RE: مشکل جدی با نامزدم،لجبازی و شرط گذاشتن
گوش کن، حالا فرض کن شرط رو قبول کنی و باش زندگی کنی، به احتمال 90% باش خوشبخت نمیشی. با چه رویی میخوای بهش نگاه کنی؟ اون چجور بهت نگاه کنه؟ یه زندگی خشک و خالی و مسخره خواهد داشت. طلاق بگیر و مهریه رو نبخش، باید تا ریال آخر مهریه رو بگیری. به احتمال 90% میخواد سوء استفاده کنه
در تعجتبم از اين همه اصرار و اويزون شدن شما به نامزدتون . چطور ميتوني اينكارو كني و خودتو لگد مال كني . نامزدتون داره از همين حالا به حساب گربه رو در حجله ميكشه . فردا كه رفتين زير يه سقف حسابي از خجالت شما در مياد . عزيزم شوهرهاي ما كه همه جوره ناز ما رو ميكشيدن و قربون صدقه ميرفتن و دنبالمون بودن حالا اين حال روروزمونه چه برسه به شما كه داره از همين حالا خط و نشون ميكشه واست . بيدار شو عزيزم . اين زندگي نيست كه شما ميخواي واسه خودت دستو پا كني. هر چقدر هم كه تو مقصر باشي دليل نمي شه كه اين جوري بخواد تلافي كنه . اينا همش چراغ قرمزه كه تو شما بهش توجه نمي كني . به خدا داري اشتباه ميكني ...
اين كارايي كه گفتي (ناز كردن و زود رنجي و ...) نه فقط واسه شما بوده و نه خواهد بود . همه اول اشنايشون از اين جريانا داشتن و هميشه هم پسر ناز ميكشه . حالا دليل نمي شه كه شوهرت بخواد انتقام اين كارهارو ازت بگيره . من خودم تو دوران عقدم هزار بار حلقه رو پس دادم و مامان و بابا هم درگير ميشدن ولي هيچ وقت به اينجاها نميكشيد . تازه شوهرم زودتر بر ميگشت و همه چيزو رديف ميكرد. ولي خوب ضربه هم خوردم . پس نگو تقصير خودمه . فردا كه رفتين زير يه سقف 1 مشكلت ميشه هزار تا اينو بفهم . نامزدت الان كه عقد هستين 2 ماه سراغ از تو نميگيره فردا كه يه كم واسه عادي شدين و روزمرگي پيش اومد مي خواد چكار كنه ؟؟؟؟؟؟ ميره و سراغ ازت نميگيره مطمئن باش به حرفام ميرسي . الان بهترين دورانه واستون چرا اين همه دوري و شرط و شروط !!!!!!!!!!
خودمم نمی دونم چرا اینجوری شدم همش فکر می کنم تقصیر خودمه که به اینجا رسیدم. من مهارت کافی برای برقراری ارتباط با همسرم نداشتم این تنها جرم منه. واقعا انصافه که من اینجوری مجازات بشم؟ همسرم خوبی هایی داره که می ترسم دیگه تو هیچ کس دیگه پیدا نشه. اون اصلا بهم دروغ نمی گفت. هرجا می رفت ، هرکاری می کرد بهم خبر می داد. با وجود اینکه می دید وقتی درگیر کارای خانواده خودشه و پیش من نمیاد من گیر می دم و ناراحت میشم اما همیشه راستشو می گفت. شرم و حیا و متانتی داشت که هر زنی ارزوشه که شوهرش داشته باشه.دلشم خیلی نازکه بیشتر وقت هایی که من گریه می کردم اونم با من اشک می ریخت. اصلا نمی فهمم چرا یه دفعه تا این حد تغییر کرد. قبول کنین که این خصوصیات تو این زمونه تو کم پسری پیدا میشه.
بهترین راهکار برای شما
مدتی ولو طولانی ، صبر هست ، بدون هیچ اقدامی . قضیه را مسکوت بگذارید و اجازه بدهید او اقدام کند و متناسب با اقداماتش بهترین واکنش را داشته باشید .
حتماً نزد یک مشاور مطمئن بطور حضوری بروید و مسائل را مطرح کرده و راهنمایی بگیرید .
موفق باشید .
.
سلام دوستان
امروز بازم حالم خیلی بده. احساس کردم باید بنویسم تا سبک بشم. یک هفته پیش به همسرم اس ام اس دادم که شرطشو قبول می کنم. گفتم برام خیلی سخته که قبول کنم همسرم ازم تاوان و انتقام می گیره اما به خاطر حفظ زندگیم و به خاطر علاقه ای که بهش دارم شرطاشو قبول می کنم. اونم گفت تو زندگیمون خیلی چیزا خراب شده که درست نخواهد شد. گفت زندگیمون از روال عادی در اومد. گفت روند کاهش مهریه رو می پرسه و میگه. ازش خواستم زودتر این وضعیتو تموم کنه. گفنم واقعا برام غیرقابل تحمله. گفت به موقعش میگه. چند روز بعد اس ام اس دادم و یه سوال معمولی ازش پرسیدم اما جوابمو نداد. الان یه هفته است هیچ خبری ازش نیست. به نظر شما قصد و نیتش چیه؟ حالا که گفتم شرطاش قبوله باز چرا جلو نمیاد؟
سلام
خواهر خوبم پروانه خانم
خواهش میکنیم که از حرفهای من ناراحت نشید
چرا فکر میکنید که باید اون کاری رو بکنید که دلتون می خواهد و نباید به عقلتون مراجعه کنید
کدوم یک از کارشناسان اینجا به شما گفتند که با نامزدتون تماس بگیرید و شرایط نامزدتون رو قبول کنید
واسه چی شما باید از مهریتون بگذرید
چرا از حقتون می خواهید بگذرید
آیا شما عیب و ایرادی در ظاهرتون دارید که میترسید دیگه کسی نیست که با شما باشه
دنیا به آخر میرسه
پروانه خانم چرا برای خودت ارزش و احترام قائل نمیشی
تا زمانی که شما برای خودت ارزش قائل نشی هیچ کس هیچ کس حتی نامزدتون هم برای شما ارزش قائل نمیشه
آخه ارزش شما به مهریه شماست
ارزش یه زن به مهریه اونه که اگر بیاره پائین همسرش حاضر به ادامه زندگی با اونه
چرا فکر کردی که اگر مهریه ات رو ببخشی نامزدت میشه بهترین همسر دنیا و زندگی خیلی خوبی رو خواهی داشت
چرا شرطش رو قبول کردی
مطمعن باش فردا یه شرط جدید برای شما میزاره که اجازه بدی همسر دوم اختیار کنه و سه نفری باهم زندگی کنید
تورخدا یکم فکر کنید
شما که به حرف های هیچ کدوم از کارشناس های تالار عمل نمیکنید
چرا باز از کارشناس های تالار راه کار می خواهید
چراکارشناسای تالار باید بیان به شما مشاوره بدن و شما باز هم بری کار خودتون رو بکنید
خواهر خوبم
اول روی خودت کار کن بعد روی زندگی با نامزدت
از حرف های من ناراحت نشو من به خاطر خودت این حرف ها رو میزنم
برای اینکه به خودت بیایی و ببینی که کجای این زندگی که برای خودت درست کردی وایسادی
ازت خواهش میکنم به فکر خودت باش
برو فکر کن در مورد تمام حرفهای کارشناس ها و حرفهای من و کارهای خودت
موفق باشی
من چقدر باید صبر کنم؟ من یه ادم معمولیم. صبر ایوب ندارم به خدا. همسرم امونقدر مغروره که محاله خودش بیاد جلو. خسته شدم . از اینکه پیش دوستام و همکارام تظاهر کنم همه چی خوبه و خوشبختم خسته شدم. کاش ازدواج نمی کردم و تنها می موندم به خدا 1000 بار راحتتر از تحمل این شرایط بود.
پروانه خانم
خواهر خوبم ایا این کاری کردید خوب بود
نتیجه گرفتید
همسر مغرورتون از غرورش گذشت
ایا زندگیتون درست شد
چرا فکر میکنید که نباید ازدواج میکردید؟
چرا فکر میکنید که راحتتر بودید؟
چرا می خواهید صورت مسئله رو پاک کنید؟
[size=large]زندگی مشترک سخته و حساسه
خوشبختی که آسون به دست نمیاد
باید برای خوشبختی تلاش کنی تا به خوشبختی برسی
وگرنه قدر خوشبختی رو نمیدونید[/size]
آخه به مرور زمان از هم سرد میشیم . از دل برود هر انکه از دیده برفت.اگرم این مسایل حل شد و قرار شد زندگی کنیم مطمئنم این قهر طولانی تاثیر بسیار بدی بر زندگیمون خواهد گذاشت. من شرطشو قبول کردم تا این مسائل به وجود نیاد اما افسوس که اون نمی فهمه.
دوست عزیز
شما شاید IQ بالا یی داشته باشید و موقعیت خانوادگی و شرایط کاری و اجتماعی خوبی
ولی ببخشید که اینو می گم متاسفانه EQ هوش هیجانی پایینی دارید.
و نمی تونید رفتارهای احساسی تون رو کنترل کنید و همین هیجانی و احساسی برخورد کردنتون باعث شده
در زندگی زناشویی دچار مشکل بشین.
شما در مورد احساسات درونیتون بجای اینکه فکر کنید عمل می کنید و اوضاع رو روز به روز وخیم تر می کنید
همانطور که می بینید با وجود اینکه شرایط همسرتون رو قبول کردید بازم براتون ناز می کننه و اکراه داره به ادامه رابطه
تا کجا می خواین برین؟ تا کی می خواین ناز و خواسته اون رو اجابت کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اول باز کردن تاپیک همه کارشناسان و دوستان همراه یک کلام از شما خواستند هیچ عملی انجام ندین هیچ پیام و اس ام اسی ولی کو گوش شنوا...............................:316::316:: 316:
من فکر کنم شما بیشتر می خواین دردودل کونین و خاطراتتون رو بنویسین بجای اینکه بدنبال حل مشکلتون باشین.:163:
لطفا کمی واقعبینانه تر به دور وبرتون نگاه کنید و دوستانه ازتون می خوام اینقدر عزت نفستون رو برای کسی که معلوم نیست می خواد تا کجا ببردتون پایین نیارین.
ارزش شما خیلی بیشتر از اینهاست که کسی باهاتون این رفتارو بکنه حتی اگر محق باشه.:43: