RE: اختلاف بخاطر مراسم عروسي
خیلی متاسفم... خدا پدر شما رو غرق در رحمت بی انتهای خود فرماید... امین
خوشحال باش و به خدا کمی فرصت بده... و توکل و اعتماد بهش داشته باش
زمان خیلی از موارد رو حل می کنه
شکیبایی کن عزیزم
خواهرت بدون شک می اد عروسیت
مثل چند روز پیش خوشحال باش و فقط به چیزای خوب فکر کن
خانمي اينقدر زودرنج نباش:72:
ما همه ميخواهيم كمكت كنيم منم اصلا نگفتم شما ابلهي چرا بي جهت به خودت انگ مي چسبوني؟ :300:
ببين دوست گلم يادت باشه كه هميشه چيزاي گرونتر لزوما عاليتر نيست :305: خيلي جاها پول پز و كلاسشونو ميخواند از جيب تو بردارن. به اينم فكر نكن كه اگر فردا بهت بگن پول آرايشگاهت چقدر شد بگي مثلا 200 تومان برات كسر شانه اما اگر بگي يه ميليون افتخاره!
مگه همسر شما كدوم شهر ايران زندگي ميكنه كه آرايشگاه كمتر از 700 پيدا نميشه از تهران بالاتر كه نداريم!!!
حالا اين بحثا رو ولش كن اصلا ارزش نداره! راستي پست قبل از پست خودمو نديدم.
خدا ان شاءالله پدر محترمون رو رحمت كنه. ناراحت نباش عزيزم. مطمئن باش خواهرت هم مياد و ... :72::72:
سلام
باتشكر از شما دوستاي خوبم كه منو تنها نذاشتين و راهنمائيم كردين :72:
ailara77 جان
نمي دونم ايني كه مي گم تبليغ حساب مي شه يا نه . چون صحبت از آرايشگاه شد يه چيزي به ذهنم رسيد كه راهنماييت كنم . حدس مي زنم كه شوهرت تهران باشه چون قيمت آرايشگاهي كه گفتي يه جورايي به قيمت هاي تهران نزديكه . اگه آره . بزار يه راهنماييت بكنم من موقع عروسيم در به در دنبال اين چيزا بودم تو تهرانم كه به قول دوستامون آرايشگاه پيدا مي شه از 100 تومان تا خدا تومان . يه نفر يه آرايشگاه خيلي معروفي رو بهم معرفي كرد به اسم هستي . آرايشگاشم توي جردنه . چند سال پيش كه ما عروسي كرديم قيمت يه آرايشگاه براي عروس نرمال و متوسطش 200-300 تومان بود . بهم گفتن كه اين آرايشگاه 100-150 مي گيره و كارش خيلي عاليه . اولش گفتم نه بابا اگه درست و حسابي بود كه انقدر پايين نمي گرفت . ولي رفتم و آلبوماشونو ديدم عالي بود . خيلي خوشم اومد . همه هم روز عروسي خيلي تعريف كردن و بعد از منم چند نفر رفتن اونجا . روزي 30 تا عروس داره . كارشونم خيلي عاليه . قيمتشم كه همونطور كه گفتم خيلي خوبه . اگه خواستي يه سر اونجا بزن . شمارشو از 118 هم مي توني بگيري . حتما برو ببين عزيزم . پشيمون نمي شي . يكي از معروفترين آرايشگاه ها هم هستش تو تهران . :46:
چه تبليغي كردم من واسه اين آرايشگاه . يادم باشه پورسانتشم بگيرم . :311:
سلام سبكتكين عزيزم
ممنونم از اينكه به فكرم بودي ، عزيزم شوهرم تهران نيستش توي يه شهر بزرگه و جائيكه زندگي ميكنن و جاهائيكه سراغ دارن هزينه هاشون بالاست منم بيش از هرچيز كارشون برام مهمه نه اينكه بگم برم يه جائيكه گرون باشه پس حتما كارش خوبه ، نه اينطورم نيستم ، چندتا آرايشگاه هم آتليه اي كه نوبت زديم معرفي كرده كه خواهرم همه رو رفته بود - چندوقت پيش خواهرم رفته بودن شهر همسرم - ميگفتش كه همه آرايش و مدل موهاي ساده 650 - 700 همه اين حدود قيمت ، ديگه اومده بود رفته بود يه آرايشگاه تقريبا نزديك خونه ي شوهرم اينا كاراش رو ديده بود گفت خيلي عالي بوده 400 تومن كه همون رو گرفتن و همسري هم راضيه راضيه به اون آرايشگاه . :323:
:72::72::72:
بازم ممنونم سبكتكين جونم