی بنده یا بستنی می خره یا ساندویچ خلاصه یه چیز شکم می خره ما هم دیگه هیچی نمی گیم.
10) به نظر خودت و به نظر اطرافیان، خانواده همسرت، خانواده ی خوبی هستن؟ روابط فی ما بین چه جوریه؟
خانواده مهربونی داره اما به خاطر اختلاف مذهبی که با اونها داریم روابط خیلی رسمی و حساب شده هست و از اونجایی که همسرم در روز اول خواستگاری این قضیه را عنوان کرده بودند که خانوادشون باهشون فرق می کنه و من هم پذیرفته بودم همسرم نقش خیلی مهمی در برقراری تعادل بین خانواده ها و رفت و آمد ایفا کردند و واقعا از این بابت خیلی مدیون همسرم هستم.
بینهایت جان، ازت ممنونم.
اما جواب سوال چهارم رو هنوز نگرفتم.
دوس داشتی از همین فردا دیگه سر کار نری؟
دلت نمیخواد پیش بچه باشی همیشه؟ چی جلوی اینو میگیره که همین فردا شغلت رو رها کنی؟
یه سوال دیگه، وقت خواستگاری میدونستی که حقوق خودت از حقوق همسرت بیشتره؟
همسرت هم میدونست؟ با این موضوع مشکلی نداشتید؟ هم شما هم ایشون؟
سلام بی نهایت عزیز
خوش اومدی به صندلی داغ:328:
من چند تا سوال ازت دارم؟
روزی چندبار میری سریخچال؟:) ای شکمو...
هواپیمابوق داره؟:180:
تاچند سالگیت پستونک می خوردی؟:D
----------------------------------------------------
بدترین شوخی که باهات کردند؟:101:
بدترین اخلاقی که داری؟
عجیب ترین خریدی که تاحالا داشتی؟:163:
بدترین تعطیلات شماکی بوده؟
اهل ورزش هستی؟
شعارت تو زندگی چیه؟
آینده رو چطور می بینی؟
برای دوستان زیریه شکلک یاعکس بذار.
دخترمهربون
داملا
محمدابراهیمی
فرهنگ27
بهارغمگین
حامد65
سرافراز
یه انتقاد ازمن؟(خداییش انتقادباشه ها ...تعریف الکی نکن.)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
بینهایت جان، ازت ممنونم.
اما جواب سوال چهارم رو هنوز نگرفتم.
دوس داشتی از همین فردا دیگه سر کار نری؟
دلت نمیخواد پیش بچه باشی همیشه؟ چی جلوی اینو میگیره که همین فردا شغلت رو رها کنی؟
یه سوال دیگه، وقت خواستگاری میدونستی که حقوق خودت از حقوق همسرت بیشتره؟
همسرت هم میدونست؟ با این موضوع مشکلی نداشتید؟ هم شما هم ایشون؟
سلام صبح به خیر به اهالی صندلی داغ
خواهش می کنم دختر مهربان جان کاری نکردیم ،دیگ بالا وپایین نکردیم.
عزیزم در مورد سوال 4 با توجه به توضیحاتی که دادم آره دیگه دوست ندارم برم سر کار اما خوب هزینه های زندگی بالاست و البته توقع ما هم از زندگی بالاست با توجه به وام هایی که گرفتیم فعلا تا اطلاع ثانویه مجبوریم که بریم سر کار.:302:
اما راجع به سوال دوم همسرم اصلا به خودشون اجازه نداند که راجع به حقوقم از من سووال کنند و من نظرشون را راجع به حق و حقوق زن در مسایل مادی پرسیدم ایشون هم گفتند حقوق مرد متعلق به زندگی هست وحقوق زن متعلق به خودش هست .اما در جلسه دوم خواستگاری مقدار دقیق حقوقشون را به من گفتند خوب اولش من شوکه شدم و حتی خانواده ام این قضیه را قابل تامل دونستند که بعده ها ببینم آیا برام مهم هست یا نه؟ خوب اون موقع با توجه به ترازویی که گذاشته بودم برای سنجش معیار هام خوبی هاشون خیلی بیشتر بود .اما بهتون بگم اصلا خوب نیست حقوق زن بالاتر از مرد باشه این را توی زندگی متوجه میشید.
ایشون حتی حاضر بودند که من اگه خودم دوست دارم سر کار نرم و با حقوق ایشون با قناعت بیشتر زندگی کنیم (البته با یه سری سوال انحرافی می خواستم ببینم برا زندگی رو حقوق من حساب باز کردند یا نه که دیدم اینجور نیست)
نکته دیگه هنوز هم ایشون تا حالا از مقدار دقیق حقوقم خبر ندارند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داملا
سلام بی نهایت عزیز
سلام داملای گل
خوش اومدی به صندلی داغ
من چند تا سوال ازت دارم؟
خواهش می کنم فقط داغ نباشند که تحمل داغی سخته اونم توی محل کار
روزی چندبار میری سریخچال؟ ای شکمو...
راستش بستگی داره رژیم دارم یا ندارم :311: کل عمر ما به رژیم گذشته روزایی که رژیم داریم کم می ریم اما روزایی که رژیم را بیخیالیم هر از گاهی میریم یه سلام علیکی می کنیم بعضی اوقات چیزی هست که جوابمون را بده بعضی اوقات هم دست خال بر می گردیم.:163:
هواپیمابوق داره؟
والله هواپیماهایی که ما سوار شدیم نذاشتند بریم کابین خلبان تا اگه بوق داره زیارتش کنیم
تاچند سالگیت پستونک می خوردی؟
راستش من اصلا پستونک نخوردم.
----------------------------------------------------
بدترین شوخی که باهات کردند؟
این هم جزء اون چیز هایی است که کمتر تجربه اش کرده ام اهل شوخی های اونطوری نیستم ویکی از خواسته هام اتفاقا از همسرم در اول زندگی این بوده که باهام شوخی نکنه چون من مرز بین شوخی وجدی را خیلی کم می بینم.
بدترین اخلاقی که داری؟
خیلی محطاطم بعضی اوقات دوست دارم از بند اون خلاص بشم .
عجیب ترین خریدی که تاحالا داشتی؟
خرید نبوده رستوران رفتن بوده :163: راستش من میگو اصلا دوست ندارم ولب بهش نزده بودم تا اینکه یه دفعه که رفتم رستوران دیدم گران ترین غذاش شاه میگو هست من هم وسوسه شدم با اینکه تا حالا لب نزده بودم میگو انتخاب کردم اما جاتون خالی واقعا خوش مزه بود بعد از اون شد که نظرم راجع به میگو عوض شد.
بدترین تعطیلات شماکی بوده؟
عید نوروز سال 79 که داشتم واسه کنکور درس می خوندم وای که چقدر دوست داشتم برم مهمونی و بشینم پای تلوزیون .
اهل ورزش هستی؟
یه تردمیل خریدیم به بهانه اینکه حالا که وقت نمی کنم توی خونه ورزش کنم که کنار خونه داره خاک می خوره .
شعارت تو زندگی چیه؟
از تو حرکت از خدا برکت
آینده رو چطور می بینی؟
انسان با امید و آرزو هست که زنده هست و آینده چیزی جز افکار ما نیست که به واقعیت تبدیل می شه واسه همین آینده را خیلی خوب می بینم تا همون جور رقم بخوره.
برای دوستان زیریه شکلک یاعکس بذار.
دخترمهربون :72:
داملا:228:
محمدابراهیمی:326:
فرهنگ27 :shy:
بهارغمگین:43:
حامد65 :303:
سرافراز:72:
یه انتقاد ازمن؟(خداییش انتقادباشه ها ...تعریف الکی نکن.)
عزیز دلم من در جایگاهی نیستم که از خانم مهربون ودل پاکی مثل شما انتقاد کنم .
ممنون از سووال هاتون.
صندلی داغ تر میشود :)
1) 4 تا ایرادای اخلاقی خودت رو برامون بگو.
2) تا به حال شده به خودت، به زندگیت، به اعتقادات شک کنی؟ توضیح.
3) از شما انتقاد که میکنن شما چه عکس العملی نشون میدی؟
4) الان میشه از شما یه انتقاد کرد یا نه؟
5) چه جوری شوخی توی زندگی شما نیست؟!! زندگی کسل کننده نمیشه؟
6) شما دوست صمیمی هم داری؟ چند تا؟ تا چه حد صمیمی هستن؟
7) شما برای دوستات صمیمی محسوب میشی؟ برای چند نفر؟
8) چه سوالی هست که الان به خودت میگی کاش توی روزای خواستگاری از همسرم میپرسیدم؟
9) از چه جور آدمایی بدت میاد؟
10) سوالام سخت که نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
صندلی داغ تر میشود :)
10) سوالام سخت که نیست؟
بذارید اول سوال 10 رو جواب بدم دختر مهربون عزیز اخه باسوالات نابتون تمام وجود ما رو داری می لرزونی و حسابی داری مارو می تکونی
1) 4 تا ایرادای اخلاقی خودت رو برامون بگو.
1- مغرور 2- محطاط 3- دقیق وریز بین(گاهی اوقات ادم باید چشمانش رو روی بعضی چیز ها ببنده) 4- قانون مدار (زندگی گاهی اوقات احتیاج به یه بی نظمی هایی هم داره که باید بشه باهاشون کنار اومد)
2) تا به حال شده به خودت، به زندگیت، به اعتقادات شک کنی؟ توضیح.
اعتقاداتی که بر پایه و اساس دین هست شک نه تا حالا نشده شک کنم ولی شده که خودم را مورد مواخذه قرار می دم که بعضی اوقات در اعتقاداتم کوتاهی کردم .
3) از شما انتقاد که میکنن شما چه عکس العملی نشون میدی؟
از اون هایی که خیر خواهانه و سازنده هستند استقبال می کنم و سعی می کنم موشکافی کنم قضیه را در مورد اون هایی هم که مغرضانه هست بی تفاوت برخورد می کنم اما باز هم توی ذهنم مرور می کنم که شاید نکته ای توش باشه و به دردم بخوره.
4) الان میشه از شما یه انتقاد کرد یا نه؟
خیلی خوشحال می شم
5) چه جوری شوخی توی زندگی شما نیست؟!! زندگی کسل کننده نمیشه؟
بستگی به تعریف شوخی داره من بیشتر منظورم سر کاری یا شوخی هایی که افراد دیگه رو هم دخیل می کنه وممکن هست باعث سوء تفاهم بشه یا مثلا شوخی هایی که خصوصیت را یا یه کاری که نکردید را بهتون انتصاب می دهند بعد می گن شوخی کردیم یا شوخی هایی که آدم را به زحمت می اندازه وباید وقت و انرژی صرفش کنه .و یا شوخی هایی که حالت تمسخر و تحقیر داره .
یک سری شوخی ها هم هست که اونها رو تو زندگی داریم مثل شوخی هایی که حالت سورپرایز کردن داره ، شوخی های ترسوندن داریم و چنین مواردی که نه شخصیت طرف را زیر سوال ببره ونه ایجاد ناراحتی کنه.
6) شما دوست صمیمی هم داری؟ چند تا؟ تا چه حد صمیمی هستن؟
دوست صمیمی3 تایی دارم که هرکدوم محدوده دوستی شون برام تعریف شده است . حد هر کدوم فرق میکنه اگه کل حرف هایی که براشون زدم را جمع کنید می شه 40 درصد زندگی ام.
7) شما برای دوستات صمیمی محسوب میشی؟ برای چند نفر؟
برای همون 3 نفر صمیمی حساب می شم یک رابطه 2 طرفه هست.
8) چه سوالی هست که الان به خودت میگی کاش توی روزای خواستگاری از همسرم میپرسیدم؟
همسرم جای هیچ سوالی را برای من باقی نگذاشت وایشون همه حقایق زندگی رو همون اول به من گفتند حتی چیز هایی که شاید به ذهنم نمی رسید که بخوام بپرسم .اما یه چیز مهم که در نظر نگرفتم ساده رد شدن از روی برخی حقایق بود که با دقت بیشتر باید بررسی می کردم .
9) از چه جور آدمایی بدت میاد؟
آدم های راحت طلب ، فرصت طلب ، ظاهر نما ، افاده ای ، خود خواه و خود رای ،
تو رو خدا دختر مهربون یه خورده رحم کن این سوال هاتون بدجور SECURITY ما رو به هم می ریزه
وای عضو کوشا شدم :227:
این ماجراش چطوریه؟ سورپرایز شدم:72::72:
سلام
این صندلی داغ خاصیتش اینه که آدم رو کوشا میکنه:311:
صدتا ارسال داشتی :104:
اگر دوباره متولد بشین (یه فرصت دوباره) چه کار خواهید کرد؟
فرض کنید الان زمان آینده است و همه چیز در زندگی شما عالی و روبراهه ، چه چیزهایی در اون زندگی برای شما از همه مهمتره؟؟ نام ببرید و توضیح بدهید
خودت رو تو موقعیتهای زیر قرار بده :
واکنشت چیه ؟
بهترین واکنش از نظر شما چیه؟ (این دومیه مهمتره)
1-همسرتون از کاری که کردید ، ناراحته چون با اصول زندگیش در تضاده ، این موضوع رو عنوان میکنه شما...
2-تو یه مهمونی متوجه میشی که یکی از خانمای فامیل شما خارج از حد انتظار شما با همسرتون گرم گرفته و خودمونی شده شما ...
3-همسرتون درمحل کار به یکی از همکارای مونث ، توجه ویژه ای داره طوری که شما ناراحتی از این قضیه ، اونوقت شما ...
4-بطور اتفاقی یه اس.ام .اس تو گوشی همسرتون میبینی که یه دختری براش فرستاده و مثلا آخرش هم گفته "دوستت دارم " شما...
5-ساعت 11 شبه که هردوتون خسته و کوفته رسیدین خونه ، همسرتون انتظار داره که سفره شام رو شما پهن کنید شما...
6-روزتولدتونه ، بعدازظهرشما زودتر اومدی خونه و تزئینات رو هم انجام دادی و کیک و شمع و... همسرتون شب میاد و اصلا یادش نبوده که هدیه ای براتون بخره ...
7-یه ساعت به سال تحویل مونده ، او دوس داره برید خونه پدر ومادرش شما هم دوس دارید برید خونه پدر ومادرتون ، او به خواسته شما توجه نمی کنه شما...
8- فامیلای شوهر مهربون رو دعوت می کنید برا شام ، بعضی از اونها برا کمک به شما میان تو آشپزخونه شما دوس ندارید تویخچالتون رو ببینند اتفاقا اونا میرن سر یخچال ،شما ...
شما وعده نهاری با ۳ دوستی که برای شما احترام برانگیز و قابل تحسین هستند دارید.درجریان نهار آنها از یکی از دوستان صمیمی شما شروع به انتقاد می کنند بدون اینکه بدانند او دوست شماست. انتقاد هایی ناخوش آیند و غیر قابل قبول. در این لحظه چه می کنید؟
شما چه چیزی می دانید که بواسطه آن خود را از دیگر مردم متفاوت بدانید؟
چه چیزهایی است که شما را خوشحال می کند ، اما ممکن است دیگران از آن خوشحال نشوند؟
چه چیزی هست که شما دوست داشته اید انجام دهید ولی تا کنون انجام نداده اید؟ چه چیزی شما را عقب نگه داشته؟
سه تجربه از زندگی مشترکتون که بنظرتون برای تازه عروسها مفید باشه؟
الان می شینی این سوالها رو جواب میدی یا میری مراسم دعای عرفه؟
چه سوالی دوس داشتی ازت می پرسیدم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baby
سلام
سلام آقای baby :D
این صندلی داغ خاصیتش اینه که آدم رو کوشا میکنه:311:
صدتا ارسال داشتی :104:
الان می شینی این سوالها رو جواب میدی یا میری مراسم دعای عرفه؟
دوست داشتم که می شد برم دعای عرفه اما از اواسطش می رسم فعلا که سر کار هستم.پس ترجیح می دم که با سوال های نابتون مخمون کمی احساس داغی کنه.
اگر دوباره متولد بشین (یه فرصت دوباره) چه کار خواهید کرد؟
گناه کمتر می کردم سعی می کردم بنده بهتری می بودم .
فرض کنید الان زمان آینده است و همه چیز در زندگی شما عالی و روبراهه ، چه چیزهایی در اون زندگی برای شما از همه مهمتره؟؟ نام ببرید و توضیح بدهید
سوالتون برام مبهمه اما اگه درست متوجه شده باشم اگه همه چیز روبه راه باشه هم از لحاظ مادی هم معنوی مهم ترین چیز حفظ و تکمیل اونهاست و نشر اون به دیگرون .
(این نام ببریدش وتوضیح دهیدش را آقای baby یاد سوال های امتحانات دانشگاه ادم می یفته که استاد یه سوال می داد باید 5 تا صفحه آچار دو رو واسش جواب می نوشتیم.)
واکنشت چیه ؟
1-همسرتون از کاری که کردید ، ناراحته چون با اصول زندگیش در تضاده ، این موضوع رو عنوان میکنه شما...
واکنش من: اگه اصولش را هم من قبول داشته باشم و واقعا کاری که کردم خلاف اصول ایشون بوده عذر خواهی میکنم و سعی در برطرف کردن اون اشکال می کنم
اگه اصولش را قبول دارم ولی کارم برخلاف اصولش نبوده اصولشون را تایید می کنم اما عذر خواهی نمی کنم اما اگه اصولش را هم قبول ندارم اینجا خیلی دیگه کار سخت می شه در مورد اصولشون باهاشون وارد بحث می شم اینکه من اون اصول را قبول ندارم .
بهترین واکنش :2 قسمت اول به نظرم بهترین برخورد بود اما قسمت سوم را توی اون شرایط باید سعی میکردم یه جوری ناراحتی شون را کم کنم و سر فرصت راجع به اصولی که دارند با هم حرف می زدیم.
2-تو یه مهمونی متوجه میشی که یکی از خانمای فامیل شما خارج از حد انتظار شما با همسرتون گرم گرفته و خودمونی شده شما ...
واکنش من : خوب مهم رفتار همسرم با ایشون هست اگه همسرم حد خودش را رعایت می کنه از همسرم ناراحت نمی شم اما از این به بعد سعی می کنم چنین شرایط کمتر به وجود بیاد مهمانی هایی که حدس می زنم اون خانم هست کمتر می رم.
بهترین واکنش : همون قبلیه دیگه نه غلام:311:
3-همسرتون درمحل کار به یکی از همکارای مونث ، توجه ویژه ای داره طوری که شما ناراحتی از این قضیه ، اونوقت شما ...
واکنش من : سوالتون سخته خوب میگم که نسبت به اون خانم احساس خوبی ندارم .
بهترین واکنش : نمیدونم. شما بگید لطفا.
وای اقای baby این سووالاتتون خیلی سخته.مثل امتحان می مونه واقعا صندلی رو داغ کردین.
4-بطور اتفاقی یه اس.ام .اس تو گوشی همسرتون میبینی که یه دختری براش فرستاده و مثلا آخرش هم گفته "دوستت دارم " شما...
واکنش من : مبایل را همون موقع می برم به همسرم نشون می دم وازشون می پرسم این کیه؟
بهترین واکنش :شما بگید لطفا
5-ساعت 11 شبه که هردوتون خسته و کوفته رسیدین خونه ، همسرتون انتظار داره که سفره شام رو شما پهن کنید شما...
واکنش من : جوری که خودش هم متوجه نشه تو پهن کردن سفره واردش می کنم وازش کمک می گیرم یا مثلا می گم تا من بیام سفره را پهن کنم شما فلان کار دیگه را انجام بدین نمی ذارم قسر در بره:311:
بهترین واکنش : فکر کنم بهترین واکنش همون بالایی هست.
6-روزتولدتونه ، بعدازظهرشما زودتر اومدی خونه و تزئینات رو هم انجام دادی و کیک و شمع و... همسرتون شب میاد و اصلا یادش نبوده که هدیه ای براتون بخره ...
واکنش من: دیر نشده با هم بریم بیرون برام یه چیزی بخر:227:
بهترین واکنش :شما بگین لطفا.
7-یه ساعت به سال تحویل مونده ، او دوس داره برید خونه پدر ومادرش شما هم دوس دارید برید خونه پدر ومادرتون ، او به خواسته شما توجه نمی کنه شما...
واکنش من : به خواستشون احترام می ذارم و می رم خونه پدر مادر ایشون .دیر نمی شه خونه خودمون هم بعدش می ریم.
8- فامیلای شوهر مهربون رو دعوت می کنید برا شام ، بعضی از اونها برا کمک به شما میان تو آشپزخونه شما دوس ندارید تویخچالتون رو ببینند اتفاقا اونا میرن سر یخچال ،شما ...
واکنش من: خیلی خوب هست که شما اینقدر زود می تونید صمیمی بشید راستش من حتی روم نمی شه برم سر یخجال خونه خاله ام.
بهترین واکنش : اون موقع چیزی نمی گفتم اما اگه یه روز رفتم خونه طرف شرایط رو جوری پیش می بردم که چنین شرایطی ایجاد بشه با اجازه گرفتن های مداوم می رفتم سر یخچالشون که متوجه بشند برام چقدر مهم هست.
شما وعده نهاری با ۳ دوستی که برای شما احترام برانگیز و قابل تحسین هستند دارید.درجریان نهار آنها از یکی از دوستان صمیمی شما شروع به انتقاد می کنند بدون اینکه بدانند او دوست شماست. انتقاد هایی ناخوش آیند و غیر قابل قبول. در این لحظه چه می کنید؟
واکنش من : با عذر خواهی یاد اور می شم که ایشون یکی از دوستای صمیمی بنده هستند و برام اهمیت دارند.
بهترین واکنش : شما بگین لطفا
وای این قسمتش تموم شد خدا رو شکر:)
شما چه چیزی می دانید که بواسطه آن خود را از دیگر مردم متفاوت بدانید؟
بالاخره ادم ها با هم متفاوت هستند ودلایل این تفاوت خیلی چیز ها می تونه باشه
چه چیزهایی است که شما را خوشحال می کند ، اما ممکن است دیگران از آن خوشحال نشوند؟
بستگی به تفاوت دربینش و اعتقادات افراد داره همین طور که من توی یه ماشین می شینم وصدای ترانه اون من را ناراحت می کنه صدای دعای ماشین من هم ممکنه دیگرون را ناراحت کنه و از این دست مثال ها.
چه چیزی هست که شما دوست داشته اید انجام دهید ولی تا کنون انجام نداده اید؟ چه چیزی شما را عقب نگه داشته؟
اینکه به خودم بیشتر اهمیت بدم وبه خودم برسم .
حس مسسولیتی که نسبت به اطرافیانم داره باعث شده برای خودم کمتر وقت داشته باشم.
سه تجربه از زندگی مشترکتون که بنظرتون برای تازه عروسها مفید باشه؟
با کسب اجازه از بزرگان تالار :
از همون اول زندگی سعی کنند با همسرشون صادق باشند و مهم ترین چیز در زندگی شون اول رضای خدا باشه بعد رضایت همسرشون
اعتماد نقش مهمی در زندگی ایفا می کنه هم اعتماد کنید و هم کاری نکنند که اعتماد همسرشون ازشون کم بشه
به خانواده همسرتون احترام بذارید حتی اگه بزرگ ترین تفاوت ها را با هم دارید مهم همسر شماست.
چه سوالی دوس داشتی ازت می پرسیدم؟
بعد این همه سوال که پرسیدین اقای baby دیگه مخی نمونده که بخواد سوال مطرح کنه
لازم می دونم از دوستانت به خاطر سووال هایی که کردند تشکر کنم .
و اینکه اگه می شه اقای BABY به این سوال خودشون که در ذیل می یارم در کارگاه "الگوی صحیح رفتاری در حل مشکلات "
پاسخ دهند:
واکنشت چیه ؟
1-
2-
3-
.
.
.