RE: با يه همسر بى تفاوت چه كنم
سلام صحرا جان
مشکل من و تو به نوعی شبیه هم
من زمانی که با خانواده همسرم مشکل پیدا میکنم همسرم هم وقتی می اد خونه پدر و مادر من سر سنگین و بیشتر تمایل داره اونجا نریم
نمی دونم ریشه این مشکلات چیه
بدی و خوبی به خانواده همسر یه جواب داره ولی می دونی اینو خوب میدونم چون در ازای محبتمون توقع محبت داریم جواب عکس میگیریم
من تمام سعیمو میکنم مشکل زندگیم رو حل کنم
خواهرم
منتظر نتیجه شما هستم
sci برادر خوبم سلام
نمیدونم چی شده هرچی بیشتر تلاش واسه این رابطه می کنم انگار عقب تر میرم . سروز اخر هفترو رفتم اعتکاف که تنها باشم خودم ازین همه کینه رها کنم و ببخشم از اونروز تا الان حالم بهتره و حس میکنم رهاشون کردم ولی اوضاع با همسرم بده .
شب اومد دم مسجد دنبالم . دختر خالمم با عروسشون اومده بودن اعتکاف واسه همین پسر خالم و خالم هم شب اومدن دم مسجد .من رفتم وسیله هام تو ماشین بذارم اشاره کردم شوهرم بیاد پایین یهو خیلی عصبی از ماشین پیاده شد گفت اصلا" نمیخوام بیام سلام کنم مگه زوره و ... منم گفتم به ادبت بستگی داره خلاصه اومد جلو با همه سلام کرد یهو عروس خالم به شوخی بهش گفت سحرا گفته بستنی مهمونتون میکنم .شوهرم با خنده گفت خان.ما میگن جدی نگیر (واقعا" ازش بعبد بود ) دیدم پسر خالم سریع رفت بستنی اینا خرید و اومد از خجالت مردم . خالمم تعارف زد بریم منزل ما اصلا" شوهرم بروش نیاورد یه تعارف بزنه حالا اونجا نزدیک خونه ما بود اونام که عمرا" اگه میگفت نمیومدن . خلاصه خدافظی کردیم تو راه گفتم واقعا" 6 تا بستنی خریدش خیلی سخت بود !!!!! یا پسر خالم رفت تو مغازه تو نمیشد باهاش بری بعد با ناراحتی گفت اولا" اصلا" متوجه نشدم دوما" هرکاری بکنم بدهکارتم !!!(اون اصلا" ازین اخلاقا نداره که بخواد وایسه کسی خرید کنه حس میکنم میخواست من ناراحت کنه) خلاصه بعدم باهام قهر کرد (اینم خوشامد گوییش بعد 4 روز) فردا عصرشم اومد خونه هی بغلم کرد ولی عذر خواهی نکرد منم محلش نذاشتم دوباره قهر کرد . امروزم ماشین دست من بود رفتم خرید کردم تل زدم بیا پایین اینارو بذار تو اسانسور سنگین میگه بیا بالا 1 ساعت دیگه میرم خلاصه تا شب نرفت گفتم اینا خراب میشه بازم محل نذاشت رفت خوابید حالا این همه خرید تو ماشین مونده اینقدر بچس بخاطر لجبازی با من حتی میذاره کلی خرید خراب شه .
حوصلش اصلا" ندارم راستش تو این 4 روز دلمم براش تنگ نشده واقعا" زندگی ما نتیجه داره؟؟؟ تازه امروز داشتم سطل اتاقش خالی میکردم پرینت برنامه حسابداریش یهو دیدم . دیدم به خواهر 20 سالش 7 ملیون پول داده بدون هماهنگی با من . هرچی میگذره ازش دور تر میشم با این رفتاراش فقط داره منم بی تفاوت تر میکنه .
گاهی حس میکنم جای این همه وقت تلف کردن ازش جدا شم همه زندگیم شده تحمل رفتاراش
سحرا، خواهر عزیزم
بیا یه بررسی کنیم رفتار شما رو بعد از اینکه اومدند دنبال شما با چند پیش فرض که از حرفهای خودت دریافت کردم:
ایشون شما رو به طور ویژه ای دوست داره و برای تو ارزش و اهمیت قائل هست
اونطور که می گفتی خود شیفته است، نیست و باید ریشه مسائل رو در جای دیگه جستجو کنی
خطای قبل از رخدادها: ذهن خوانی و قضاوت : شوهرم پیاده نخواهد شد!
اولین خطا دادن تذکر، که قرار بود تذکر ندی... اشاره کردی که بیاد پایین سلام کنه
دومین خطا سرزنش همراه با توهین محترمانه: گفتی به ادبت بستگی داره
سومین خطا: ارزش ندادن به ایشون در جمع زمان خریدن بستنی و بی مهارتی شما و قرار گرفتن در وضعیت منفعل (از خجالت مردم!) با اعتماد به نفس حداقل
چهارمین خطا: سرزنش رفتاری در جمع
پنجمین خطا: سرزنش کلامی (هنگام برگشت)
ششمین خطا: مقایسه و به رخ کشیدن مخفی با پسر خاله شما
این شش خطا در عرض چند دقیقه اتفاق افتاده خواهرم... توصیه ها این نبود؟! قرارمون این نبود!!!
اگر چیزی نمی گفتی ایشون پیاده نمی شد؟ خب فرض کنیم نمی شد...اونها می اومدند جلو، مجبور بود پیاده بشه...
می تونستی وقتی می خواستی بیای سمت ماشین چند تا نفس عمیق به شیوه ای که صحبت کردیم بکشی و بعد باهاش مواجه بشی
من بعد قبل از اینکه با ایشون مواجه بشی تمرین تنفس کن
قرار بود در جمع خانواده خودت بهش ارزش بدی.. و بعد در راه برگشت ازش تعریف کنی! بگی بهش افتخار می کنی
شوهرت نیازمند تاییده...
به ارامش برس...
تمرینها رو که قبلا مرور کردیم با جدیت شروع کن
پستهای قبلی رو بخون..
افکار هیجانی نداشته باش و از افکار منفی به شدت پرهیز کن
پستهای قبلی خیلی موارد رو گفتم...اما بکار نگرفتیشون و این ناشی از اضطرابها و استرس شماست...
تمرین تنفس رو انجام ندادی...
زندگیت هیچ اشکالی نداره.. شوهرت دوستت داره...صبر کن و مهارتهات رو افزایش بده
فعلا پرونده خواهر ایشون رو مسکوت می ذاریم... می گم کی بازش کن
sci برادر خوبم سلام
الان که پستت خوندم دیدم واقعا" گند زدم :316:اینهمه تو پست های قبل بهم تذکر داده بودی ولی انگار نه انگار باز کار خودم کردم :302:
ولی راستش فکر میکنم شدم مثل یه دستگاه حل معادلات همش باید ببینم در مقابل این رفتار چه کنم در مقابل اون رفتار چه کنم !!! یعنی واقعا" همسرم یک هزارم من وقت میذاره ببینه اون در مقابل رفتار من چیکار باید بکنه یه جوری شده انگار اون ازاده هرجوری میخواد عمل کنه و من ملزم به رفتار منطقی و کنترل خودمم . اخه چرا نباید مثل دوتا ادم بتونیم بشینیم مسایلمون بهم بگیم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! ریشه اینا چیه؟؟؟؟ چرا 9 ماهه باید واسه یه ارتباط ساده ذهنم و روحم اینقدر خسته بشه اخرشم نتونم بهش بگم؟؟؟؟؟
تورو خدا راستش بگو این ادم ارزش این همه زمان گذاشتن داره؟؟؟ به وقتش بسادگی مثل دفعه قبل من و کنار نمیذاره؟؟؟
شما بگو اخه وقتی هرجایی با دوستاشیم اخرش همیشه ختم میشه به خونه ما و همه میان اینجا دیگه یه تعارف زدن خیلی سخته؟؟؟؟ پسرخالم و خالم که هیچوقت نمیذاشتن شوهرم دست تو جیبش کنه ولی میرفت 6 تا بستنی میخرید خیلی سخت بود اخه ما که یه بیرون رفتنمون 100 تای این بستنی خرج میشه ؟؟؟؟ چرا این رفتار و کرد خوب منم ابرو دارم نمیگم رفتارم درست بوده قطعا" باید خیلی درست تر برخورد میکردم ولی یعنی تا من خوبم اون باید خوب باشه اگه یکم اشتباه کنم باید نتیجش باشه اون رفتار با 1 هفته قهر که حتی شامم بشینیم تنها بخوریم؟؟؟ من که الان جز اون با هیچکی نیستم از صبح تا شب تنهام مگه چه تفریحی دارم که حالا باید همه این برخوردارم تحمل کنم؟؟؟؟؟مگه داره بمن چه امکاناتی میده؟؟؟ نه روحی نه جسمی نه جنسی
سلام خواهرم
شما تبدیل به چیزی مثل دستگاه حل معادلات قرار نیست بشی.. شما قرار هست مهارت های زندگی رو به طور کامل برای داشتن زندگی بهتر به دست بیاری و خوشا به حال تو که داری این کار رو می کنی ... خب چون دست رسی به شوهرت نداریم و از طریق تو داریم کنترلش می کنیم همه چیز رو به تو می گیم... وگرنه بعدها که اوضاع اروم بشه برای ایشون هم توصیه هایی داریم...قدم به قدم...یکی یکی
راستش ریشه این مشکلات همه بی مهارتیها و عدم اشنایی شما دو نفر در زندگی است.. همین موجب شده که ذهن و روح نه فقط شما که هردوتون خسته بشه...
در مورد سوالی که گفتی ارزش داره یا نه... بله چون همسر شماست ارزش هر کاری رو داره و اگر به حرف گوش بدی مشکلاتت بطور سیستماتیک حل بشه دیگه تکرار نخواهد شد...
باید بپذیری که هر دو شما مقصر بودید... اما نکته ای مهم اینجاست که شما موثر تر هستید در این روابط..تاثیر مهارتهای شما در زندگی شما بیشتر از همسرتون هست و این واقعیته
بی شک اگر تلاش بیشتری کنید مطابق با پستهای قبلی به نتیجه می رسیم... خیلی سریع
ارامش خودت رو بدست بیار...هنوز هیچ کس رو نبخشیدی.. حتی خودت رو!
یه ورزش هوازی تو برنامه هات بذار...روزانه یک ساعت تمام همراه با موسیقی... حتی رقص هم خیلی خوبه
در روابط جنسی بسیار موثر خواهی بود... سر و سامونش بده! تنوع بهش بده...و متفاوت باش! خیلی متفاوت
پستهای قبلی رو بخون
sci عزیز سلام
شاید یکم یا بیشتر از یکم خستم از این وضع ارتباطامون از اینکه بعد چندماه هنوز نتونستم کاریو که میخوام پیدا کنم و جواب کنکور که نیامده و ... همه رو اعصابم فشار میاره ولی درست میگی باید تلاش کنم حتما" به توصیه ها و تمرین ها عمل میکنم.
قرار شده جمعه عصر باهم جلسه بذاریم حرفام بگم امیدوارم اینبار بشنوه و ونتیجه بده
بازم ممنون که خیلی زود پاسخ دادی
خواهر عزیزم
همدلی و ادابش رو فراموش نکن...
موفق باشی
سوال بود بپرس.. اون تمرینها برای روحیه خسته شماست... و این خستگی قابل درکه
سلام پریسا خانم یک کتاب هست تحت عنوان بمانم یا بروم؟نوشته لی رافل و ترجمه بهزاد رحمتی. نام دیگهاش بن بست شکنی در زناشویی است. بخونیدش فکر کنم راه حلش به دردتون بخوره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahrampoor
سلام پریسا خانم یک کتاب هست تحت عنوان بمانم یا بروم؟نوشته لی رافل و ترجمه بهزاد رحمتی. نام دیگهاش بن بست شکنی در زناشویی است. بخونیدش فکر کنم راه حلش به دردتون بخوره.
سلام
ممنون از راهنماییتون . حتما" اگه پیدا کردم میخرم