از امام علی (ع) آموخته ام که:
التماس به خدا شجاعت است اگر بر آورده شود رحمت است اگر بر آورده نشود حکمت است :203:
التماس به خلق خدا ذلت است اگر بر آورده شود منت است اگر بر آورده نشود خفت است:305:
نمایش نسخه قابل چاپ
از امام علی (ع) آموخته ام که:
التماس به خدا شجاعت است اگر بر آورده شود رحمت است اگر بر آورده نشود حکمت است :203:
التماس به خلق خدا ذلت است اگر بر آورده شود منت است اگر بر آورده نشود خفت است:305:
آموخته ام که نیکی کردن محتاج دلیل های بزرگ نیست فقط یک بهانه کافیست
آموخته ام که نیتهای خیر آن قدر زود شکوفا می شوند که دارنده خود را شگفت زده می کنند
آموخته ام که آنقدر دلایل بزرگ برای شادمان زیستن وجود دارد که حیف است با بهانه های کوچک از آن محروم شویم
آموخته ام که خدای بزرگی دارم که هیچگاه بندگان کوچکش را فراموش نمی کند پس هیچگاه نباید نا امید باشم
سلام:16:
دیده ام ؛شنیده ام و میدانم که خدا همیشه همراه من ویا بهتر بگم انسان هاست.
فهمیده ام که خداوند بزرگ و بلند مرتبه خدای ما انسان هاست.
متشکرم:72::43:
میدانم اولین شرط رسیدن به هدف؛ چه بزرگ وچه کوچک علاقه به آن کار است.
آموخته ام که چگونه زندگی کردن من ناشی از بینش و دیدگاه من به زندگیست . پس می کوشم تا می توانم آنچه در زندگی در جستجوی آنم و نگاهم به زندگی را شفاف و قابل فهم کنم .
آموخته ام که
خوب و بد بودن آدمها ربطی به رفتارهای اشتباه ندارد ...
آموخته ام كه هيچ كس ،حتي نزديكترين دوست و بهترين همسر نمي تونه حس تنهايي و دلتنگي اي رو كه بعضي وقتا ناخودآگاه تو دل ما ايجاد مي شه از بين ببره.آخه اين احساس مخصوص اونيه كه همتا نداره ، يكيه و هيچكس نمي تونه جاشو تو دل ما پر كنه...
اينو بعد از تجربه ي عشق و بدست آوردن صميمي ترين دوستم فهميدم
آموخته ام که با یک نگاه نمی شود رفتار آدمی را فهمید :
یعنی اینکه مثلا من رفتاری از دوستم را ببینم و فورا بگویم که آدم بدی است.
متشکرم ******:72::16::43:
آموخته ام كه :
پوزش خواستن از پس اشتباه ، زیباست حتی اگر از یک کودک باشد.
*
آموخته ام که پدر ومادر بودن تنها شغلی است که مرخصی ندارد ؛ باز نشستگی ندارد ودر آن استراحتی وجود ندارد *
:72::43: