RE: چجوری طاقت بیارم فقدان همچنین عزیزی رو؟
چه عجب ملاحت عزیز به کلبه درویشی ما سر زدند
سلام و صد سلام
نمیدونی چقدر از پیامت خوشحال میشم...ملاحت عزیز برای ثبت نام در انجمن افراد خوشبخت
باید حق عضویت بپردازی تا بتونی به انجمن دسترسی پیدا کنی و ثبت نام کنی...همه ما اینکار رو
کردیم...روی لینک حق عضویت کلیک کن!
بعد از پرداخت و تکمیل فرم ثبت نام تو همون صفحه به خیلی انجمن ها میتونی دسترسی پیدا کنی
ملاحت عزیزم براش دعا کن که خداوند از گمراهی و تردید نجاتش بده و برای هر 2 تامون دعا کن.
الان وقته اذانه...دلتنگیهام رو تنها به درگاه خدا می برم!
ملاحت عزیز ، خواهر خوبم زودتر عضو شو تا بتونم از طریق پیام خصوصی احوالت رو جویا بشم
همیشه دعات می کنم دوست خوبم
سلام دوستان خوب همدردی
دوستانی که قریب به 5 ماه است که با شما آشنا شده ام و چنان با راهنمایی های زیبا و
همدردی ها و همدلی های گرمتان دختری را که بی انگیزه و غمگین بود به زندگی برگرداندید و
با حضور پر مهرتان به زندگی من از راه دور گرما و زیبایی بخشیدید!
دوستان مهربانم خداوند را بسیار شاکرم که مرا به سمت این تالار رهنمون کرد تا من هم جزوی از
خانواده بزرگ همدردی شوم و در کنار شما مهربانان هنر خوب زیستن و خوب زندگی کردن را
بیاموزم...
دوستان خوبم من بالاخره با این مسئله به شکل منطقی کنار آمدم و در گروی این بازی روزگار
روح خودم را بزرگتر کردم و فهمیدم که اگر گاهی همه چیز بر وفق مرادمان پیش نمی رود
شاید به صلاحمان است و قرار است با زیبایی های دیگری آشنا شویم و فهمیدم که اگر
اراده پروردگارم بر این امر قرار گرفته من باید بپذیرم و برای زندگی زیبایی که خداوند به من
هدیه کرده دوباره تلاش کنم!
من امروز با گذشته خودم و تلخی های آن خداحافظی می کنم و به قول "آنی عزیز" تنها
تجربه های خوبش را بر می دارم.
ای کاش که دوستان عزیزم هم که در زندگیشان چنین اتفاق هایی می افتد بردبار و صبور
باشند و بدانند قطعا به صلاحشان بوده که اینگونه شود!
بهار غمگین امروز بار غمش را بر زمین می گذارد و دیگر نام کاربریش را تغییر می دهد و
شادی را مهمان خانه دلش خواهد کرد!!!
همیشه هم رسیدن پیروزی نیست ، پیروزی در مطیع امر و صلاح خداوند بودن است!
از دوستان گلم به خصوص "ملاحت1" عزیز ، "تسنیم الهی" ، "گل مریم" ، "آنی" ، "شوکا" و
سایر دوستان همدردی سپاسگزارم!
بهار در حال حاضر دختری است :
شاد و پر انرژی و امیدوار که با گامهایی استوار به سمت آینده ای زیبا در سایه سار حق قدم
برمی دارد تا آینده ای زیبا ترسیم نماید
از مدیران عزیز "فرشته مهربان" یا آقای "hamed65" می خواهم این تاپیک را ببندند و جزو به
نتیجه رسیده ها اعلام نمایند.
التماس دعا
سلام،
خدا رو شکر می کنم که این تغییر روحیه رو در شما می بینم.
ان شا الله که همیشه شاهد فعالیت مثبت و سازنده شما در تالار باشیم و از تجربیات شما استفاده کنیم.
موفق باشید.