RE: مشکلات من با همسرم و خانواده اش در شروع زندگی مشترک
مادرم زنگ زده به مادرش گفته روزی که میخواید 5 شنبه باشه .. بیاین بریم دادگاه واسه کارای طلاق
پدرش هم قبول کرده ...
در ضمن پدرم هم اون قضیه رو میدونه .. مامانم میگه خواستی با یکی دیگه ازدواج کنی عمل کن... به پدرم هم یه جوری گفته که درست میشه راه %
مادرم زنگ زده به مادرش گفته روزی که میخواید 5 شنبه باشه .. بیاین بریم دادگاه واسه کارای طلاق
پدرش هم قبول کرده ...
در ضمن پدرم هم اون قضیه رو میدونه .. مامانم میگه خواستی با یکی دیگه ازدواج کنی عمل کن... به پدرم هم یه جوری گفته که درست میشه راه داره..
پدرش دوباره چیزای قدیمو به مادرم گفته .. مادرم هم گفته این همه با خانومت حرف زدیم قرار گذاشتیم .. اونم گفته حرف حرف منه باید با من حرف بزنی..
به مادرم گفته هرچی دادیم کادو لباس بیارید.. مامانم هم گفته چندتا لباس بوده خراب شده طلاها رو هم پسرت برده قبلا .. گفته حتی لباس خراب یا پارچه ای که کادو دادیم بیارید...
پریروز مامانش گفت بزار برن زندگی کنن بزار دخترت به پسرم زنگ بزنه حرفاشونو بزنن..هنوز میخواد من زنگ بزنم منت کشی کنم... مادرم هم گفته اگه پسرت میخواد به من زنگ بزنه بگه....
منم به این نتیجه رسیدم که کسی که بهم تهمت میزده واسه اینکه خودشو تبرئه کنه ... 1 سال و نیم از زنش خبری نگرفته حالا دمه آخری میاد یه حرفی میزنی.... بدردم نمیخوره...
چون کسی بود که هرجا میرفتم باهام بود نمیزاشت تنها برم ... آخریام به همه گفته این گوشیش زنگ میخورده خورده قطع شده حتما با کسی دیگه هست ... ....
میخوام بهش پیام بدم که با فکر کردنه چیزی تغییر میکنه یا باید تغییر کنه بعد 2 سال........
برات آرزو می کنم که درست ترین کار رو انجام بدی دوست عزیز.
زندگی زیاد بالا و پایین داره. نمی تونم بگم اگه طلاق بگیری بهتره. ولی به این فکر کن که با این آدم با این ویژگیا برگردی سر زندگی چه اتفاقی میفته... اونم بعد اینهمه وقت...
سلام
تعداد ارسال های این تاپیک به بیش از حد مجاز رسیده است.50 ارسال در هر تاپیک
لطفا" جهت پیگیری مشکل خود تاپیک جدید ایجاد نمائید