RE: پرسش و پاسخ های ازدواج
نقل قول:
...
حالا دختر خانم برمی گرده و از من می پرسه دیگه چی؟
آدم توی اینجور موارد دوست داره عین این آقاهه بشینه موهاشو دونه دونه بکنه :161:
اینکه میگید که طرف همون سوالا رو برمیگرده میپرسه، وقتایی بد نیست که خودش هم سوالای جدید داشته باشه.
اگه دیدید اینجوریه که خودش هیچ سوالی نداره، بهش بگید که (البته بعد از یه خورده تعارف) من سوالام رو میپرسم. در خلالش اگه سوالی داشتین بپرسین، بعدش سوالای اختصاصی خودتون رو بپرسید، در خلالش اگه من سوال داشتم میپریم.
اینجوری میتونید متوجه بشید که خودش سوال توی ذهنش داره یا نه.
یه چیز دیگه شما برای چی سوالی مطرح میکنید که خودتون از جواب دادنش میترسید؟ یعنی اگه که جواب اونها رو بدونه نظرش عوض میشه؟ یا توی جوابها چیزی هست که نباید بدونه؟
من سوال دارم:
به معیارهای بعضی از آقایون که نگاه میکنم، دوست دارن همسر آیندشون همیشه در حال پیشرفت باشه، رکود نداشته باشه و دنبال تغییر و دگرگونی باشه.
توی همین آقایون، دیدم مواردی که به خواستگاری دخترایی رفتن که دوست دارن در آینده خانه دار باشن. و قصد ادامه تحصیل هم ندارن (و آقا پسر اینو میدونه.)
بنظرتون عدم رکودِ یه خانم خانه دار به چه معنی هست؟
خوب به سختی می شه جواب داد که چرا سوالی پرسیده می شه که خودت دوست نداری جوابشو بدی! شما فرض کن شخصی خودش یا خانواده اش نقطه ضعفی داشته باشد که نخواهد همسر آینده اش یا خانواده ی او این نقطه ضعف را داشته باشند بگذارید مثالی بزنم که شخصی که خودش در خانواده ای بزرگ شده است که پدر و مادرش دعوا می کرده اند بخواهد خانواده ی همسرش خانواده ای آرام و پر محبت باشد و فرض های این مدلی دیگر که مثال های زیادی داره
این جور افرادی از این که همسرشان عامی باشد و تمام فکرش محدود بشود به «دهان زن همسایه و خانم فلانی توی فلان جلسه» بدشون میاد و نمی خواهند همسرشان از دنیا فقط چهار تا سریال تلویزیون را بشناسد و چهارتا حرف خاله زنکی بلد باشد و تمام تفریحش خرید و غیبت باشد!
عدم رکود و رشد و تعالی به هیچ وجه لازمه اش کار کردن نیست البته با کار کردن هم منافاتی ندارد. عدم رکود، جسمی نیست روحی و فکری است. اهل فکر و مطالعه بودن بیشتر مد نظر است.
الان ما به چه سوالی جواب بدیم؟:162:
یکی بیاد سوال بپرسه.
ایا ایمان و دینداری طرفین برای ازدواج شرط لازم وکافیه ؟
اگه نه چه درصدی از معیار هارو پوشش میده ؟
ساده تر بگم چرا بعضی معتقدن "وقتی خداوند ایمان (تقوی ) روتنها معیار برای سنجش انسان ها و طبقه بندی اون ها در نظر گرفته پس با ایمان بودن اولین و چه بسا تنها شرط ازدواجه"؟
در واقع سوالم اینه که اختلافات و تفاوت های شخصیتی خوانوادگی مالی فرهنگی و حتی ملیتی تا چه حد میتونن زیر پوشش اعتقادات و باور های مشترک دینی و نوع خاصی از جهان بینی نادیده گرفته بشن ؟
جواب دادن به این سوال سخته،ایمان اگه واقعی باشه و سطحی و ظاهری نباشه،خیلی میتونه حالا چه تو روابط زوجین با هم چه تو روابط انسانی کمک کنه،واز خیلی از مشکلات بزرگ و کوچیک جلوگیری کنه،یا اگه بوجود اومده منطقی و با دید باز حلش کرد،و کلا باعث وحدت قلب و دلها بشه،چون به هر حال خرده سلیقه ها و اختلاف نظرها خواهد بود،ولی خب اگه عالم بی عمل نباشیم.
پس در حالت ایده ال گرایانه بنظرم خیلی میشه رو باورها و اعتقادات مشترک مانور داد و گفت که تفاوتهای نه چندان بزرگ و نه چندان کوچک شخصیتی،فرهنگی و...
قابل اغماضه،ولی من با توجه به محیط اطرافم میگم خیلی الان نمیشه فقط رو باورهای دینی مشترک جولان داد و گفت اختلافات شخصیتی وفرهنگی و... دردسر ساز نیست،مثلا من از نظر مالی شاید بتونم با یه ادم مذهبی که پایینتره ازدواج کنم ولی نمیتونم خواستگاری رو قبول کنم که مذهبی باشه ولی با کار کردن خانوم موافق نباشه،یا نظرش این باشه که واسه هر کار کوچیکی ازش اجازه بگیرم یا موافق سیستم چند همسری باشه(البته اینو که جرات نمیکنن بگن)،یا تو فرهنگش این باشه که تو یه جمع خانوم اصلا اظهار عقیده نکنه و فقط بفکر خونه داری و بچه داریش باشه و خیلی مسایل دیگه.
بنظر من همه چیو (اخلاق و ایمان،فرهنگ،شخصیت،خونواده ،تحصیلات)باید در نظر بگیریم و فاصله هامون کهکشانی نباشه،پس بنظرم داشتن باورهای دینی مشترک شرط لازمه ولی کافی نیست.
سوال:همین سوال خارپشت
نقل قول:
ساده تر بگم چرا بعضی معتقدن "وقتی خداوند ایمان (تقوی ) روتنها معیار برای سنجش انسان ها و طبقه بندی اون ها در نظر گرفته پس با ایمان بودن اولین و چه بسا تنها شرط ازدواجه"؟
به این دسته از افراد که اینجوری فکر میکنن، اینجوری جواب میدم:
مگه ما برای ازدواج باید با تقوا ترین رو انتخاب کنیم؟ خدا برای سنجش انسانها اون معیار رو در نظر گرفته. ما مگه قراره انسانها رو بسنجیم؟ خدا خودش گفته که از جنس خودتان همسرانی برایتان آفریدیم. این یعنی اینکه برو و یکی که به خودت شبیه ترینه رو پیدا کن برای زندگی کردن. هر درجه از ایمان که داری، سعی کن اونم در همون حد باشه. همینطور توی همه ی موارد دیگه.
از نظر ایمانی هم کفو بودن مهمه. شاید مهم تر از عوامل دیگه باشه. اما اینکه بعنوان تنها عامل نگاهش کنی، به نظرم دچار مشکل میشی.
مثلاً زوجی رو در نظر بگیر که یکیشون دوست داره نماز بخونه اما اون یکی دوست نداره نماز بخونه. خب این حالت خیلی مشکل پیش میاره.
زوج دیگه ای رو در نظر بگیر که یکیشون درون گراست و اون یکی برون گراست. بنظرم مشکلی که این زوج دوم دارن اگه بیشتر از زوج اول نباشه، کمتر نیست.
من به تطابق ایمانی، بعنوان یه دروازه اولیه نگاه میکنم که اگه تطابق داشت، وارد مراحل بعدی میشم. و مراحل بعدی یعنی چک کردنِ بقیه ی موارد هم کفو بودن(شخصیتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ... )
یه سوال از خانومای عزیز دارم:)
اگه آقا پسری برای اولین بار بیاد به خونه ی شما (یا مادرش بیاد برای دیدن) و بدون گل یا شیرینی بیاد، شما ناراحت میشی؟ این اتفاق چقدر توی تصمیمت تاثیر میذاره؟
دختر مهربون غیر خودمو خودت که خانوم دیگه ای اینجا پر نمیزنه،اکثرا ما دو تاییم :311:.
اولین بار اگه مادره تنها اومده باشه،خیلی ایرادی نمیبینم نیاره،هر چند به هر حال چون امر خیره ادم فک میکنه حتما یه چیزی باید بیارن:Dدور و بر ما وقتی میرن خواستگاری رسمی اونوقت سر کیسشونو شل میکنن.
ولی اخه دختر مهربون جون اگه قرار باشه هر دفعه که میان یا هر دفعه ای که میرن برا دختر یکی،همش پول گل و شیرینی بدن،خب گناه داره اخه،همین خرجای اضافی(بنظر من)هستش که اقایون از ازدواج میترسن.
تو تصمیمم تاثیر بخصوصی نمیزاره.
سوال:بیشتر دخترای سرو زبون دار دوست دارین یا اونایی که ساکت و محجوبن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
دختر مهربون غیر خودمو خودت که خانوم دیگه ای اینجا پر نمیزنه،اکثرا ما دو تاییم :311:.
همینو بگو :104:
خب شایانا که هیچوقت سوالی نداره
خودم میپرسم
به نظر شما ازدواج برای خانوما چقدر مهمه
یا اینجوری بگم ایا ازدواج (کاری با موفقیتش نداریم )برای یه زن یه افتخار محسوب میشه
و مثلا خانومی که سنش از یه حدی گذشته و هنوز مجرده خیلی جایگاه مورد قبولی نداره؟
نظر شما و نظر جامعه چیه ؟
فقط و فقط دخترا جواب بدن
سرزبون دار و محجوب.توضیحات بیشترو نفر بعدی بده.
خانوم شایانا شما که سوال نداشتین !
خب این شد دوتا سوال
سوال شایانا رو اقایون هم میتونن جواب بدن البته اگه خانوما اجازه بدن !!!