بابت همدری ممنونم .برام دعا کن:323:
نمایش نسخه قابل چاپ
بابت همدری ممنونم .برام دعا کن:323:
سلام
وای دوراهی عزیز چقدر خوشحال شدم وقتی خوندم که می خوای سعی خودت و بکنی و ازش جدا شی.
افرین به تو و افرین بر اراده ای که داری.
این و مطمئن باش هر یه قدم که از او دل بکنی و عشق اونو از دل خودت بیورن کنی به قدم به خدا نزدیک شدی.
مطمئن باش خداوند هم در این راه تنهات نمی ذاره و و کمکت می کنه.
:72::72:
:104::104:
:43::43::
:46::46:
سلام دوراهي عزيز
دوست دارم بدونين كه همه ي اعضاي همدردي حامي وپشتيبان شماهستند و همه مشتاقند كه هر چه زودتر مشكل شما حل بشه.پس بدونين هرحرفي كه ميزنيم جز از روي حسن نيت وخيرخواهي نيست . همه ي مامي دونيم كه زندگي سرشاراز پيچ وخم و مشكلات بزرگ هست اما هنرزندگي كردن در همينه ، اينكه چطوري بتوني اون ها رو حل كني يا حتي باهاشون كناربياي . من شما رو درك مي كنم و به تمام حر ف هايي كه زدين حق مي دم [مرسي بابت شرح زيبايي كه از ماوقع نوشتين] شما به خاطر تعهدي كه به همسروفرزندتون دارين قابل تقديرهستين . بله! همه ي ما تشنه ي محبت هستيم و نه گداي محبت ! حس دوست داشتن و دوست داشته شدن امري فطري و غيرقابل انكار هست . شما به قول خودتون همه ي راه ها رو امتحان كردين .اما من يك پيشنهاد ديگه هم براتون دارم. فكرميكنم بيشترازاوني كه سعي كنين مشكل خودتون رو با فربد حل كنين ، بايد مشكل خودتونو با همسرتون حل كنين . درسته كه خانم ها دوست دارند كه همسرشون نسبت به اونا حساس باشه و بهشون ابراز علاقه كنه ، اما معمولا آقايون در زمينه ي ابراز علاقه ضعيف هستند . بنابراين ، اين هنر يك زن هست كه بتونه همسرش رو در اين زمينه تقويت كنه . شما مي گيد آدم خوبيه و هيچ مشكلي نداره و شما رو هم خيلي دوست داره ، اما اين علاقه روبروز نميده .شما كه همه ي را ه ها رو امتحان كردين اين يكي روهم امتحان كنيد . نقشتونو كمي عوض كنيد . اين شما باشيدكه نسبت بهش حساس باشيد ، اين شما باشيد كه به معاشقه مي پردازه ، اين شما باشيد كه رابطه ي جنسي رو شروع ميكنه يا باگفتن حرف هاي عاشقانه اون رو به وجد مياره ودايما" به اومحبت كنه . البته مي دونم كه اين كارها سخته و به زمان نياز داره ولي به خاطرزندگيتون اين ايثاررو انجام بدين . البته باز هم ميدونم كه به دليل تصوري كه از گذشته ي زندگي با همسرتون دارين ، شروع اين كار دشوار هست . وابراز علاقه ي واقعي و قلبي به ايشون سخت هست . اما براي اين كار بنشينيد و دقيق فكركنيد وخصوصيات اخلاقي وانساني خوب همسرتون رو در نظربياريد ياحتي يادداشت كنيد . واونوقته كه مي بينيد كه تابه حال با جواهري زندگي مي كرديد كه به دلايلي خوب صيقل داده نشده وكاستي هايي داره اما همه ي اينها نمي تونه از ارزشش كم كنه ! مادامي كه اين ذهنيت رو داشته باشيدكه هيچ محبتي از همسرتون دريافت نمي كنيد ، واقعا" دريافت نمي كنيد ،يا اگرهم محبتي در يافت كنيد ، اون رو نمي بينيد . پس لطفا" اين راه روهم امتحان كنيد .و تاّثير تقويت رابطه ي خودباهمسرتون رو روي رابطه ي خودتون با فربدببينيد . اگربراي فربدازمحاسن همسرتون تعريف كنيد ، يا بگيد كه رفتارش عوض شده ، يا ديگه از زندگيتون ناراضي نيستيد ، مطمين باشيد كه اون هم ديگه به خودش اجازه نمي ده كه خودخواهانه شمارو براي دل خودش بخواد . پس لزومي نداشت كه از اوبخوايدكه رابطه رو تمومش كنه(به نظرم كارتون زياد درست نبود)بلكه بهتره كه در عمل ، عدم علاقه به ادامه ي رابطه رو نشون بدين. در آخر بايدبگم اين خودتون هستين كه ميتونين زندگيتون رو تغييربديد ، وهمه ي راهنمايي هاي ما فقط نوعي تذكرو روشن تركردن موقعيتتون هست . پس تصميم گيرنده ي اصلي خودتون هستين . اميدوارم كه در پست هاي آينده ي شما خبرهاي خوشي دريافت كنم.
موفق باشيد....:46:
ممنونم از همدری همه ی شما
من این چند روز نبودم و بخاطر شرایط روحی بدی که داشتم به مسافرت زیارتی رفته بودم و برای همهی شما از صمیم قلب دعا کردم.من الان نزدیک به 10 روز که دیگه با فرید نه بخاطر مسائل کاری و نه بخاطر هیچ بهانه ی دیگه رابطه ندارم و دارم سعی میکنم که برای همیشه فراموشش کنم باور کنید برام خیلی سخت بود که روزای اول ازش بی خبر باشم ولی دیگه برام بی خبری از اون عادی شده .شما هم برام دعا کنید که بتونم یه شغل دیگه پیدا کنم .
:104::104::104: بيا وبه خوبي هاي شوهرت دقيق شو مطمئنا اون هم نقاط مثبتي داره.ببين عزيزم هر كي يه شخصيت منحصر بفردي داره كه جذابيتاي خاص خودش رو داره.سعي كن اون جذابيت ها رو تو شوهرت پيدا كني .اگه بتوني تا 40 روز ازاون بيخبر باشي مطمئن باش برات عادي عادي ميشه.موفق باشي عزيزم
من با المیرا خیلی موافقم و اینکه قطعا برای خیلی از آدمها وجود یک فرد دیگر در زندگی خیلی جذابیت داره ولی گذرا است. پی اگر واقعا شوهرت را دوست نداری از او جدا شو (البته با دلایل کافی نه یکسری مسائل پوچ و پیش پا افتاده ). اما خیانت به هیچ دلیلی قابل توجیه نیست. چه بسا اگر شوهرت به تو خیانت کند بی درنگ تمام افکارت به او معطوف می شود.
ممنونم عزیز
ولی من خیلی وقته که با فرید تموم کردم و دیگه باهاش رابطه ندارم
دارم سعی میکنم چیزایی کهتو وجود شوهرمم نتونستم پیدا کنم خودم به خودم بدم .برام دعا کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دوراهی
بیرون ز تو نیست هر آنچه در عالم است***از خود بطلبد هر آنچه که خواهی، توئی
فقط میتونم بهتون بگم که بازم برام دعا کنید
آفرین به تصمیمی که گرفتی و مهمتر از اون داری عمل می کنی:104::104::104::104::104:
بگی یا نگی دعا می کنم.تو از اون دست دوستان هستی که دائم به فکرتم .به راهت ادامه بده ما باهاتیم:72: