RE: چند سال ديگه منتظرت بمونم ؟ آيا ميتونم ؟
نیکتا جان منم مرتب تاپیکتو پیگیری میکنم اگه چیزی نمیگم فکر نکن تنهایی چون میبینم نظرات دوستان خوبه
عزیزم من کاملا متوجه حرفات میشم کاملا درکت میکنم
الان وجود تو سرشار از احساسه با خودت خلوت کن تصمیم عاقلانه بگیر
همه اینجا خواستار خوشبختی تو هستیم:72::46::72::46::72::43:
عزیزم درست نیست تاپیکهارو نشونشون بدید چون مطمنا ناراحت میشن گفته های این سایت رو انکار میکنن
اینجوری کمکی به شما نمیشه:305:
لطفا بفهمين كه به يه آدم توهينه درس عبرتش كنن يا بخوان مثل يه مسئله رياضي ازش نتيجه گيري كنن
دوستان من هم درجشونو ديدم هم اسمشونو ديدم هم سايت قديمي شخصيشونو نگاه كردم هم بيوگرافيشونو خوندم .
به هر حال از اينكه با مشكل من مثل: آي ديدي گفتم آخرش همين ميشه استفاده شده ناراحتم و متاسفانه عذرايي كه شما ميارينو قبول ندارم
من نيومدم اينجا كسي مچ گيري كنه ازم . يا درس عبرت بشم يا درجه بشم براي افرادي تو اين سايت
من اومدم كمكم كنين
به هر حال فك كنم بهتره تمومش كنيم
اگر كسي ميخواد ازشون دفاع كنه لطفا يكراست ارجاع بده به خودشون
ممنونم
در ضمن بي انصافي نميكنم پاراگراف دوم متنشونو تا حدودي پذيرفتم اما بازم ميگم من و مشكلم هنوز هستيم بزاريد حداقل به جايي برسيم بعد ازمون نت برداري براي آيندگان كنين .
ممنون ميشم تمومش كنيم اين بحثو
سلا نیکتای عزیز
عذر میخوام بازم نظر میدم
من گفتم و باز میگم شما خیلی احساساتتون رو مقدم میکنید بر تفکرتون ٰ و بیشتر احساسی عمل میکنید ٰ که البته نوعا دخترها و زنها اینگونه اند ٰ به همین خاطر باید بیشتر مواظب باشند ٰ
در همین دو تایپیک خودتون نگاه کنید ٰ
اول به فرشته مهربان (( که واقعا نظرات زیبایی ارائه فرمودند و باید بیشتر آنها را مطالعه فرمایید )) چگونه برخورد کردید ٰ فقط به خاطر یک کلمه ایشون را نکیر و منکر خطاب کردید و کاملا از روی احساس جوابشون را دادید و باز به من نوشتید که
(( هي مهاجر عزيز من اينقدرا هم ناسپاس نيستم ))
سطحی تصمیم نگیرید .
موفق باشید .
:43::43::43::72::72::72:
انگار اينجا اعضاي سايت مهمتر از مراجعه كننده هاش هستن
من هنوزم رو حرفم هستم
من ايشونو فرشته اي كه دلمو آروم كنه نديدم بيشتر باعث شد عصبانيم كنه
تو را خدا بگين چرا شما ها زبون ديگران ميشين؟! لزومي نداره شما بياي از بابت ايشون صحبتي كنين.
خودشون مسئولا يا شايد اينجا اينطوريه هر همه جاي يكي حرف ميزنن؟!
بچه ها ميدونم براتون شايد شخص مهمي باشن اما من توي صحبتشون ادب و نزاكت يه دلسوز رو نديدم .
بازم ميگم مشكلم مشق شب كسي نيست كه خيالش راحت شده باشه كه خطش زده .
توهین ها مانند سکۀ تقلبی اند ،ما ناگزیریم آنها را بشنویم ، ولی مجبور نیستیم قبولشان کنیم
خانم نیکتا،
با اجازه من یک ایرادی می خواهم از شما بگیرم.
تاپیک شما در عرض 2-3 روز به صفحه پنجم رسید و این نشانه خوبی نیست!
به این خاطر که شما روی صحبت هایی که می شد زیاد فکر نمی کردید.
دوست داشتید سریع جواب بدهید و از موضع خودتون دفاع کنید.
6 صفحه هست که چندین کاربر به شما گفتند که ادامه این رابطه اشتباه است، ولی شما قبول نکردید.
آخرسر کارشناس این تالار خیلی محترمانه شما رو راهنمایی کرد و باز هم شما موضع گرفتید و سعی کردید از تفکرتون دفاع کنید.
به هر حال نیازی نیست که کسی از فرشته مهربان دفاع بکند، به این خاطر که کسانی که ایشون رو می شناسند، انتظار می کشند تا او و همینطور بقیه کارشناسان خوب تالار در تاپیکشون نظر بدهند.
خانم نیکتا،
حالا متوجه شدم که چرا این انتظارت به 6 سال رسیده، در صورتی که باید خیلی زودتر به پایان می رسید.
اگر یادت باشه گفتم که شما نمی خواهی واقعیت رو بپذیری.
البته در اصل نیازی به گفتن این حرفها نیست، چون گفتنی ها رو بقیه دوستان گفتند.
ولی ببین، اگر دوست داری می توانی یک مدت توی همدردی بگردی و تاپیک های مختلف رو بخوانی.
پسر های مختلفی داشتیم در این تالار که به خاطر راضی کردن پدر مادرشون خودشون رو به آب و آتش زدند!
البته نه اینکه بخواهم کار اونها رو تایید کنم! بلکه می خواهم به شما بگویم که پسر اگر مطمئن باشد که یک دختری رو می خواهد، دیگر بقیه مسائل برایش مهم نیست!
اگر شده شبها کار می کند که خرج زندگیش رو بدهد، ولی زودتر به همسرش برسد.
کامران و فرهنگ خیلی حرفهای خوبی زدند.
ماها همه پسر هستیم و شرایط دوست شما رو بهتر درک می کنیم.
باز هم تکرار می کنم، هر چه زودتر شما خودت رو نجات بده!
نمی خواهد به او تا مهر وقت بدهی،
نمی خواهد به او این تاپیک رو نشان بدهی،
نمی خواهد بیشتر از این در انتظار او جوانیت رو تلف کنی،
باور کن هنوز دیر نشده!
خودت رو نجات بده!
کسی اینجا به عشق شما بی احترامی نکرد.
و البته حتماً که عاشق بوده ای که این همه سال صبر کردی.
ولی عاشق کسی باش که او هم برای به دست آوردنت تلاشی کرده باشه.
گفتی اوایل او تلاش می کرد تا با تو قرار بگذارد تا با هم بیرون بروید.
و حالا شما دنبال او می دوی...
واقعاً چه تضمینی هست که او به خواستگاری شما بیاید؟!
چه تضمینی هست که اصلاً خانواده اش شما رو قبول کنند؟
چه تضمینی هست که 2 سال دیگه که خواست ازدواج کنه، با خودش نگوید که نیکتا از من بزرگتر است، ولی فلانی 23 سالش هست، مناسب تر است؟!
و همانطور که گفته شد، اصلی ترین دلیل برای اینکه اینجا کسی عشق آقا پسر به شما رو باور نکند، به نظر من این است که او 6 سال فرصت داشت که حداقل یکبار به خواستگاری شما بیاید، که نیامد!
عاشق کسی شو که لایقش باشد.
نه اینکه او پسری بد باشد. شاید او هم گناهی ندارد (به جز اینکه 6 سال شما رو منتظر نگه داشته).
ولی او برنامه ای برای ازدواج با شما ندارد. خیالش هم راحت هست که شما هستی.
حالا 2-3 سال دیگر که خواست ازدواج کند، اگر شما بودی، به شما هم مثل یک گزینه نگاه می کند. حالا فوقش چون چند سال است شما رو می شناسد، شما گزینه ای جدی خواهی بود.
یک نمونه اش رو می توانی در این تاپیک بخوانی: کلیک کن
جریان یک آقا پسر هست که 4 سال است که با یک دختر دوست است و در این مدت تازه دو بار هم خواستگاری رفته (یعنی تازه از دوست پسر شما خیلی بیشتر تلاش کرده!). و حالا که آمادگی ازدواج دارد به سرش زده که می تواند ازدواج بهتری داشته باشد و گزینه های دیگر بهتر هستند!!
هیچ کس نمی تواند ادعا کند که شما هیچ وقت به هم نمی رسید.
ولی هیچ کس هم نمی تواند تضمین کند که شما به هم می رسید!
و طبق تجربه ی کارشناسان و همینطور تاپیک هایی که ما روزانه در این تالار می بینیم، و با توجه به این 6 سال که گذشته، احتمال اینکه ایشون تلاش بیشتری بکند، کم است.
و حالا فرض هم بگیریم که همه ما اشتباه می کنیم.
باز هم اگر اینطور باشد، راهی که شما پیش گرفته ای کارساز نبوده!
پس باید برای به دست آوردن او یک مسیر دیگر رو بروی.
من که پسرم، می دانم ما دوست داریم ناز دختر رو بکشیم. ما دوست نداریم دختر جلوی دستمان باشه. شما تا وقتی همینطور منتظر او بنشینی و شبها به او اس ام اس عاشقانه بفرستی، اوضاع همین خواهد ماند.
باور کن تنها راهت قطع رابطه است.
شاید او بعد از 2-3 ماه از دلتنگی شما به خودش بیاید. آن وقت برگ برنده دست شماست و می توانی که بگویی فقط ازدواج!
امیدوارم به خودت بیایی.
باور کن همه کسانی که این همه برایت نوشتند، ناراحت بودند از دیدن اینکه یک دختر چنین خودش را عذاب می دهد.
و هدف همه ما کمک بود.
انتخاب با شماست.
می دانم در این چند سال خیلی اذیت شدی.
دعا می کنم خداوند در این شبهای رمضان درهای رحتمش رو بیشتر از همیشه به روی شما باز کند و کمک کند بهترین تصمیم رو بگیری.
موفق باشی.
تمومش كنين خواهشا من اصلا حال بحث در اين موارد رو ندارم اينا فعلا برام اهميتي نداره
اومدم كمكم كنين .
بايد فك كنم
چطور بسازم با ساز ناكوك زندگي .
آي آدمها كه بر ساحل نشسته شاد و خندانيد
يك نفر در آب دارد ........
خدا كنه من امشبو صبح كنم
كي ميدونه طاقتش تا كجاي اين ناكجاست.
همه بدنم درد ميكنه و نميدونم اين همه اشك با من تا كي همراه ميشه
كاش كاش اين رسمش نبود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نيكتا
تمومش كنين خواهشا من اصلا حال بحث در اين موارد رو ندارم اينا فعلا برام اهميتي نداره
اومدم كمكم كنين .
بايد فك كنم
چطور بسازم با ساز ناكوك زندگي .
آي آدمها كه بر ساحل نشسته شاد و خندانيد
يك نفر در آب دارد ........
خدا كنه من امشبو صبح كنم
كي ميدونه طاقتش تا كجاي اين ناكجاست.
همه بدنم درد ميكنه و نميدونم اين همه اشك با من تا كي همراه ميشه
كاش كاش اين رسمش نبود
نیکتا،
خواهر خوبم،:72:
تعریف شما از کمک چیست؟
اینکه به تو بگویند، کار درستی کردی ۶ سال بی دلیل و تعهد خاصی پای پسری نشستی، این کمک هست؟
یا اینکه به شما بگویند، ۶ سال کم هست، چند سال دیگر صبر کن، شاید او خواست و به خواستگاری شما آمد!?
به نظر شما این کمک هست؟
به نظر من و خیلیهای دیگر در این تالار اینها کمک نیست، اینها خیانت در حق شماست،
همه ما، همه دوستانی که اینجا بودند، سعی کردند به نویی به شما بگویند که راهی که رفته اید و دارید میروید اشتباه هست.
چون ما بر خلاف شما، درگیری عاطفی پیدا نکرده ایم، ما واقعیتها را میبینیم، تمام سعی ما هم همین هست که شما هم همین واقعیتها را ببینید.
میفهمم که حال خوشی ندارید، و هضم این مساله براتون سنگین هست...،که الان تحت فشار هستید،
اما شما تنها کسی نیستید که دوست داشتن را تجربه کرده اید. همه ما انسانیم و مثل شما عاطفه داریم و احساسات...شما باید یاد بگیرید این احساسات را کنترل کنید.
همه سعی ما بر این هست که شما کمی منطقی فکر کنید،
به دنبال تایید گرفتن از ما نباشید، این کار را نخواهیم کرد. چون راهی که میروید به نا کجا آباد است...
دوست نداریم ۲ سال دیگر باز همین شرایط امروز را داشته باشید.
برادرتون،
کامران
[size=x-large]واي پسرا كوتاه بياين تو رو خدا
چرا متوجه نميشين
من امشب كامل باهاش قطع رابطه كردم
اما اون بحثا اذيتم كرد و چيزي نگفتم
حالا تمومش كنين
برام دعا كنين
امشب اولين شبه[/size]
من طاقت ندارم خدايا
نیکتا جان،برای اینکه بتونی رو تصمیمت بمونی،فرض کن رابطه قطع نکردی.اول برو به گذشته،ببین چه عذاب هایی بابت
این رابطه کشیدی بعد برو آینده 10 سال بعد رو تصور کن که منتظر بودی این پسر یه روزی بیاد خاستگاریت.البته این
انتظار حسابی فرسودت کرده بعدم خبر ازدواجشو می شنوی.
حالا فرض کن رابطه رو قطع کردی.کاری به گذشته نداشته باش.آینده رو در نظر بگیر که ازدواج کردی داری خوشبخت
زندگی می کنی.
در کل می خوام بگم باید حلقه های ارتباطی ذهنتو عوض کنی.تا الآن بین جدایی و ناراحتی ارتباط وجود داره.باید
این رابطه رو بشکنی به جاش ادامه رابطه و ناراحتی و قطع رابطه و خوشحالی جایگزین کنی.
سلام نيكتا جان! من تا حالا برات چيزي ننوشتم اما الان مي خوام بهت بگم تنها و تنها راهي كه مي توني اين پسر رو مجبور كني دستي برات بالا بزنه همين قطع ارتباطه. شناخت تو از روحيات مردونه كمه. منم اولها مثل تو لجباز بودم و حرف گوش نمي كردم اما الان خيلي خوب شناختمشون. با اينكه شناختمشون بازم اشتباه مي كنم فكرشو بكن!:163:
مي دوني مردها چجوري عاشق مي شن؟ با تخيلشون! اگر مدام در دسترسشون باشي و هي براي هر كار عاشقانه اي پيشدستي كني ديگه تورو نمي بينند. يعني تو ديگه جايي براشون نمي ذاري كه بهت فكر كنن. در اين قطع رابطه اي كه الان انجامش دادي مصر باش و هي با دادن اسمس يا ابراز دلتنگيهاي نابجا براش خرابش نكن. بذار اصلا فكر كنه ديگه براي تو مهم نيست و يا حتي تو داري به گزينه هاي ديگه هم فكر مي كني!!!!! اينجوريه كه شايد به خودش بياد و اقدام كنه. مطمئن باش(100%) اگر از اين راه نياد از هيچ راه ديگه اي نمياد!!! يادت هم باشه اگر برگشت حتما با اقتدار باهاش برخورد كني و براش شرط ازدواج بذاري(هول نكن!)....مدت زمان برگشتشم(اگر واقعا خواهان تو باشه) حداقل يكماه و حداكثر يكساله... پس يادت باشه كه بايد صبرتو زياد كني...
اميدوارم هميشه خوشحال باشي:72: