RE: ارتباط زن مطلقه با پسر مجرد
ساراجون حالا چه عجله ای واسه ازدواج؟!
شما که تازه از یه زندگی بریدی وفکر نکنم امادگی لازم رو برای یه شروع دوباره داشته باشی اون اقا هم که هنوز سنی نداره واز همه مهمتر چیزی از رابطتتون نگذشته که!
اخه چقدر میتونی به حرفایی که میزنه به قولهایی که میده اطمینان داشته باشی ....! به نظر من به خودتون فرصت بیشتری بدین حتی اگه واقعا نمیتونید ازهم به هیچ وجه جداشید لااقل بهم زمان بدید نه واسه اینکه بیشتر عاشق بشید وبیشتر وابسته و دلبسته..............
بلکه همو بیشتر بشناسید............ ببینی طرف چند مرده حلاجه ببینی چقد سرحرفاش وامیسه ................ببینی کدوم حرفشو بت اثبات میکنه ................ببینی کدوم قولشو عملی میکنه ...............ببینی واسه رسیدن به تو حاضره از چیا بگذره................ ببینی واسه داشتنه تو چقد حاضره ازخودشو علایق بگذره................... ببینی اصلا طرف ارزش حتی یه دوستیه ساده رو داره چه برسه به ازدواج! ...............ببینی این عشق داغش چند وقت یا بهتره بگم چند سال میتونه دووم داشته باشه ......اینا همه مستلزم گذرزمان و بینش عمیقه نه احساسات صرف:305:
شاد باشی
درریا:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط darya1389
به نظر من به خودتون فرصت بیشتری بدین
بلکه همو بیشتر بشناسید............
ببینی طرف چند مرده حلاجه ببینی چقد سرحرفاش وامیسه ................
ببینی کدوم حرفشو بت اثبات میکنه ................
ببینی کدوم قولشو عملی میکنه ...............
ببینی واسه رسیدن به تو حاضره از چیا بگذره................
ببینی واسه داشتنه تو چقد حاضره ازخودشو علایق بگذره...................
ببینی اصلا طرف ارزش حتی یه دوستیه ساده رو داره چه برسه به ازدواج! ...............
دوستان با پیشنهاد کاربر darya1389 موافقید؟
فرصت دادن کار صحیحیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
در اين نمونه رابطه ها معمولا چنين پسرهايي بيشتر بدبخت كن هستند.
و sara2011 گرامي، آگاهانه انتخاب كرده است خود آسيب زني را
ممنونم مدیر گرامی که بالاخره به این تاپیک سرزدید.خواهش میکنم نظرتون درباره اینکه بیشتر به این اقای محترم فرصت بدم تا خودشه ثابت کنه بدین،کار درستیه؟
بنظر من فرصت دادن صحیح نیست و جدا شدن کار صحیح است.
این شعری هم که آقای مدیر گفتند خیلی جالبه :
چندين چراغ دارد و باز به بيراهه مي رود *** بگذار بيفتد و ببيند سزاي خويش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara2011
.خواهش میکنم نظرتون درباره اینکه بیشتر به این اقای محترم فرصت بدم تا خودشه ثابت کنه بدین،کار درستیه؟
سلام
نه کار درستی نیست.
سلام
60 بار دوستان بهت گفتن که از این اقا دل بکن و بذار بره به سوی خودش باور کن برای شما موقعیت ازدواج کم نیست.
می شه یه سوال خصوصی بپرسم؟
دلیل جداییت از همسر سابقت چی بود؟
بگو و بنویس تا دوباره بری تو اون حال و هوا و سختیای طلاق.
باور کن این زندگی اگه پا بگیره دوباره تو رو می رسونده به همون سختیا.
چرا دلت می خواد خودت و دوباره اذیت کنی؟
چشمات و بهتر باز کن. همه ما تو رو بیشتر از اون اقا دوست داریم و به خاطر خودت می گیم دل بکن و دوباره از چاله در نیا و بیفت تو چاه.
برامون بنویس از گذشتت.
منتظریم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara2011
دوستان با پیشنهاد کاربر darya1389 موافقید؟
فرصت دادن کار صحیحیه؟
ببین دوست من
شما اومدی اینجا وراهنمایی میخوای،درسته؟ -پس باید به راهنماییهای دوستان توجه کنی،یا حداقل در موردشون فکر کنی،من حس میکنم هرچند روز یه بار میای و اعلام میکنی مرددی ،وهرچی دوستان میگن،به قول معروف تو گوشت نمیره.
چرا بعضی از ما اینقدر خودخواهیم ،فکر میکنیم خودمون عقل کل هستیم،فکر میکنیم همه چیزدان هستیم،ادعامونم میشه بابت نصیحت وراهنمایی دیگران،ولی نوبت خودمون که میرسه همش اشتباه واشتباه واشتباه.
آخه چرا از تجربه های دیگران استفاده نمیکنیم،نوبت خودمون که میشه،میگیم نه این طرف من فرق داره،این مورد من فرق داره،ومیگذاریم اونقدر زمان بگذره که کار از کار بگذره و بعدش حتی خودمونم قدرت تصمیم گیری ازمون سلب بشه.
خواهر من خواهش میکنم بیشتر فکر کن،من اصلا نمیگم تو چیکار باید بکنی ،فقط باتوجه به موردایی که دور وبرم دیدم مسائل رو واست تشریح میکنم،تصمیم گیری باخودته.
اگر همه چیو برحسب احتمالات خوب وروشن فرض کینم و برسیم به یه زندگی اروم،اونوقت عقلت(اگه هنوز بیدار باشه)میفهمه که کنارهم اومدن اینهمه احتمالات کنار هم چقدر بعیده(اگه از علم آمار یه ذره اطلاعات داشته باشی).
نقل قول:
نوشته اصلی توسط darya1389
ساراجون حالا چه عجله ای واسه ازدواج؟!
شما که تازه از یه زندگی بریدی وفکر نکنم امادگی لازم رو برای یه شروع دوباره داشته باشی اون اقا هم که هنوز سنی نداره واز همه مهمتر چیزی از رابطتتون نگذشته که!
اخه چقدر میتونی به حرفایی که میزنه به قولهایی که میده اطمینان داشته باشی ....! به نظر من به خودتون فرصت بیشتری بدین حتی اگه واقعا نمیتونید ازهم به هیچ وجه جداشید لااقل بهم زمان بدید نه واسه اینکه بیشتر عاشق بشید وبیشتر وابسته و دلبسته..............
بلکه همو بیشتر بشناسید............ ببینی طرف چند مرده حلاجه ببینی چقد سرحرفاش وامیسه ................ببینی کدوم حرفشو بت اثبات میکنه ................ببینی کدوم قولشو عملی میکنه ...............ببینی واسه رسیدن به تو حاضره از چیا بگذره................ ببینی واسه داشتنه تو چقد حاضره ازخودشو علایق بگذره................... ببینی اصلا طرف ارزش حتی یه دوستیه ساده رو داره چه برسه به ازدواج! ...............ببینی این عشق داغش چند وقت یا بهتره بگم چند سال میتونه دووم داشته باشه ......اینا همه مستلزم گذرزمان و بینش عمیقه نه احساسات صرف:305:
شاد باشی
درریا:72:
ساراجان
حرفای کارشناسای ازدواج رو قبول داری؟میدونی اونا مدت زمان اشنایی ازدواج(همین شناختی که شما دنبالشین) حداکثر سه ماه مجاز میدونن؟
عزیز من به هرکی که میپرستی اینو دیگه گوش کن، نذار این مدت بیشتر بشه،بعد سه ماه یا باید طرف بیاد خواستگاری یا قطع رابطه.
این حرف من نیست،کارشناسای ازدواج بهش تاکید دارن.
آخه چه دلیلی داره یه رابطه محبت امیز همینطور ادامه بدین ،آخه تا کجا؟،واسه اینکه بیشتر همو بشناسین؟
عزیزم اگه قرار باشه طرف صادق و روراست برخورد کنه که توهمین سه ماه میشناسیش واگه نخواد،صدسال هم خودتو بکشی نمیتونی بشناسیش(خودواقعیشو).
پس دیگه فرصت دادن به طرف چقدر میتونه کش داربشه.
شما اگه عاقل باشی توهررفتارکوچیکی میتونی برداشتی بزرگ از شخصیتش داشته باشی.
به همون خدایی که میپرستی این رسمش نیست پسره بیچاره رو بازی بدی،اگه خودت تازه از یه زندگی قبلیت مدت زیادی نیست رهاشدی و توان شروع زندگی جدیدرو نداری .اگر نتونی به حرفاش یا قولهاش اطمینان داشته باشی،این مشکل اون نیست،این تویی که به خاطر پیش زمینت نمیتونی اطمینان کنی.
با این فرصت دادن بیشتر داری اون پسرو تحریک میکنی که خودشو اثبات کنه،خودشو به اب واتیش میزنه که بهت ثابت کنه پایبنده،یه قولش ،وفاداریش،یاهرچیزدیگه ای که ازش خواستی.
اون مرد به خاطر غرورش،اعتمادبه نفسش،اثبات اقتدارش،اول از همه به خودش وبعد به شما میخواد ثابت کنه که میتونه،ولی این توان واقعی اون شخص نیست،بلکه این شمایید که تحت فشارش گذاشتین،وعشق انگیزه فوق العاده قوی ای هست.
کی گفته گذر زمان شناخت بیشتر میاره،به خدا که این گذر زمان حدوحدود داره،خواهش میکنم واسه این زمان یه حدی واسه خودت تایین کن،که اگه بعدازون نشد،تمومش کنید،اینطوری بیشتر داری روح خودت واونو عذاب میدی.
سلام سارا خانوم
من شما رو از بعضی جنبه ها درک می کنم
متاسفانه جامعه با طلاق گرفته ها برخورد درستی نداره و طوری رفتار می کنه که انگار مثلا طرف جرم و جنایتی مرتکب شده ! نمی دونم چرا، من با این مسئله خیلی مشکل دارم که چرا ما اجازه میدیم طلاق گرفته ها رو زیر ذره بین بذاریم و ...، چند زن و مردو میشناسین که از ترس طلاق طلاق روانی گرفتن و زیر یک سقف زندگی می کنند و رابطه های پنهانی برقرار می کنند تا خلا شون رو پر کنند؟
من از نامزد اولم که جدا شدم 20 سالم بود با اینکه خانواده فهیم و مادرخوبی دارم ولی یه جورایی حرف ها و نگاههای مردم اذیتم می کرد ، البته خواستگارهای زیادی داشتم علی رغم این مسئله و سعی می کردم از هول حلیم توی دیگ نیافتم و از چاله تو چاه نیافتم؛ 6 سال صبر کردم و خوب البته متاسفانه الان هم زندگیم تعریفی نداره دوستان می دونند .
ولی عزیزم به این امید ازدواج نکن که بزنی تو دهن بقیه و بگی ببینید من با کی ازدواج کردم
چون احتمالا موقع طلاق یه عده اعتماد به نفستو پایین آوردن و مثلا تحت عنوان دلسوزی گفتن می دونی بعد طلاق کسی تو رو نمی گیره
این حرفها رو به منم می زدن داییم گفته بود دیگه کی میاد سابینا رو بگیره
شاید یکی از دلایل اینکه قبل ازدواج ترسیدم برم مشاور این بود که باز بگه خوب نیست و من مجرد بمونم و طعنه و کنایه ها رو تحمل کنم
شاید بگی چرا از خودت حرف می زنی ولی اینها رو می گم تا عبرت بگیری
برای اثبات خودت و اینکه می تونی از چاله به چاه نیافت
به خدا توی این یک سال و نیمه نامزدی صد بار گفتم کاش حرفهای مردمو تحمل می کرد م و ازدواج اینطوری نمی کردم
بترس از اینکه ازدواج دومت مشکل دار باشه و بدون که صد برابر ازدواج قبلی ضربه می خوری و ناراحتی می کشی چون ایندفعه راه برگشت هم نداری!
یکی از دوستهای مادرم 40 ساله یه ازدواح بد رو تحمل می کنه و هزار جور بیماری اعصاب و .. گرفته چون برای بار دوم اشتباه کرده و مجبور بوده تحمل کنه
دوست خوبم حیفه واقعا مطلقه بودن صد برابر بهتر از اینه که ازدواج کنی و شاد نباشی و زجر بکشی ....
اینا رو گفتم که بدونی هم شرایطیم و خواستی تاپیکمم بخون ببین با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنم و مجبورم تا لحظه آخر بمونم پای زندگیم...
نکن این کار رو
با زندگی خودت بازی نکن
خودتو ارزون نکن
آینده تو خراب نکن
از همه دوستان خواهش می کنم نسبت به طلاق گرفته ها دیدشونو عوض کنند به خدا اونها هم جرم و جنایت نکردن یه تصمیم شخصی گرفتن برای زندگیشون × اینقدرکه عرضه ازدواج رو برای اونها تنگ کردن ( البته ازدواج درست ) خوب اونها هم بعضا میان سراغ جوون های کم سن، مردهای متاهل و ...
اگه با اونها هم مثل کشورهای اروپایی عادی برخورد می شد و فرصت ازدواج درست رو برای خودشون می دیدن کمتر به طرف این کارها می رفتن:305: