RE: تحمل کنم درست میشه ؟؟؟ امیدی هست ؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یکی یه دونه
دوستان خوبم سلام
کارهایی که قرار بود انجام بدم لیست کردم و دیروز سعی کردم رعایت کنم ولی تغییر خاصی پیش نیومد میدونم که هنوز زوده و باید مدت ها روی این قضیه کار کرد .
به هر حال دوستان میخواستم علاوه بر اینکه دارم سعی میکنم که مشکلات قبل روی رفتارم تاثیر نزاره و اوضاع رو به مرور زمان درست کنم در کنارش به کمک شما دوستان خوبم مشکلات روزمره مدیریت کنم اخه تا این مسائل حل نشه فکر نکنم بشه به چیزای دیگه پرداخت .
در حال حاضر با هم قهر نیستیم و خیلی عادی داریم میگذرونیم و گه گاهی سر مسائل کوچیک بحثمون میشه که اصلا جدی نیست ،
ولی یه چیزی که باعث میشه اعصابم بهم بریزه اینه که شوهرم هر چند مدت یه بار به یکی از دوستاش میچسبه ( وقتی هم که به مشکل برخورد و مجبور شد قطع رابطه کنه میره سراغ یکی دیگه و روز از نو روزی از نو ) و خیلی بهش اهمیت میده و زیاد رفت و امد میکنه بیشتر وقتش و با اون میگذرونه و و حتما باید هر روز بهش سر بزنه و 2 3 ساعت پیشش باشه ( همیشه هم شروع کننده رابطه شوهرم بوده و فقط شوهرم در زیاده روی کردن پافشاری میکنه و خیلی کم پیش اومده که دوستاش بخوان بیان دنبالش یا بهش زنگ بزنن ، اکثرا یک طرفه و از جانب شوهرم بوده ) حتی اگر من دعوا کنم و بگم نرو باز هم کار خودشو میکنه ، وقتی هم که با دوستش قرار داره حتما باید بره و یه دقیقه هم دیر نمیکنه و از چند ساعت قبل خودشو اماده میکنه منتظر میشینه که بره پیشش ، یا این وسط منو راضی میکنه و میره یا دعوامون میشه و قهر میکنم .
من نمی دونم باید چکار کنم ! با این موضوع کنار بیام و بزارم ازادانه هر کاری دوست داره انجام بده یا اینکه همچنان سخت گیری کنم ؟
چجوری بهش بفهمونم که رفیق به درد تو دیگه نمی خوره و به فکر زندگیت باش ؟؟؟؟ (یه چیز دیگه اینکه اکثرا با کسایی رفیق شده که مجرد هستن و هیچ سنخیتی دیگه با ما ندارن و هیمشه هم رفیقاش از سطح خودش پایین تر بودن و پسرای جالبی نبودن )
سلام خانوم
خیلی خوبه که شروع کردید
نگذارید سر چیزای به قول خودت کوچیک کارهات خراب بشه
تو اون دفترچه موانعی که موجب می شه از زندگیت راضی نباشی و مانع خوشبختیتون هست رو بنویس
طبیعتا شوهرت به همون دلایل قبلی دنبال توجه و دوست و شنونده خوب بیرون خونه می گرده
شما با اروم کردن محیط خونه. احترام هم به همدیگر و هم به علائق ایشون که بی جواب هم نیست ایشون رو به خودت برگردونید
مسلما کار سختی خواهد بود که با ممارست شما انجام خواهد شد
درسته ولی خیلی وقتها پیش میاد که همه چیز خوب بوده و مشکلی هم نداشتیم ولی همچنان به این کارش ادامه داده و نمی تونه دست از این کارش برداره ، مثل اینکه جونش به دوستاش بسته است .
مثلا دیروز دوست صمصمیش خونه نبود تا شب قرار بود برگرده . شوهرم دیروز عصر میگفت که دارم دیونه میشم و از صبح تاحالا چند بار رفتم در خونه دوستم و برگشتم .شاید 20 بار بهش زنگ زد و یکی دوبار هم شب رفت در خونشون که هنوز نیومه بود . منم خیلی از این کارش ناراحت شدم که اینقدر به دوستش اهمیت میده ، اخه اگر من بهش بگم برو فلان چیزو بخر بیا (البته شب ها ) هزار تا نق میزنه که من نمی تونم و زود تر میگفتی و از این حرفا ولی دیشب به خاطر دوستش 4 بار از خونه رفت بیرون و برگشت . یا اینکه وقتی من میرم جایی و خونه نیستم خیلی کم به من زنگ میزنه ولی دیروز 100 بار به دوستش زنگ زد که چرا هنوز نرسیده خونه و گوشیش خاموشه !
این رفتارا فکر نکنم زیاد به اخلاق و رفتار من بستگی داشته باشه !!! درسته ؟
راستی تا یادم نرفته بگم که شوهرم الان حدود 1 ماهه که بیکاره و هنوز پروژه بعدیشون شروع نشده .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یکی یه دونه
درسته ولی خیلی وقتها پیش میاد که همه چیز خوب بوده و مشکلی هم نداشتیم ولی همچنان به این کارش ادامه داده و نمی تونه دست از این کارش برداره ، مثل اینکه جونش به دوستاش بسته است .
مثلا دیروز دوست صمصمیش خونه نبود تا شب قرار بود برگرده . شوهرم دیروز عصر میگفت که دارم دیونه میشم و از صبح تاحالا چند بار رفتم در خونه دوستم و برگشتم .شاید 20 بار بهش زنگ زد و یکی دوبار هم شب رفت در خونشون که هنوز نیومه بود . منم خیلی از این کارش ناراحت شدم که اینقدر به دوستش اهمیت میده ، اخه اگر من بهش بگم برو فلان چیزو بخر بیا (البته شب ها ) هزار تا نق میزنه که من نمی تونم و زود تر میگفتی و از این حرفا ولی دیشب به خاطر دوستش 4 بار از خونه رفت بیرون و برگشت . یا اینکه وقتی من میرم جایی و خونه نیستم خیلی کم به من زنگ میزنه ولی دیروز 100 بار به دوستش زنگ زد که چرا هنوز نرسیده خونه و گوشیش خاموشه !
این رفتارا فکر نکنم زیاد به اخلاق و رفتار من بستگی داشته باشه !!! درسته ؟
راستی تا یادم نرفته بگم که شوهرم الان حدود 1 ماهه که بیکاره و هنوز پروژه بعدیشون شروع نشده .
بد نیست یه بررسی بکنید که علت این وابستگی چیه؟
به هیچ وضع موضع گیری نکن...موضوع بر می گرده به صحبتهای قبلی که گفتم
اعتماد به نفسش پایینه و هنوز به تکامل یک مرد کامل نرسیده... یادته گفتم بی رحمانه بهش تکیه کن!
زیاد حساس نباش... وقتی می گه دارم می رم بیرون پیش دوستم بگو برو بر می گردی فلان چیز رو بخر شام درست کنم ( یعنی طوری بیا که شام درست کنم نه ۱۲ شب) و خیلی کارها که می تونی به جای موضع گیری و دعوا انجام بدی
باید دقت کنی که تو این داستانها شخصیتش خورد نشه... مثل اینکه بگی وقتی تحویلت نمی گیره چرا زنگ می زنی...بر عکس بگو خب حتما کاری داره... اگر کاری نداری بریم خرید ؟ تا اون موقع پیداش می شه! اما اصل داستان اینه که شما با این کار هم بهش اموزش می دی هم اضطرابش رو کم می کنی و هم می فهمونی که مرد خونه ای!
پستهای قبلی موارد دیگه ای هم گفتم....
اروم باش...مصمم باش و اوضاع رو تحت کنترل داشته باش
باز هم مشکل...
باز هم دعوا .... تا کی میخواد این رفتارشو ادامه بده ! دیگه خسته شدم به خدا ..... تا کی میخواد سر مسائل کوچیک داد برنه .
دوستان خوبم نمی تونم خودمو کنترل کنم ، همین که بحثمون میشه منم به هم میریزم و داد میزنم
همیشه تا زمانی که اوضاع ارومه همه چیز خوبه ولی همین که یه مشکلی پیش میاد همه چیز از کنترل خارج میشه تحمل حرفاو رفتارشو ندارم .... یکی از دوستان درست میگفت حرمت بین ما دیگه از بین رفته ...
تو این یکی دو روز خیلی چیزا رو رعایت کردم ، شوهرم هم بد نبوده ولی این کارایی که میکنه داره منو نابود میکنه
هر روز یه مشکل جدید ، هنوز بدبختیهای قبل تموم نشده باید سر یه چیز دیگه دعوامون بشه
سعی کن آرامشت رو حفظ کنی
می شه بیشتر توضیح بدی که چه اتفاقاتی افتاده و چی شده که اینقدر ناراحتی؟
شوهرم هر از چند گاهی واسه اینکه بتونه سکس طولانی تری داشته باشه یا از قرص (فکر میکنم ترامادول ) استفاده میکنه یا از مواد (البته هنوز کامل مطمئن نیستم ) ولی وقتی که رابطه داریم کاملا مشخصه که یه چیزی استفاده کرده . البته مدت زمان سکسش کاملا عادیه و هیچ مشکلی از این بابت نداره (حتی از عادی هم یه کم بیشتر طول میشکه ) ولی نمیدونم چرا داره اینکارو میکنه چندین بار هم خودش اقرار کرده که مواد یا قرص استفاده کرده و تا حالا خیلی سر این موضوع با هم دعوا داشتیم و قول داده بود که دیگه این کارو نکنه ولی داره ادامه میده .
دیروز عصر که منو رسوند خونه با شوخی گفت خودتو اماده کن امشب کارت دارما( همیشه این حرفو میزنه و خودشو خیلی هم لوس میکنه ) من هیچی نگفتم ، (اخه از این حرف خیلی بدم میاد و چندین بار گفتم که هر وقت میخوای کاری هم انجام بدی دربارش صحبت نکن فقط انجام بده ،ولی همیشه تا من میام خونه و یا هنوز شب نشده این جمله رو تکرار میکنه ) میخواست بره پیش دوستاش ( طبق معمول همیشه ) برگشت سریع گفت راستی من یه دونه قرص هم خوردم ، منم خیلی ناراحت شدم و سرش داد زدم که چرا بازم این کارو کردی ...... فقط خندید و گفت شد دیگه به خدا گیرم اومد. منم در وبستم رفتم داخل . تا ساعت 10 نیومد خونه . من نمی خواستم بزارم کاری انجام بده ولی گفتم بیخیال به اعصاب خوردیش نمی ارزه . وقتی که کارش تموم شد من گریه کردم و باهاش بحث کردم و اونم اعصابش خورد شد و گفت تو هیچی حالیت نیست و همه دنیا دارن این کارو میکنن ووو.......
چکار کنم که دیگه سراغ این مسائل نره ؟همیشه بهش گفتم که اگر تو دنبال دیر ارضا شدن هستی هزار مدل ژل و کرم و از این جور چیزاهست چرا می ری دنبال مواد و قرص ؟!!
در ضمن من که همین عادی هم نمی تونم با تو کنار بیام و هیچ لذتی نمیبرم چرا بای%D
عجب!!!
پس بالاخره اقرار کرد که قرص مصرف می کنه؟؟
یکی یه دونه جان، مصرف قرص برای مردهای 60 سال به بالا یا مردهایه که توانایی ندارند!! من تعجب می کنم که همسر شما با وجود سن کمش به قرص رو آورده؟
مگه شما در مورد رابطه ازش انتقاد کردی؟ طوری که ناراحت بشه و به غرورش بربخوره؟ خوب با خودت فکر کن ببین از همون ابتدا قرض استفاده می کرده یا جدیدا این کار رو می کنه؟
باید هرطور شده از مصرف قرصها منصرفش کنی و گرنه نیروی واقعی خودش رو بدون قرصها نمی تونه داشته باشه و کم کم نیروی خودش رو از دست می ده!!!
ضمنا تا جاییکه من می دونم معمولا آقایون با دوستاشون در مورد قرص و این چیزها صحبت می کنند و ممکنه قرصها رو از همون دوستاش گرفته باشه!! در هر حال اگه دوست داری اختیار زندگیت از دستت خارج نشه زودتر باید یه فکر اساسی بکنی، باهاش صحبت کن و بهش اطمینان بده که بدون مصرف قرصها هم براش جذابی و نیازی به استفاده از قرص نیست.
هر طور شده ارتباطش رو با دوستایی که ازشون قرص می گیره قطع کن و تشویقش کن که ورزش کنه.
سعی کن یه رابطه سالم با همسرت برقرار کنی.
یکی یه دونه عزیزم
واقعا" از شرایط متاسفم
اینکه گفتی اون باهات کتک کاری داره فکر میکنم واسه ابتدا حرکات تحریک برانگیز انجام نده اگه ادم عصبی تو موقعیت بد قرارش نده میشه با نوشدنی های گیاهی این حالت تعدیل کرد ولی تا حالا عمیق فکر کردی به چه چیزایی حساس یعنی چی میشه که به این مرحله میرسه؟
اگر اجازه بدی این بشه عادتش و چندبار دیگه دست روت بلند کنه و ببینه بابت رفتار زشتش هیچ بهایی نباید بده و نهایتا" چند ساعت باهاش قهری یواش یواش میشی کیسه بکس
پس یه فکر درست حسابی واسه ایکه به اون نقطه جوش نرسونیش و درمان شه انجام بده
ولی راجع به سکس اون اگه از تو این رابطرو میخواد امری غیر عقلانی نیست و طبیعیه توام باید سعی کنی به این رابطه خودت علاقه مند کنی و لذت ببری و باید این حس به اون دست بده که اون جذاب واست و می تونه ارضات کنه اینجوری از لحاظ روانی ارومتر میشه و این حالات پرخاشگریش تعدیل میشه وقتی ببین تو اونو مرد خودت قهرمانت و خیلی جذاب می بینی پس جای مقابله واسه سکس ازین شرایط به نفع خودت استفاده کن هم لذت ببر هم خواسته ات با تمام هنرمندی زنانت ازش بخواه :72:
مرسی سارا جون
مرسی از همه دوستان خوبم ...
قرص مصرف کردن شوهرم یک ماهی میشه که شروع شده ولی هنوز زیاد نیست ( دو سه هفته یکبار ) و همیشه هم از دوستاش گرفته ، ولی قبلا هر چند مدت یه بار واسه رابطه مواد استفاده میکرده( اینو خودش الان داره میگه )
شوهرم اصلا از نظر جنسی مشکل نداره و توانایی خیلی خیلی خیلی خوبی هم داره ، فقط نمی دونم این چرا راضیش نمیکنه و دنبال این چیزاست .
فقط کافیه دوستاش یه چیز بهش معرفی کنن ، نه نمیگه ! کاری هم نداره که خوب باشه یا بد ، لازم داشته باشه یا نه ، این کارش هم نباله همین چیزاست . جمع دوستاش اصلا ادمای خوبی نیستن ولی متاسفانه شوهرم بد جوری بهشون چسبیده و حرف زدن یا مخالفت کردن من مساوی با دعواست ...
سلام یکی یدونه عزیز
ان شالله اون روی زندگی رو به زودی ببینی ومزه خوشی رو هم بچشی:72::323
من فکر میکنم دلیل اینکه شوهرت با اینکه توانائی خوبی داره ولی بازمواد میکشه و با شما رابطه داره بخاطر اینکه شما از رابطه جنسی که داری راضی نیستی واون فکر میکنی توانائیش کمه برای همین سعی میکنه با مصرف چیزای دیگه توانائیش رو بالا ببره(البته این توجیهی برای مصرف مواد)ومخالفت شما چیزی رو درست نمیکنه :72: