ممنون.گفتم كه سر فرصت واسه بچه هايي كه ندارن ميخرم.راستش من عاشق اين كارام.خصوصا نظري دادن.خوشم مياد.اميدوارم وقتي از لحاظ مالي مستقل شدم بتونم 1 برنامه ريزي جامع راجع به اين كارا بكنم.:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون.گفتم كه سر فرصت واسه بچه هايي كه ندارن ميخرم.راستش من عاشق اين كارام.خصوصا نظري دادن.خوشم مياد.اميدوارم وقتي از لحاظ مالي مستقل شدم بتونم 1 برنامه ريزي جامع راجع به اين كارا بكنم.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک1389
:104:
:104::104::104:
:104::104::104::104::104:
:104::104::104:
:104:
سلام
احسنت به فرانك 1389
چند تكنيك محتوايي و شكلي در پيشنهاد فرانك 1389 نهفته هست. كه اگر چه شايد اسم آنها و جوانب نظرشون را شايد همه را در نظر نگرفته باشند. اما بسيار عالي مجتمع شده است.
1 - ارتقاء دهي و باز تعبير:
يعني ستاره گرامي اصلا بحث نيازمندي بچه هاي فقير به عروسك شما نيست (كه عروسك نو به آنها بدهيد). اكنون اين شما هستيد كه سخت نيازمند اين هستيد كه عروسكها را به آنها ببخشيد و با خشنودي معنوي كه از اين وسايل ايجاد مي كنيد، تغيير هدف دهيد. يعني عروسكها شما را يادآور باشد به: ارتقاء خودتون از يك عشق فروتر به يك فراعشق .
2 - بستر زدايي:
زمينه هاي فكري شما تغيير مي كند. از بستر محدود و دو طرف شما و ايشون ، به سطح گسترده شما و همه كائنات.
3 - تمركز زدايي:
روي برگرداني از ديدن فقط يك نقطه در هستي. (مكمل تكنيك بالاست)
4 - هم حسي:
توجه فرانك به سختي كار ستاره. و اينكه واقعا او كار سختي در پيش روي دارد كه انشاء الله بتواند با سعي و خلاقيت وهوشي كه دارد بر آن فائق شود. و نسبت به اين مسئله منفعل نباشد.
===========
پاورقي:
فرانك 1389 ، ضمن تشكر از تعاملات و پاسخهايتان در اين تاپيك ، از طرف تالار همدردي به عنوان هديه 10 روز شارژ رايگان به شما اعطاء مي گردد.
خیلی ممنون آقای مدیر :72:
تو تالار همدردی این بهترین هدیه میتونه باشه،متشــــــــــکرم
من واقعا میدونم ستاره جون چه حالی داره :43:
البته من هیچوقت با کسی رابطه ای نداشتم اما کسی رو خیلی خیلی دوست داشتم که اون می دونست اما
به قول فرشته مهربان ما مناسب هم نبودیم
اگرچه من به خاطرش حاضر بودم از خیلی چیزها بگذرم و کوتاه بیام طوری که خودمم باورم نشه اما واقعیت این بود که ما برای هم ساخته نشده بودیم و اون بهتر اینو میدونست
یقین دارم که خدا نخواست ، اگه میخواست میتونست بهم بده اما نداد و یقین دارم که هیچوقت چیزی که خدا برام نخواد من هم نمیخوام:316:
ستاره عزیزم به مهربون خدا اعتماد کن و خودت و عشقت و گذشته ت و خاطراتت و ...رو بسپار به دستان توانمندش و یقین داشته باش همه رو به بهترین وجه برات نگه میداره و مراقبشونه،دیگه لازم نیست خودت برای نگه داشتنشون نگران باشی چون میدونم هم دوست داری امانتیهات رو نگه داری و هم دوست داری از بینشون ببری تا آرامش پیدا کنی اما دلت نمیاد
این بهترین راهه....امتحان کن عزیزم
آقای مدیر واقعا سپاسگزارم:72:
میشه یه هدیه دیگه هم بهم بدید؟ میدونم پررویه اما واقعا بهش نیاز دارم
سری به تاپیکم بزنید و راهنماییم کنید،خواهش میکنم
من خیلی خیلی نگران خواهرم هستم
اي كاش عمل كردن به همه اينا به سادگي گفتنشون بود.به ظاهر خيلي سادست اما جون آدم در مياد تا انجامشون بده.مگه چند تا عروسك چي هستن كه انقدر واسم سخته از بين بردنشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اما باور كنيد اصلا نمي تونم بهشون نزديك شم.....:302:
يكي از دوستانم (ازدواج كرده ) افسردگي داشت(ربطي به مسائل عاشقي و... نداشت) دكترش بهش گفته بود يكي از چيزهايي كه توي خونه داري و خيلي دوستش داري بده به يه نيازمند و همين طور گفته بود كه وقتي لباس يا هر وسيله ديگه كه توي خونه داري و ازش استفاده نكرده اي اون موج منفي براي تو مي فرسته (منم از وقتي اين موضوع را شنيدم هول شدم و سراغ كمدم رفتم و هرلباسي را تا حالا نپوشيده بودم
افتتاح كردم:311:)
نذار بهترين سالهاي زندگيت را صرف فكر كردن به كسي كه موضوعش تموم شده بكني . تا وقتي توي ذهنت رويايي فكر كني كه ممكنه سالها بعدبه هم برسيد نمي توني فراموشش
كني بايد تموم شده به قضيه نگاه كني.
بعد از مدتي مي بيني ديگه هيچ حسي نسبت بهش نداري . پس تكليف خودت را مشخص كن اگه قصد فراموش كردنش را داري به راهكارهاي آقاي مدير و فرانك عزيز عمل كن.:305:
موفق باشي عزيزم:72:
ممنونم از توصيه هاتون.كلا سعي مي كنم اصلا بهش فكر نكنم اما نميدونم چرا خوشحال نيستم.دوست دارم يه چيزي رو از ته دلم داد بزنم.بخوام.اما نميشه.نميدونم احساس مي كنم يه چي تو دلم سنگيني ميكنه.يه بغض دارم.نميدونم....هيچي نميدونم....................
رها کن :310:
خودت را از هر بندی رها کن :310:، و آزاد از هر تألمی باش عزیز جان ، در این مسیر تلاش کن .
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود
زهرچه رنگ تعلق پیرد آزاد است
از روش جیغ بنفش هم میشه استفاده کرد برای تخلیه روحی :311:
من از این روش استفاده کردم و کلی هم حال داده :163:
با دوستا برید یک فضای باز اکثر شهرا جایی به اسم بام دارن برید اونجا با دوستا بعد هم جیق بنفش بکشید از اونهایی که گوش فلک رو کر میکنه خیلی حال میده:227:
سلام ستاره، حالت چطوره عزیزم؟
این خاموش که هنوز کنار اسم قشنگته:163:
بابا یکی اینو برداره که به قول اون دکتر موج منفی می فرسته!
من یه پیشنهاد دارم : « ستاره ی امید »
اگه خوشت میاد بگو مدیران محترم زحمت بکشن و تغییرش بدن ، بعنوان گـــــــــــــام اول:310:
بعدشم
1- بازم غلط املایی داشتی! نذری درسته نه نظری:324:
2- هیچوقت کار خیر رو عقب ننداز خوشگلم :46: همین الان میتونی یه برنامه ریزی بکنی برای کمک به نیازمندان(خدا رو شکر که توانش و داری خیلی خوب هم داری پس از این فرصتهایی که خدا بهت داده بی درنگ استفاده کن. ببین چه حس خوبی بهت دست میده ..
به خدا راست میگم من امتحان کردم):310:
3-علت اینکه نمیتونی به عروسکهات نزدیک بشی اینه که میخوای همه چی رو فراموش کنی اما اونها نمیذارررن:324:
یعنی تو از پس چند تا عروسک بر نمیای؟؟؟؟
4-عزیز دلم برای بغض و سنگینی دلت هم کار یکه من خیلی وقتا میکنم انجام بده...بعد از نمازهات خیلی راحت و خودمونی و بدون ترس با خدا حرف بزن هرچـــــــــــــــی دلت میخواد بهش بگو و سعی کن گریه کنی .باور کن گریه در وقت دعا معجزه میکنه
ممنون.اي....بد نيستم خيلي...حوصله زياد ندارم....اون كاريم كه گفتي انجام ميدم ...هم موقع نماز هم موقع خواب...