RE: * پدرم رفت پیش خدا... *
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ستایش بارن
اون متن از مطالب وبلاگ دوست عزیزی است که روحی بزرگ داره و کمبودهای معنوی من با خوندن مطالبشون تا حدودی جبران میشه و منو یاد خودم می ندازه
پیشنهاد میکنم حتما بهش سری بزنید
ساز خدا
عالی بود ستایش...
من و ساز خدا خیلی وقته رفیقیم،اعضای سایت اگر که دلتون هوای اشک ریختن کرده، هوای کمی دور بودن از روزمرگی ها و سبک شدن حتماً به این سایت سر بزنید.
داستان چشم لیلی و بانویی که مردم فکر می کردند فوق العاده س، مخصوصاً چشم لیلی بهتون قول می دم پشیمون نمی شید.
لینک این دو داستان رو براتون می ذارم :
چشم لیلی...
بانویی که مردم فکر می کردند...
چشم لیلی طولانیه، برا اذیت نشدن چشماتون ازش پرینت بگیرید.
فرانک خانم دوست داشتم عروسیتو تبریک بگم.
فرانک جان منو ببخش، انقدر درگیر غم خودم بودم که چیز دیگه ای رو نمیدیدم.
به وضوح میدونم که تسلیت من نمی تونه از غم شما کم کنه، اما از خدا میخوام به شما و خانواده تون صبر بده، داغ عزیز خیلی خیلی خیلی سخته، درکتون می کنم.
ممنونم شیدای عزیز
بله من هم عاشق متن چشم لیلی هستم و بارها و بارها خوندمش و باهاش گریه کردم
شب قدری جاودانه ست
فرانک جان امیدوارم که حالت خوب باشه
تسلیت می گم بانو ...
:72:
فرانك جان! تسليت من رو هم بپذير. همه ما رفتني هستيم. هيچكدوممون توي اين دنيا تا ابد نخواهيم موند.
گفتي كه پدرت بدون رنج و ناراحتي از دنيا رفت. همين مي تونه مايه آرامشت باشه كه زجر نكشيد و آسوده رفت. انشاءالله در دنياي باقي هم در جوار رحمت پروردگار هستند. همه ما براي ايشون رحمت ابدي و براي شما صبر از خداوند خواستاريم.
فرانك عزيز!:43:
سلام:316:
تسليت من رو هم پذيرا باشيد!:323:
بااينكه خيلي با هم آشنا نيستم اما به عنوان عضوي از همدردي از داغ شما داغدارشدم!
اميدوارم خدا به شما صبوري و توفيق زندگي سرشار از شادي و آرامش را عنات كند!
بازم معذرت كه اين پستو دير ديدم!:72:
سلام دوستان عزیزم
از لطف و همدردی تون سپاسگزار و ممنونم.:72:
روز سه شنبه تو تاپیک " امروز دلم میخواد " گفتم دلم میخواد خواب پدرمو ببینم ، همون شب خوابشو دیدم!
بهم گفت : گرسنه ته ، غذا بخور! حال مادرمم پرسید که کی عملش میکنن؟
دلم براش تنگ شده...
خیلی عجیبه، یه دفعه می بینی کسی که سالها باهاش زندگی کردی و کنارت بوده حالا نیست! باورش سخته اما این قانون زندگیه و این دنیاست.
یه سفر کوتاه و زودگذر...
خدا رفتگان همه شما رو رحمت کنه و مورد مغفرتش قرار بده (آمین)
سلام فرانک عزیز دنیا محل گذره یکی میاد یکی میره،تا بوده همین بوده موقعیکه خبر فوت پدر رو اینجادیدم نمیدونی چقدر برات ناراحت شدم و اشک ریختم و چقدر بیشتر از اون دوست داشتم بهت تسلیت بگم ولی خب اون موقع عضو نبودم حالا هر چند دیر ولی از ته دلم بهت تسلیت میگم و امیدوارم که ازاین به بعد خبرای خوش ازت بشنوم و از خداوند میخام به مادرت طول عمر همراه با سلامتی بده
سلام
shayana ورودتو رو به تالار همدردی خوش آمد میگم:72:
خیلی ممنون از شما و بقیه دوستان عزیزی که بدون اینکه منو بشناسید با صحبتهای صمیمانه تون واقعا بهم تسلی خاطر دادید و باهام همدردی کردید.
همدردی شما عزیزان اینجا واقعا بهم آرامش میده و از غصه و دلتنگیم کم میکنه.