RE: طرز تهيه ي منوي عاشقانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نيكا.امين
سلام جناب تسوكه
به نظرت اگه هر روز بگيم سرورم كم نيست؟ فكر نميكني اگه خانمها به جاي اسم شوهرشون از كلمه سرورم استفاده كنن بهتر باشه ؟
نه، اون جوری کیفش تموم میشه.:311: اگه می خواهید بدونید که بهترش چطوریه، فرض کنین که سر یه مسئله ای با همسر تفاهم ندارین، این جا اونقدر حال میده که به شوهرت بگی، چشم، هر چی شما بگین.:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نيكا.امين
عجب رويي داريد شما مردا . واسه يه دوستت دارم خشك و خالي از هزار ترفند و حقه بايد استفاده كنيم تا از زبون شوهرمون بشنويم . اونوقت توقع دارن .............
شما الان از دست شوهرت عصبانی هستی و داری تلافی اش را سر من در میاری.:302: ریلکس، ریلکس، ریلکس تر.
ببخشيد شايد جاي سوال من اينجا نباشه اما ديدم در خصوص منو عاشقانه و عشقولانگي گفتم بپرسم ديگه شايد يكي جواب بده :325:
آخر ماه سالگرد عقدمونه ميخواستم ببينم اگه يه جعبه كادوي خوشگل رو پر از گلاي رز قرمز بكنم:72::72::72: و با پيك بفرستم محل كار شوهرم خوبه ؟ خوشحال ميشه يا ممكنه خوشش نياد؟
جناب تسوكه نظر شما به عنوان ريش سفيد:311: در اين زمينه چيه ؟؟؟
کار قشنگیه اما من یه راه ارزونتر و جالب تر سراغ دارم.
اگه می تونید یه مجموعه از خاطرات این یه سال عقدتون جمع کنید و بهش هدیه بدید.
مثلا گل هایی که به شما داده و نگهشون داشتید. یادداشت های عاشقانه تون یا بلیط های جاهایی که با هم رفتید یا حتی خاطراتی که برای خودتون جایی نوشتید. با ذکر تاریخ و احساستون در اون لحظه و غیره.
حتی می تونید باهاش یه داستان بسازید. مثلا یکی بود یکی نبود. یه روز یه آقا پسر خوشتیپ زنگ در خونه یه دختر خانوم خوشبخت رو زد ( یه عکس از در خونه تون) بعد دست گل قشنگی که خریده بود رو دستپاچه ای داد دست داداش عروس و بعد از یه سلام علیک نصفه نیمه سرخ و سفید، رفت یه گوشه نشست ( یه عکس از دسته گلی که موقع خواستگاری واستون آورده) و ...
مطمئن باشید خیلی به دلش می شینه.
خدا کنه آقای همسر اینجا رو نبینه :163:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آویژه
کار قشنگیه اما من یه راه ارزونتر و جالب تر سراغ دارم.
اگه می تونید یه مجموعه از خاطرات این یه سال عقدتون جمع کنید و بهش هدیه بدید.
مثلا گل هایی که به شما داده و نگهشون داشتید. یادداشت های عاشقانه تون یا بلیط های جاهایی که با هم رفتید یا حتی خاطراتی که برای خودتون جایی نوشتید. با ذکر تاریخ و احساستون در اون لحظه و غیره.
حتی می تونید باهاش یه داستان بسازید. مثلا یکی بود یکی نبود. یه روز یه آقا پسر خوشتیپ زنگ در خونه یه دختر خانوم خوشبخت رو زد ( یه عکس از در خونه تون) بعد دست گل قشنگی که خریده بود رو دستپاچه ای داد دست داداش عروس و بعد از یه سلام علیک نصفه نیمه سرخ و سفید، رفت یه گوشه نشست ( یه عکس از دسته گلی که موقع خواستگاری واستون آورده) و ...
مطمئن باشید خیلی به دلش می شینه.
خدا کنه آقای همسر اینجا رو نبینه :163:
ممنون عزيزم از توجهت و پيشنهاد جالبت :72:
امروز ميرم خونه ببينم يادگاري دوران عقد چي دارم
گلاي خشك شده رو كه دارم
سلام:72:
چه ایده های جالبی دادید. من وقتی مجرد بودم کلی از این ایده ها داشتم و کلی نقشه داشتم برای سورپرایز کردن همسرم. ولی حالا همسرم اصلا رومانتیک و احساساتی نیست و به این کارها می گه لوس بازی. البته من خیلی از خانم ها رو هم می شناسم که به اینها میگن لوس بازی و اصلا خوششون نمیاد.
کسی می دونه یه مرد جدی رو چجوری می شه خوشحال کرد؟ "درضمن من هر روز برای همسرم غذای مورد علاقه اش رو درست می کنم، کنترل تلویزیون همیشه دست اونه، لباس مورد علاقه اون رو می پوشم و خونه به دلخواه اونه" الان دیگه نمی دونم چی کار کنم که اونو خوشحال کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط niyaz-62
ببخشيد شايد جاي سوال من اينجا نباشه اما ديدم در خصوص منو عاشقانه و عشقولانگي گفتم بپرسم ديگه شايد يكي جواب بده :325:
آخر ماه سالگرد عقدمونه ميخواستم ببينم اگه يه جعبه كادوي خوشگل رو پر از گلاي رز قرمز بكنم:72::72::72: و با پيك بفرستم محل كار شوهرم خوبه ؟ خوشحال ميشه يا ممكنه خوشش نياد؟
با یه کامپیوتر می تونی براش کم خرج ترین کادو رو بفرستی.
عکسای دوتایی رو که توی این سال با هم گرفتید (مثلا توی مسافرت، خونه، عکسای اتفاقی) توی کامپیوتر کنار هم بچین. با یه word هم می تونی این کارو بکنی. دور و بر عکسا قلب و ستاره و اینا بذار.
ازشون یه بروشور درست کن و چاپش کن. می تونی چاپ رنگی بکنی.
بعدش بذار تو یه پاکت نامه یا یه جعبه خوشگل. عطر مورد علاقه اشم به جعبه هه بزن. بعد پست کن به سرکارش یا اصلا به خونتون پستش کن.
اگه از اون آدمای حساسه که از دیده شدن احتمالی عکس توسط دیگرون می ترسه پستش نکن بذار تو ماشینش (اگه ماشین داره) یا تو کیفش. یه جایی که ببینه.
آه خدای من احساساتی شدم :311:
من خودم اینارو از دوستای خوابگاهیم یاد گرفتم. :)
وقتي همسرتون از سر كار مي آيد خونه. دستش را ببوسيد و بهش بگيد مي دونم كه چقدر داري براي زندگيمون زحمت مي كشي.
البته گاهي اين كار را بكنيد نه هميشه.:311::311::311::311:
سلام ممنون از یاسا و دوستان ..
خیلی خوشم اومد یه چیزی هم که بنظرم اومد براتون میگم:
میتونید یه اس ام اس بنویسید مثلا وقتی که همسری خونه نیس اینطور وانمود میکنید که اون اس رو برا کس دیگه نوشتید و در مورد همسرتون اظهار دلتنگی میکنید یا هر حرف دیگه ای که دوس دارید مثل " از وقتی نیس خیلی دلم براش تنگ شده یا واقعا اون برام مرد خوبیه........" و بعد اینو بفرستید به همسرتون وبعد بگین اااااااخ اشتبا فرستادم اون از خوشحالی فقط دو بال کم داره که پرواز کنه:310:
فک کنم بهترین چیزی که برا ادما خوشحال کننده اس اون ابراز های غیر مستقیم (البته مستقیما بجاش) و یا پنهونی در حضور دیگران و مواقعی که دسترسی بهم نداریده:43:.. من مجردم ولی اینا رو دیدم در اطرافیان..
دراخر اینکه بنظرم یه پیام کوتاه دل نوشته ی خودتون خیلللللللللللللللللللی باحالتر از حرف زدن رود روه.. اینم خوشحالیش وقتی به اوج میرسه که این پیام رو مواقعی که ازهم دلخورین(ایشالا که هیچ وخ نباشه) بش بدین اخ که چه حس خوبی بش میدین:72:
:46:شب ارزوها مبارررررررررررررررررررررر رررک :323:
سلام.اولین پست من دراین تالار.
من مجردم ولی الان یه ایده به ذهنم رسید.زن وشوهرهرکدوم یه صندوقچه داشته باشن مثل قلک باشه هرکدوم هروقت دلشون خواست یه چیزی بنویسن وبا تاریخ وزمان وحسی که اون لحظه داشتن(که من ازاین کارت خیلی خوشم اومد یا الان دلم خیلی برات تنگیده ویا قدردانی یا .....)رو بنویسن هرکدوم بندازن توقلک اون یکی وهرماه یه باریا 3ماه یه باربازکنن وبخونن به نظرم خیلی مزه میده!!!!یادتونه بچگی ها قلکامونو که میشکستیم چقدرمیچسپید!!!!!!اینم باعث میشه که تک تک اون لحظات ثبت بشه یا
میشه یه قلک داشت به جای 2تا ولی اون کاغذایی که یاداشت میکنن(برگ های یادداشت رنگی)2رنگ متفاوت باشن ووقتی بازش میکنن هرکی ماله خودش رو جمع کنه بخونه.....
ممنون که خوندید...
ببخشید اگه بی مزه بود.....:311:
تازه کارم....
البته من ایده ای ندارم فقط خواستم یه نکته ای رو تذکر بدم..موقع پیدا کردن یه ایده عاشقانه حواستون باشه طرف مقابل رو اذیت نکنه..مثلا یه بنده خدایی میخواست برامون عشقولانه دروکنه.روز تولدم هر 10 دقیقه یه بار ،یه ربع یه بار بهم اس ام اس میداد و تولدمو تبریک میگفت..بی چاره شدم..هر چی میگفتم بسه بیخیال .گوشیمو خاموش می کنما فایده نداشت..
اخرش یه کاری کرد از متولد شدنمون پشیمون شدیم:)