دوست دارم حتی توی دادگاه به صورت علنی هم صحبت کنم تا جرم شوهرم معلوم شه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست دارم حتی توی دادگاه به صورت علنی هم صحبت کنم تا جرم شوهرم معلوم شه
اصلا حالم از نظر روحی خوب نیست .با اینکه تمام کاراش برام رو شده اما خیلی خیلی دارم احساسی فکر میکنم وخیلی ناراحتم با اینکه میدونم زندگی با یک دزد و معتاد عاقبت خوشی نداره اما من فوق العاده ناراحتم از اینکه میخام تنها شم .از اینکه یه روزی میاد که ما از هم جداییم تو رو خدا برام دعا کنید
همیشه به یاد خدا بزرگ باش!...در هر لحظه ممکنه هر کسی ما رو تنها بزراه،ولی خالق ما،خدای بزرگ ،همیشه حواسش به ما هست و کمکمون میکنه...حتما بعد از تلاش ،به خدا توکل کن:305:
انشاالله مشکلتون زود زود حل بشه.
عزیزم قرار شد وارد بازی دادگاه نشی. خودت رو در معرض خطر قرار نده.
شاپرك جان چه خبر چي شد؟
اميدوارم كه خودت وارد جريان دادگاه نكرده باشي
من تو دادگاه صحبت نکردم ولی روز قبل دادگاه رفتم به صورت خصوصی با قاضی صحبت کردم و گفتم که نمیخام کسی از صحبت ما خبر داشته باشه و هرچی با چشم خودم دیده بودم تعریف کردم قاضی به من چیزخاصی نگفت و فقط گفت که به پرونده دوباره نگاه میکنه در دادگاه نظرشو میده.
دیروز هم که دادگاه تشکیل شد من اصلا از چیزی خبر ندارم امیدوارم بیان و شوهرمو بگیرن
خیلی ناراحتم بچه ها و میدونم که نباید به حرف مردم توجه کرد وباید مطمئن شدولی امروز یکی از دوستام گفت که شوهرم دوست دختر داره بچه ها همه بدیای شوهرم تکمیل شد
خیلی ناراحتم احتیاج به همدردی دارم با اینکه میدونم میخام طلاق بگیرم
عزیزم من تونی بری تاپیک تجربه های من 50 ساله رو بخونی :
http://www.hamdardi.net/thread-6486.html
راستش فکر می کنم بتونی از اون تجربه ها استفاده کنی و راهی که اون خانم رفته رو نری. مواظب خودت باش.
مهم اینه که بدونی هر وقت اراده کنی می تونی هر کاری رو انجام بدی و خودت و خدای خودت برات کافیست.
درکت می کنم هر کسی جای شما بود الان خیلی ناراحت بود. پس خودتو سرزنش نکن به خاطر ناراجت بودنت. بالاخره شما هم با کلی ارزو شروع کردی و هیچ وقت فکر نمی کردی اینطور بشه.
امیدوارم بتونی این مرحله از زندگیتم با موفقیت و امیدوارانه پشت سر بذاری و اینده ای پر از شادی رو برات ارزو دارم.
شاپرک جانم
خواهرم نگران نباش.. خدا بزرگه...
درک می کنم شوکه شدی، در عرض یه ماه حقایق مهمی رو راجع به زندگیت کشف کردی که البته شایعات هم قاطیش شده
من نمیخوام اینجا شوهرت رو تبرئه کنم اما همونطور که خودت گفتی به حرفهای مردم زیاد اعتماد نکن
مردم شایعات رو دوست دارن و تو الان به حد کافی دردسر داری، توصیه می کنم با دوستات درمورد مشکلاتت صحبت نکنی و بشینی منتظر باشی تا ببینی چی پیش میاد، سعی نکن هر لحظه چیزهای جدیدی کشف کنی تو فعلا همین موارد شوهرت را داشته باش
ضمنا شوهرت بعد دادگاه اومده خونه؟ بهت نگفت دادگاه چی گفتند و چی شد؟
شوهرمن اصلا تو این دادگاه نبود و اگه قرار باشه حکمی براش بریده شه تو دادگاه بعدی ازش میخان بره تا حرف بزنه
امیدوارم بیان و شوهرمو بگیرن
يعني چي اين جمله بالا شاپرك جون
خوب يه درصد هم احتمال بده واقعا بيگناه باشه
اگه هم كه گناه كاره ،نگران نباش پاش وسط ماجرا كشيده ميشه و محكوم ميشه
تو فعلا تا چيزي از طرف دادگاه بر ضد شوهرت اعلام نشده كاري نكن و به زندگي عاديت با شوهرت ادامه بده
و يه جوري نشون بده كه انگار كاري به اين مسائل نداري
در مورد حرف دوستت، اون از كجا از اين موضوع خبر داره؟
چرا قبلا بهت نگفته ، صاف همين الان يادش اومده يا به اين موضوع پي برده؟
ممكن نيست همينطوري يه چيزي گفته باشه يا اصلا اشتباه كرده باشه؟