سلام بر بي بي عزيز
منم به شما دوست خوبم كه واقعا حق به گردنمون داريد اين مصيبت را تسليت گفته و از خداوند منّان براي آن مرحوم غفران الهي و براي شما و سائر بازماندگان آنمرحوم صبر جميل آرزومندم ...
:72::72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بر بي بي عزيز
منم به شما دوست خوبم كه واقعا حق به گردنمون داريد اين مصيبت را تسليت گفته و از خداوند منّان براي آن مرحوم غفران الهي و براي شما و سائر بازماندگان آنمرحوم صبر جميل آرزومندم ...
:72::72::72:
جناب بی بی
تسلیت مرا هم پذیرا باشید .
از خداوند صبر و اجر برای بازماندگان را مسئلت می دارم . و مطمئنم که شما تسلی بخش خوبی برای خواهر گرامیتان هستید ، با شناختی که از شما داریم ، می توانید ایشان را در جهت استقامت و صبر و پذیرش یاری برسانید . ان شاء الله که وفات این عزیز برایشان خیرات و برکات را جایگزین در پی داشته باشد .
روحشان شاد و قرین رحمت واسعه باد
.
بی بی عزیز بهتون تسلیت میگم
خدا بهتون صبر بده:72:
baby عزیز ،
به گردن همه ما خیلی حق دارید من هم به نوبه خودم تسلیت می گم.
روانشان شاد ..........
امیدوارم وابستگان عزیزتان با این مسئله کنار آمده باشند و نسبت به زمان تا حدی به شرایط عادی برگشته باشند .
اقای بی بی تسلیت عرض می کنم
از خداوندمتعا ل برای بازماندگان صبر و برای ان مرحومه مکرمه علو درجات را خواستاریم
روحش شاد
آقای بی بی
تسلیت میگم
ان شاالله خداوند ایشون رو مورد رحمت قرار بده
و به بازماندگان خصوصا خواهرتون صبر جمیل عنایت کند.
از تمامی دوستان و عزیزان همدرد ، چه آنها که در جریان بودند و با ارسال پیام خصوصی و ایمیل ابراز همدردی کردند و چه سایر عزیزانی که با تسلیتشون باعث تسلای خاطرمون شدند ،صمیمانه تشکر می کنم.
راستش تصمیم نداشتم خاطر دوستان رو آزرده کنم با دادن این خبر و تنها برخی از دوستان سایت در جریان بودند ، ، چرا که اون مرحوم هم در طول مدت بستری شدنشون تو بیمارستان حتی راضی به زحمت افتادن همکارانشون در حد یه عیادت نبود ، همیشه می گفت مردم به اندازه کافی گرفتارن و با این ترافیک و... خوب نیست وقتشون رو بگیریم.
تجربه دنیای واقعیم این بوده که ابراز همدردی و تسلیت گفتن و همراهی با مصیبت دیده ، باعث تسلای خاطر بازمانده ها میشه و راحت تر می تونن این غم رو تحمل کنن ، اما امروز با دیدن این همه ابراز محبت گوشه های دیگری از عمق دوستی های این جمع خوب و صمیمی رو یافتم.
ان شاء الله دل همگی تون شاد باشه .
خدایا برا داشتن اینهمه دوست خوب ازت ممنونم و سپاسگذارتم.
آقای مهاجر بیشان بهتون تسلیت می گم.
از خدا می خوام به شما و مخصوصا خانوادشون صبر بده.روحشون شاد
آقای مهاجر واقعا متاثر شدیم و
فقدان آن بزرگوارتان ما را نیز اندوهگین ساخت. غفران و رحمت الهی برای آن عزیز از دست رفته و سلامتی و طول عمر با عزت برای جناب عالی از پروردگار متعال خواهانیم.