RE: از بین رفتن 50 پست *فقط من* که البته سابقه هم دارد!!!
ظاهرا دوست عزیزمون جناب گردآفرید نه قصد گذشت دارند نه اینکه به این موضوع خاتمه بدند.
ولی آقای گردآفرید اینو بدونید اگه ما آدمها تو زندگیهامون گذشت نداشته باشیم هیچ وقت این زندگی یک زندگی قشنگ و دوست داشتنی نیست.
اگه ما همیشه دنبال خواسته های خودمون باشیم حتی به قیمت زیز پا گذاشتن حق دیگران و بی احترامی به اونها، فقط فقط باعث بوجود آمدن جهنمی می شیم که در درجۀ اول خودمون رو می سوزونه بعد دیگران رو.
شما اگه کمی گذشت داشته باشی (البته اینجا که فکر نمی کنم از کسی خطایی سر زده باشه که شما بخواهید گذشت کنید) ولی حالا بنا بر ادعای شما، اولین کسی که از این همه ناراحتی و رنجش رها می شه و به آرامش می رسه خود شما هستید.
در ضمن شما خودتون خوب می دونید تمام فعالان این تالار در هر زمینه ای به خاطر عشق و علاقه ای که به دوستانشون دارند بار این همه زحمت رو به دوش می کشند تا حتی اگه نتونستند گره گشای مشکلات دیگران باشند ولی حداقل با همزبونی و همدردی بتونند باعث تسکین اونها باشند.
و باز هم خوب می دونید مطالب مفید سرگرمی و تفریح این تالار همه همه به دنبال ایجاد حداقل لحظه ای شادی و لبخند برای کسانی می باشه که خسته و رنجور از همه جا و همه چیز هستند.
شما که نمی خواهید این حداقل آرامش و لبخند رو از دیگران بگیرید.
من سخنی انتقادی با آقای سنگ تراشانن داشتم و این شما بودید که با دخالت بی جای خود آش را بیشتر به هم زدید و موضوع را کش دادید نه این جانب،پس حواستان را جمع کنید و توپ را در زمین من نیندازید؛
همچنین من با مطالب عرفان و نادیا در باب بخش تفننی این جایگاه مجازی مخالفت دارم،ولی حوصله ادامه این بحث را نداشته و البته همچنان به ناحق 100 پست من سانسور و حذف شده است و افزون بر آن عامل این کار ناپسند با رندی تمام درصدد تخریب شخصیت بنده است و دیگران که اکثریت هم هستند متآثر از این کار . . . .
سلام به دوستای گلم. من الان بعد از 4 روزه که تونستم دوباره به تالار برگردم. برام جالبه که این بحث سانسور همچنان ادامه دارد. من به عنوان یه عضو تالار خواهش می کنم همگی دست از گفته ها و شنیده های تا بحالتون بردارید و مانند سابق به هدف اصلی بپردازیم. به خدا مشکل نیست که آدم یک لحظه چشماشو رو هم بگذاره. من به شخصه از جناب گردآفرید به عنوان یک پیش کسوت خواهش می کنم به این مسأله به دیده خوشبینانه تری بنگرند و خلق خود را بیش از این تلخ نکنند. به خدا ارزش تداره. یعنی مطمئناً مطالب ایشون ارزش داره اما فضای دوستانه ای که در اینجا ایجاد شده ارزشش به مراتب بیشتره و خوشایند نیست که بیش از این جو به بیراهه کشیده بشه. از همه دوستانی که در این بخش نظر دادن خواهش می کنم یه delete درست حسابی تو ذهنشون انجام بدن و بحثو اینطور خاتمه بدن. از آقای گردآفرید دلجویی میشه به خاطر حذف نا خواسته برخی پستاشون.متأسفانه چون امکان بازیابی اونا نیست امیدواریم جناب گردآفرید با همتی که در ایشون سراغ داریم مجدد ما رو از این پستا و پستایی جدیدتر بهره مند سازند. انشالله به مدد همیاری آقای مدیر سرور عوض میشه و دیگه مشکلات این چنینی نخواهیم داشت. آقای عرفان و جناب گردافرید و آقای مدیر یالله هم دیگرو ببوسید. :228:به افتخارشون...:73:
ما منتظریم دیگه زود همدیگه رو ببوسین و این موضوع انشاء الله ختم به خیر بشه
خوب اگر فرض محال بخواهد این کار انجام بگیرد،تکلیف فحشها،توهین ها و حق کشیهایی که در پستها و مهمتر از آن در پیامهای خصوصی ارسالی،به من روا داشته شده چیست؟
بگذارید در ذهن شما بدبین باشم . . .
بگذارید در ذهن شما تومور سرطانی باشم . . .
بگذارید در ذهن شما مشکل دار باشم . . .
بگذارید در ذهن شما بی دین و کافر باشم . . .
بگذارید در ذهن شما منت گذار باشم . . .
بگذارید در ذهن شما مغرور باشم . . .
بگذارید در ذهن شما سخنانم به درد دَرَک بخورد . . .
اما نمی توانم از حق و مهمتر از آن آبرویم و بی ادبی برخی بگذرم و در همان حال که این جفاها را فراموش نخواهم کرد،بهروزی و آگاهی بیشتر و خرد را برای همگان خواستارم؛
گرد آفرید جان عزیزم
تو برای ما همون گرد آفرید عزیز و دوست داشتنی هستی همون یار همیشگی تالار همدردی ....
مطمئن باش که هیچ کدوم از دوستان حاضر در تالار در مورد شما چنین فکری نمی کنند به هر حال بحثی بود و تموم شد بی ادبی یا توهین دوستان رو به خوبی خودت فراموش کن و همیشه گذشت داشته باش
سلام دوستان
سلام گردآفريدجان :72: ، سلام جناب سنگ تراشان:72:
اميدوارم كه حال همتون خوب و خوش باشه :203:
راستش رو بخوايد من فقط كمتر از دو روز از فضاي تالار دور بودم اما الان قدر تالار همدردي رو مي دونم و اين مدت كوتاه شايد به اندازه يكسال بر من گذشت و اين هم دليلش دوري از شما دوستان عزيز و مهربون و دلسوز تالار بود ، هر كي حرفمو قبول نداره مي تونه خودش امتحان كنه و حداقل دو روز تالار نياد .... مطمئنم اكثر دوستاني كه اينجا حضور فعالانه دارند و يه جورايي نفسشون و قلب و روحشون با تالار پيوند خورده دوري از تالار واسشون سخته ..... بچه ها مي دونيد وقتي از سركارم اومدم با خودم چي فكر و كردم و چي گفتم ؟!!!!
زماني كه پنجره اينترنت رو باز كردم و تو قسمت آدرس نوشتم :www.hamdardi.net باخودم گفتم خدايا نكنه سايت بازم با مشكل مواجه شده و يه لحظه استرس داشتم اما به محض اينكه اون بالا اين سه كلمه (( تالار گفتگوي همدردي )) رو ديدم نفس راحتي كشيدم .
خب حتما با خودتون مي گيد حالا هدف من از گفتن اين حرفا و احساسات چيه؟!!!
عزيزان من دوستان گلم باور كنيد فضاي دوستي و محبتي كه بين ما ها حكم فرماست واقعا ارزش و قرب زيادي داره و چه خوبه ما هممون سعي كنيم از اين فضاي محبت و دوستي براي دست يافتن به آرامش خودمون و ساير دوستانمون استفاده كنيم . :228::43:
دوست دارم يه لحظه تصورش رو بكنيد كه از فردايي كه مياين ديگه اين تالار وجود نداشته باشه :302:.
يعني از فردا : مدير پرتلاش همدردي با اون فونت سبزرنگ و آرامش بخشش ، طاهره دلسوز ، زيبا ده باذوق ، گردآفريد با خرد و منطق ، ستاره مهرآفرين ، نادياي مهربان ، آهوي شيرين سخن ، عارف بامعرفت ، هنرمند دلسوز ، حامد باهوش ، آسرين خوش سخن ، هستي شاعر ، آرزوي با احساس و مغرور ، و ديگر دوستان گلمون اگه همه اينا ديگه نباشن اونوقت چي ميشه ما مي مونيم هزاران حرف و سخني كه در دلمون مي مونه ، ما مي مو نيم و حسرتي كه در دل داريم ما مي مونيم و .................
پس دوستان عزيز بياييم يه بار ديگه دست به دست هم بديم و فضاي تالار رو از اين حالت خارج كنيم و با فراموش كردن همه كاستي ها و نقص ها بار ديگه به خودمون به دوستانمون نشون بديم كه چقدر از حضور در اين خانواده خوشحال و خرسند هستيم ، جايي كه مي تونيم حرفامونو بزنيم و آبجي و داداشاي مهربوني داشته باشيم و به وجود اونا افتخار كنيم .
دوستان به وجود تك تك شما افتخار مي كنم و از اينكه در جمع شما عزيزان هستم به خود مي بالم و از خداوند آرزوي خوشبختي سعادت مهرورزي و موفقيت براي همه شما عزيزان رو دارم :43::46::72::shy: .
برای پایان دادن به این گفتار اعصاب خوردکن و برای کاستن از تلخی آن،داستانک زیر را که دارای طنزی درونی است، می آورم:
یکی بود،یکی نبود،به جز خدا کسی نبود . . . .
روزی روزگاری دهی بود و در آن ده کدخدای آن ده و مردی بودند،مرد اندکی با دیگران فرق داشت و گناهش آن بود که با جهالت،ناآگاهی و خرافاتی که نام سنت گرفته بودند همواره سر دشمنی داشت.مردم آن ده از هر قماشی بودند و روزگار لاکردار بیشترشان را هم هم باور قرار داده بود.
تنها عیب آن مرد همرنگ جماعت نشده این بود که گاهی زبانی برّا داشت.از طرفی آن ده دهخدایی داشت و آن دهخدا باورهایی و آن دهخدا بسیار زیرک بود و آن دهخدا بسیاز زیرک بود . . .
بسیاری شیفته دهخدا بودند و زیاد هم احساساتی می شدند،نوعی قانون نانوشته را در میان خود بوجود آوردند که دهخدا نیز بر آن نظارت داشت. دهخدایی که حرفهایش البته از حق نگذریم پاره ای از آنهاخوب بودند،اما آن دهخدای ده ما چهارچوبی ذهنی داشت که نمی خواست دیگران و بوِیزه آن مرد خردمند و سرکش از دید او،از آن بیرون روند و این همان قانون نانوشته بود؛پس گاهگاهی دهان مرد را با رندی تمام می بستند و طرفداردان دهخدا که البته بسیار هم معتقد و متدیّن بودند،با او همراهی کرده و گام به گام آن مرد بیچاره را بیشتر و بیشتر آزار دادند.
اول گفتندکه:بابا جان گذشت کن از حق خودت،سپس او را جنجال آفرین نامیدند،آنگاه او را خودخواه که چرا همانند ما سخن نمی گویی و چرا مثل ما نیستی و هنگامیکه در عین بی کسی و تنهایی درصدد پاسخی محترمانه به یکی از طرفداران معتقد و جوان تر از خود برآمد،آن جوان به او فحش های بدبد داد و بی شعور و کافر و مغرور و کله خر نامیدش!!!
جونم واستون بگه که هی اونا فحشش می دادند و تازه می خواستند که گذشت هم بکند . . . .
اکنون آن مرد تنها و خردورز،در دلش غصه دار است،نه برای خودش که سخنهای آنها چون بادی است که می گذرد،بلکه به دلیل جهل،دورویی و به خواب زدن آنها؛
تازگیها در آن ده آگهی زده اند که به به و چه چه که چه ده زیبایی داریم و چه اهالی خوبی!!!!مرد دهانش را بسته است،اما آبرو و جانش در خطر است.
الهي فداي اين مرد بشم ديگه برا چي آبرو و جانش در خطره ، مگه دهشون بالاتر از دهخدا خدايي نداره ؟!!! بهتره اون مرد به اين فكر كنه كه اگه هيچ كس حرفاشو نمي فهمه يكي هست اون بالا كه هميشه هواشو داره و تمام حرفا و اونچيزايي كه تو دلش هست رو مي شنوه و درك مي كنه ، و شايد هم اگه اون مرد يه كم بره به اعماق وجود و دل اطرافيان خودش بنگره به اين نتيجه برسه كه هيچ كس با اون و خردش دشمني نداره و شايد به نوعي برخورد خودش بوده كه اونا رو از دور و برش دور كرده ، هميشه نصيحت و حرفها رو نميشه با بدزباني و تندي زد هر كس شيوه خودش رو داره و با مهرباني هم ميشه انسانها رو به نوعي هدايت كرد ، بنده از طرف اونهايي كه به اين مرد غصه دار توهين كردن معذرت خواهي مي كنم و ميگم خب شايد اونا هم جواني كردند و بالاخره يه حرفي زدند ولي اون حرف ممكنه حرف دلشون نباشه پس خوبه يه كم خوشبينانه به قضايا نگاه كنه ، و در ضمن شايد به خاطر عدم آشنايي و ندانستن برخي واقعيتهاي زندگي اون مرد خردمند برخي به اون تهمتهايي زدن والا اگه بيشتر با اون آشنا مي شدن شايد هرگز اين جور مسائل پيش نمي اومد ، اما اونچه كه مشخصه وقتي در يك محيط مجازي باشيم و امكان برقراري ارتباط از نزديك و مشاهده حالات و رفتار نباشه به ناچار انسان از روي صحبتها و حرفها قضاوت مي كنه و هر آنچه برداشت مي كنه اون رو به مصاب شخصيت فرد تلقي مي كنه ( شايد مصاب رو اشتباه نوشتم شما به بزرگي خودتون ببخشيد ) اما بازم هم اون مرد بهتره صبر و شكيبايي رو در پيش بگيره كه خدا با صابران است .
و من الله توفيق
گردآفرید جان عزیزم :72:
تو که دل پاک و مهربونی داری حیف نیست به جای محبت و مهر تویش ناراحتی باشه:72:
این مرد مهربونو همه بچه های تالار دوست دارن :228:
توی زندگی بحث ها و اختلاف نظرها و .... زیاده بعضی وقتها گذشت توی زندگی لازمه ، گذشت نشونه بزرگیه ....
خوشحالم از اینکه توی تالار صلح و دوستی بر قرار شده و کدورت ها از بین رفته :228:
این گل زیبا را تقدیم شما می کنم و تقدیم تمام دوستان و عزیزان تالار همدردی می کنم :72:
http://i30.tinypic.com/15dpggj.jpg