RE: تاثیر رابطه قدیمم تو ازدواجم
سلام بئاتریس عزیز،ممنون از دقتی که به خرج دادی
نقل قول:
فقط چیزی که به ذهن من میرسه اینکه شما هنوز با خاطرات ع داری زندگی میکنی از پستهات معلومه البته درکت میکنم
اما دوست عزیز بهتره دیگه این ادم رو از ذهنت پاک کنی الان به جای اینکه تمرکزت بیشتر روی نامزدت و رابطت با اون باشه هنوز روی لبخند ع هست 324بازم میگم درکت میکنم اما کمی تلاش کن که این ادم رو فراموش کنی
به نظر من وقتی نامزد داری فکر کردن به یک مرد دیگه اونم مردی که ارزشش رو نداره یک جور معذرت میخوام خیانته
الان تنها کسی که باید فکر و ذکر تو باشه نامزدته نه هیچ کس دیگه
ع هر کاری کرده هر ظلمی به شما کرده فراموش کن عزیزم ناله کردن بسه به خدا واگذارش کن و بخاطر این فرصت دوباره ممنونش باش تو با این فکرها یک جورایی داری نا شکری میکنی
حرفات درستن عزیزم،اما اینجوری نیس که بخوام تو این وضع باشم،فقط بعضی اوقات تمام خاطرات به ذهنم هجوم میارن،شوخی نیست 3سال تمام زندگیم با ع بود،3سال دیوانه وار عاشقش بودم،با همه اینا دارم از ذهنم بیرونش میکنم،نامزدم که بازیچه دست من نیست،ارزش نامزدم صد برابر بیشتر از ع هست،اگه ع فقط 1ذره انسانیت داشت تا اخر عمرم با خاطراتش تنها زندگی میکردم،برام بس بود،اما شما نمیدونید اون کی بود،هر وقت خاطراتش یادم میاد میگم چرا یادش کنم؟این همون ادم که ارزشش نداره،و ذهنم منحرف میکنم تا بهش فکر نکنم،اما سخته،هنوز یکسال نشده،به خودم و نامزدم قول دادم که فراموشش کنم و اینکار میکنم.
RE: تاثیر رابطه قدیمم تو ازدواجم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط s.sepide
بیش از قبل بهش ابراز علاقه میکنم،من دوسش دارم،اما نه اینقد که بهش میگم،به نظرتون کارم درسته؟
همین روشو ادامه بدین مطمئناً رفته رفته همین احوالات در درونتون هم رسوخ می کنه
نقل قول:
در ضمن دیگه کاملا تمرکزم از اون عشق و ع برداشتم و تمام تمرکزم روی زندگی جدیدمه
:104::104::104::104::104::104::104::104::104:
نقل قول:
اون میتونه فراموش کنه؟به نظر شما چطوری کنار میاد؟
شما روی این مسئله تمرکز و استرس نداشته باش . احوالات ایشون بستگی به رفتار شما داره
نقل قول:
شاید در درونم احساسم بهش این نباشه اما بیش از قبل بهش ابراز علاقه میکنم،من دوسش دارم،اما نه اینقد که بهش میگم،به نظرتون کارم درسته؟
آره درسته ، ادامه بده
.