RE: دو دلی ؛ حساسیت زیاد ؛ معیارها
سلام
به نظر من شما بيشتر از شخصيت ايشون خوشتون اومده و از اونجاييكه ميبينيد دختر پاكي نميخواييد از دستش بديد والا فكر نمي كنم علاقه اي باشه چون اگه يكي به دل ادم بشينه حالا هر چقدر هم زشت باشه قيافش به چشمش نمياد و اونو زيباترين ميبينه در ثاني ادم وقتي كسي رو دوست داشته باشه هيچ وقت به خودش اجازه نميده به كس ديگه حتي نگاه كنه چه برسه به مقايسه كردنش با ديگران !!!!:104::104:
ببخشيد ولي شما كه اينقد زيبايي و اندام براتون اهميت داره اومديم اصلا با خوشگلترين دختر هم ازدواج كرديد اگه بعد از ازدواج مشكلي براي زيباييشون پيش اومد اون موقع چكار ميكنيد ؟
بله ميگن تو مسءله ازدواج بايد مشورت كرد با بزرگترها و خانوادها ولي نه ديگه در مورد زيبايي طرفتون اين چيزي هست كه بايد به دل شما بشينه نه خانوادتون و فاميلتون
اگه دوستتون اين مقايسه كردنا و نگاه كردنا رو متوجه بشن فك نكنم بخوان ادامه بدن
ببخشيد اگه رك گفتم اينا فقط نظر شخصي من بودن و به هيچ وجه كارشناسانه نخواهد بود
موفق و شاد باشيد:72::72:
با تشکر از دوستان
نقل قول:
به نظر من شما بيشتر از شخصيت ايشون خوشتون اومده و از اونجاييكه ميبينيد دختر پاكي نميخواييد از دستش بديد والا فكر نمي كنم علاقه اي باشه
بله من خیلی از شخصیتشون خوشم اومده . و شخصیت و خودشون رو هم دوست دارم.
شما علاقه رو چی تعریف می کنین؟؟ اینکه از یه چیزی خوشتون بیاد به معنیه علاقه مندی نیست؟؟ علاقه چیه؟؟
پ من نخواستم که صرفا با یه نگاه و از رو ظاهر تصمیم بگیرم که از یکی خوشم اومده یا نه و با یه نگاه عاشق بشم و دیگه هیچ فکری نکنم.
مشکل من اینه که ابتدا بدون اینکه حواسم به ظاهر ایشون باشه طرز فکر ایشون رو پسندیدم و علاقه مند شدم. و مسلما قیافه شون هم در ابتدا برام مقبول بوده و از ایشون فراری یا متنفر نبودم که به سمتشون کشیده شدم.
اما بعدا دچار وسواس شدم و با دیدن دیگرون به مقایسه پرداختم و به شک افتادم و چون خواسم منطقی جلو برم و بررسی کنم . به این وضع دچار شدم.
و تصمیم قطعی نگرفتم . و خواستم زیاد از رو احساس تصمیم نگیرم.
که در اون صورتی که قطعی بشه حرف شما درسته که
نقل قول:
در ثاني ادم وقتي كسي رو دوست داشته باشه هيچ وقت به خودش اجازه نميده به كس ديگه حتي نگاه كنه چه برسه به مقايسه كردنش با ديگران !
نقل قول:
ببخشيد ولي شما كه اينقد زيبايي و اندام براتون اهميت داره اومديم اصلا با خوشگلترين دختر هم ازدواج كرديد اگه بعد از ازدواج مشكلي براي زيباييشون پيش اومد اون موقع چكار ميكنيد ؟
حرف شما رو قبول دارم و بازم میگم اگه صرفا دنبال ظاهر بودم از اول می رفتم دنبال دخترای فشن و بزک کرده.
الان یه سری چیزا واسم حل شده و مشکل اصلیم اینه که :
از بودن با ایشون لذت می برم و دوستشون هم دارم . اما با دیدن خانومای دیگه ناخود آگاه به فکر مقایسه می افتم و افکارم به هم میریزه و مرغ همسایه رو غاز می بینم !!
و شاید به این فکر می افتم که موردای بهتری هم می تونست باشه و اینجوری هم خوبه اا !! نمی دونم یه حور تنوع طلبی . واسه همین زیادی حساسیت به خرج می دم و نمی خوام در آینده ناراضی باشم و حواسم به دخترای دیگه باشه.
از این ورم ایشون رو خیلی قبول دارم.
اما سعی می کنم خودم رو قانع کنم و با خودم کنار بیام شاید هم خدا رو می خوام هم خرما رو !!
پری روز که با هم بودیم؛ یه کم بیشتر از قبل آراسته تر بودن و بازم واسم شیرین بودن و کلی با هم بودیم ! و قبولش دارم .
مشکل اینه که اینقدر حساس شدم و بررسی کردم . یه جورایی وقتی یکی میگه فلان دختر زیبا , تو ذهنم یه فکره ناخوداگاهی میاد که ایشون زیاد خوشگل نیستن !! با اینکه از خیلی ها خوشگلترن !!
شاید ذهنیتم در مورد دخترای خوشگل به دخترای فشن و... بر میگرده !!
و یکی هم اینکه چون تو این چند مدته زیبایشون رو موردی بررسی کردم . منظورم اعضای صورتشون هست! هر موقع به فکر بینی می افتم . فکر می کنم ایشون بینی شون خوش تراش نیست !! و به خاطر کمال گراییم (نه در اون حد ) احساس خوبی پیدا نمی کنم.
اما تازگیا خیلی بهتر شدم و دیدگاهم بهتر شده !! بابا خودم که ظاهم بی عیب نیست!
ببخشید که طولانی شد .
منتظر راهنمایی های خوبتون هستم . خیلی خیلی ممنون .:72::43:
دوستان من که عضو زسمی نیستم . می تونم اسم کاربریم رو عوض کنم؟؟
سلام
منم با عشق در يك نگاه مخالفم و معتقدم اون عشقي كه در يك نگاه و در يك لحظه ايجاد شده به همون فوريت هم از بين خواهد رفت
(ولي وقتي ادعا ميكنم كه كسي رو دوسش دارم يعني همه جوره ميخوامش يعني در قلب من يه حس خيلي قشنگ نسبت بهش ايجاد شده كه ديگه نمي تونم به همين راحتي و به خاطر حرف ديگران ازش بگذرم يعني در اوج خوشي و بدي ميخوام در كنار اون شخص باشم يعني بجز اون شخص (بخاطر وجود اون حس) (حتي اگه خيلي از هم دور باشيم )نتونم به كس ديگه حتي فكر كنم چه برسه به نگاه كردن و مورد مقايسه قرار دادنش با ديگران .يعني نتوني حتي 1 كلمه دروغ بهش بگي...........................
خلاصه بگم يعني اونو همون طوري كه هست قبولش داشته باشيم وبه در كنار بودنه باهاش افتخار كنيم وبه عهدي اجازه نديم مورد مقايسه قرارش بده چون از نظر ما اون بهترينه چه برسه ديگه خودمون!!! )
شما گفتي وقتي باهاش هستي احساس خوبي داري يعني چي!!!!!!!!من كه مخالفم
شما اگه دوس داشتي در همه حال دوسش داشتي حتي اگه فرسنگها از هم دور بوديد نه فقط وقتي كه باهاش هستي.يعني چي بعد از ازدواج وقتي پاتونو از در خونه گذاشتيد بيرون همه چي فينيش دوباره وقتي برگشتيد خونه دوسش داريد واحساس خوبي بهتون دست ميده
در ضمن حس دوس داشتن هيچ ربطي به ازدواج نداره كه بگيم حالا الان نگاه كنيم يا حالا فعلا كيس هاي ديگه رو هم امتحان كنيم ازدواج كرديم ديگه انجامش نميدم من كه همچين دوست داشتني رو نمي پسندم و اسمش هم دوست داشتن نيس دوست داشتن نيازي به تعهد رسمي نداره.البته منظورم دوست داشتن با حفظ خطوط قرمز و حد وحدود مشخص بود
يه چيز ديگه اكثر اقايون حتي توي همين روابط اشنايي و حتي دوستي هاي معمولي هم نميتونن قبول كنن كه طرفشون با كس ديگه باشه مطمعن باشيد كه خانم ها همين طورين
و از اين حس تنوع طلبي اصلا خوششون نخواهد امد :305:
برادر يا دوست عزيز البته من نظرات خودم رو گفتم و نظر شما برا همه و من قابل احترامه
شاد باشيد:72:
در مورد قد و وزن این خانوم امیدوارم ناراحت نشین ولی یه کم اضافه وزن دارن!
در مورد بینی شون هم اگه خیلی ناراحتید خب بعد ازدواج عمل میکنن مشکلی نیست که!
یکم اضافه وزن دخترو جداب تر می کنه.آدم که نمی خواد زنشو تو مسابقات ملکه زیبایی شرکت بده که اضافه وزن مشکل
ایجاد کنه.
این تاپیک به 7 صفحه رسیده. بیشتر حرفها تکراری بوده، چون سوال آقای NAVA هر دفعه همون سوال قبلی بوده.
یک مسئله ای که به ذهن من می رسه، اینه که شما مدت نسبتاً زیادی هست که با این دختر خانم در تماس هستید.
بعد از این همه وقت، اگر قرار بود قیافه او به دل شما بنشینه، تا به حال نشسته بود.
منظورم اینه که شما دیگه باید عاشق همه چیز او می شدید، همونطور که هست (هرچند که می گویند نباید قبل از ازدواج اینطوری احساساتی شد).
ولی این اتفاق نیفتاده.
نگرانی از اینه که شما ازدواج کنید، ولی همیشه از ظاهر او ناراضی باشید و فکرتون این باشه که می توانستید کسی زیباتر را داشته باشید.
فکر می کنم صحیح نیست این همه وقت دختر مردم رو منتظر بگذارید.
شاید بهتر باشه زودتر قضیه رو تموم کنید.
یا اینکه یک مدت با هم در ارتباط نباشید.
مشکل اینجاست که وابستگی ایجاد شده و این کار شما رو سخت کرده.
اینکه شما بعد از این همه وقت هنوز سر این مسئله تردید دارید، خوب نیست...
فکر می کنم ازدواج نباید با این همه تردید باشه...
هرچند که شاید اگر یکبار اون دختر خانم توسط شخصی که بلد است آرایش بشوند، شما خیلی تعجب کنید. این رو قبلاً هم گفتم.
با تشکر از همگی .:72:
اما من انتظار جواب های بهتر و مفصلتری رو داشتم. بازم منتظر لطفتون هستم.:325:
در مورد دوست داشتن. من بازم میگم ایشون رو دوست دارم. اما چون قطعی نکردم؛ به خاطر همین ابهاماتم . بنابرین دوست داشتنم هم سفت و سخت مثل دوست داشتن یه معشوقه و شریک زندگی نیست.
من نگفتم که وقتی باهاشون نیستم احساس بدی بهشون دارم.
نقل قول:
مطمعن باشيد كه خانم ها همين طورين
و از اين حس تنوع طلبي اصلا خوششون نخواهد امد
منم میدونم خوششون نمیاد . و گفتم که من دچار این مشکل شدم که به خصوصیات خوب و ظاهر ایشون قانع نمی شم و با دیدن خانومای دیگه ( اعم از قد بلندتر و کوتاهتر ؛ چاقتر و لاغر تر از ایشون) به مقایسه می پردازم و یه جورایی اونا رو بهتر از انتخاب خودم میبینم. که شاید مربوط به اعتماد به نفس باشه...!!
نقل قول:
در مورد قد و وزن این خانوم امیدوارم ناراحت نشین ولی یه کم اضافه وزن دارن!
بعید میدونم. خودشون هم اعتقاد دارن که متناسبن و جا برا لاغر شدنم دارن. اما به چشم من که لاغر میان . در اینصورت باید اکثریت دخترایی که من می بینم رو چاق حساب کرد .:303:
به عمل هم فکر می کنم اما خوب نیست که به همسرت بگی من بینی تو رو نپسندیدم و عملش کن.
به قول فرهنگ یه خورده گوشتی بودن هم خوبه !!
نقل قول:
این تاپیک به 7 صفحه رسیده. بیشتر حرفها تکراری بوده، چون سوال آقای NAVA هر دفعه همون سوال قبلی بوده.
در اون حدم تکراری نبوده.
خب داداشه من هنوز راه حل پیدا نکردم که !:302: :324:
امروز پیش مشاور هم رفتمکه چیزه به درد بخوری نگفت و معمولا یه سری چیزای تکراری که لدن رو میگن. من هر چی بیشتر توضیح می دادم که سردرگمم و اذیت میشم و نه می خوام که بی خیال شم و نه میتونم تصمیم قطعی بگبرم.
که می گفت عجله نکن و ظاهر هم مهمه و برو یکی رو پیدا کن که اول ظاهرش رو بپسندی !
من میگم از ایشون هم خوشم میاد نه اینکه مثلا بدم بیاد و چندشم یشه . مسا له ام اینه که نمیتونم کامل راضی باشم و با دیدن خانومای دیگه احساس می کنم اونا بهترن . مخوصا بحث اندام ( که اینجوری که شما میگین باید اون خانوما حداقل 6-7 کیلو اضافه داشته باشن !! ) نمی دونم شایدم از چاق خوشم میاد و خبر ندارم !!
مشکل اینه که من زیادی وسواس و دقت به خرج می دم و اگه خانوم دیکه رو هم بپسندم بعد چند مدت با خودم کلنجار میرم که آیا این انتخاب خوبی بوده؟ مثلا چرا موقع فکر کردن و جدی بودن قیافه اش فلان طور میشه و...
فکر کنم بهتره رابطه ی حضوری مون رو بیشتر کنم تا بفهمم که خوشم اومده یا نه !
قاطی کردم . ببخشید که به شما دوستان هم زحمت میدم . ممنون که وقت می ذارین!
دوست عزيزم آقاي نوا
شما خودت مشكلت رو ميدوني پس چرا از ما ميپرسي؟!
بله شما كاملا آگاهانه فهميدين كه دچار وسواس فكري شدين و اين به علت كمالگرايي بيش از حد شماست و تنها با درمان كمالگرايي مشكل شما حل ميشه (حرفهاي كارشناسانه از خودمون توليد ميكنيم :163:) و درضمن در تصميم گيري هم دچار مشكل هستين كه بهتره مطلب فرشته ي مهربان در اين رابطه (تصميم گيري درست) رو هم بخونين اگر لينكشو پيدا نكردين بگين تا براتون بذارم.
درضمن اين دختر خانم نه اضافه وزن داره نه لاغره. والا من كه مشكلي در قد و وزنش نمي بينم. پس اگر منو ببيني ديگه چي ميگي؟ :311:
شما اول ميگين آرايش نميتونه بكنه ....بعد ميگين دماغش خوب نيست ... بعد ميگين مو زائد داره ....بعد ميگين لاغره ... اينا همه نشون دهنده ي وسواس فكري شماست اول سعي كنيد اونو برطرف كنين اگر بازهم ايشونو با بقيه مقايسه كردين رهاش كنيد.
من احساس ميكنم شما به شدت خجالت ميكشي از اينكه به خاطر زيبايي ظاهري ايشونو رها كنين و عذاب وجدان دارين و همش ميگين دختر خوبيه و ... اما دلتون نمياد ولش كنين چون ميترسين خدا راضي نباشه كه به خاطر زيبايي ظاهري ولش كردين و ...
اما برادر من مطمئن باش خدا مهربونتر از اين حرفاست :43: پس بدون عذاب وجدان به زيباييش فكر كن و اگر دوست نداري رهاش كن!
جناب
اول باید ظاهر اون فرد به دلتون بشینه بعد برید سراغ سایر معیارها...
دقت کنید گفتم به دلتون بشینه نه این که زیبا باشه، هر کسی زیبا بودن رو طوری تعریف می کنه و نظر هر فردی قابل احترامه...
من هم با نظر hamed65موافقم. این که،اگر قرار بود قیافه او به دلتون بشینه تا به حال نشسته بود.
پس،
دنبال بهانه برای عاشق شدن نگردید.
و این که
بیشتر از این با احساسات اون دختر بازی نکنید. این که نوشتید:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVA
فکر کنم بهتره رابطه ی حضوری مون رو بیشتر کنم تا بفهمم که خوشم اومده یا نه !
نه بهتر نیست...در طول این رابطه حضوری اون دختر خانم هم درگیر این رابطه س و در صورت پاسخ منفی شما ضربه می خوره.
طرف مقابلتون رو هم در نظر بگیرید ولی این عذاب وجدان باعث نشه که تو زندگی آینده تون تأثیر بذاره.
در صورت ادامه این شک داشتن:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVA
نمی خوام در آینده ناراضی باشم و حواسم به دخترای دیگه باشه.
همین الان این رابطه رو قطع کنید. می دونم سخته ولی جمله ای که تقریباً کلیشه شده ولی ارزش دوباره گفتن رو داره. این که، پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه. بهش فکر کنید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NAVA
بنابرین دوست داشتنم هم سفت و سخت مثل دوست داشتن یه معشوقه و شریک زندگی نیست.
نه. برای یه زندگی مشترک و خوشبختی دوست داشتنتون باید سفت و سخت باشه...
این دوست داشتن شما به درد یه عمر زندگی مشترک نمی خوره. با خودتون رو راست باشید.
شما سرنوشتتون رو با اون فرد شریک می شید پس تو تصمیمتون قاطع باشید.
با آرزوی خوشبختی:72:
درود
من فقط همین صفحه آخر تاپیک شما رو خواندم، یک پیشنهاد به شما دارم،
شما برای مدتی رابطه را قطع کنید؛ نگو نمیشه ،نمیتونم؛ یک ماه یا دو ماه، در این مدت سعی کنید منطقی با قضیه برخورد کنید؛ فکر کنید ببینید آیا ایشون با معیارها و آنچه که شما میخواهید همسر آینده تان داشته باشد،همخوانی دارد یا نه؟
شما هر چه بیشتر درگیر رابطه و جزئیات ان باشد قدرت تصمیم گیریتان پایین می آید.
دوست من ؛با خودت رو راست باش، از مقایسه دست بکش ، آیا ایشون چه به لحاظ ظاهر و چه خصوصیات رفتاری آیا همونی هست که میخوای؟
معیارهات رو درجه بندی کن، ببین آیا میتوانی از چیزی که میخوای چشم پوشی کنی به خاطر سایر مزیت های که داره.
شما اگر با این وضعیت ازدواج کنید زندگی به کام هر دوی شما تلخ میشود.