RE: فوري خواهش مي كنم راهنماييم كنيد
سلام دوست عزیز
این موضوع اینقدر هم حاد نیست که شما و همسرتون بخواهید اینقدر برای خودتون تنش درست کنید .
این طرز برخورد همسرتون هم از روی عقل نبوده و بیشتر جنبه حرس دادن شما را داشته .
شما هم کمی فکر کن که رفت و آمد هرجایی حد و اندازه داره حتی خونه پدر و مادر (البته زمان متاهلی )و شما اگر برگردید سر زندگیتون و زندگی عادی را از سر بگیرید مطمین باشید که این موضوع های پیش و پا افتاده خودش حل میشه در صورتی که زیاد روی این موضوع ها دقیق نشید و ساده از کنارشون بگذرید .
موفق و پیروز باشید
RE: در خواست راهنمايي فوري
دوست عزیز اونجا خونه است یا میدون جنگ؟
به نظر من هم اشتباه از جانب شماست و هم همسرتون . شما اگه می دونین که همسرتون موقعی که عصبانی میشه حرکاتش دست خودش نیست و کتک میزنه باید خونه رو ترک میکردید و میذاشتید که ساعتی تنها باشه و موقعی که آرامتر شد باهاش صحبت میکردید که کارتون به جاهای باریک کشیده نمیشد
من با بال تكين موافقم مشكلي كه با حرف زدن قابل حل باشه چرا بايد به اين حد و حدود كشيده بشه و از همه مهمتر اينكه ما كه به خود مي باليم افراد بالغ و عاقلي هستيم فكر نمي كنيد مقابله به مثل در اين جور موارد از اعمالي نباشه كه از طرف يه فرد كامل بربياد ... مي گن اگر مي خواهي احترامي داشته باشي اول بايد احترام را نگه داري و سعي كني كه پرده و حريم بين اشخاص با بي حرمتي از بين نره ... الان هم بهتره تصميم عجولانه نگيريد و سعي كنيد در آرامش و منطقي براي رفع مشكلتون فكر و تصميم بگيريد حتي اگر لازم باشه نزد مشاور بريد
اگر همسر شما نوع حل مشکل را نمی داند ، شما هم نمی دانستید ؟! بلد نبودید ؟! انسانهای ناتوان ازابزارهای ناهنجار این چنینی استفاده می کنند . اگر شما ابزار حل مشکلات خود و همسرتان را می دانستید و بلد بودید چرا از مهارتهای درست استفاده نکرده اید ؟!
شما هم به اندازه همسرت مقصری برادر ، جنگل نیست که مثل دو موجود درنده به یکدیگر حمله می کنید . گناه شما کمتر از همسرتان نیست که بیشتر هم هست . به دلیل نیرومند بودن ، در بحران همسرت را درآغوش می گرفتی و رهایش نمی کردی ؟! توان مانور دادن دست و پایش را می گرفتی و با چهار کلمه حرف رامش می کردی ، اسب و شیر و پلنگ را رام می کنند ، شما به وحشی شدن همسرت هم کمک کرده ای ، الان هم غرورتان جریحه دار شده است که می فرمائید : چرا .....؟!
جسارت نباشد برادر ارجمندم اما از رفتار پدرتان هم معلوم است که شما در چه محیطی و با چه دیدگاهی پرورش یافته اید .
کار همگی زشت بوده ولی شما اگر صاحب تفکر هستید ! از شما بعید است .
البته این حرفها مانع این نیست که نتوانم و قادر نباشم حال شما را درک کنم ، اتفاق بدی افتاده ولی شما هم مقصر هستید ،سعی نکنید بار گناه و اشتباهات خود را هم به گردن دیگران بیندازید . این بزرگترین لطفی است که می توانید در حق خود و زندگی تان بفرمائید ، تا عواقب بدتر در انتظار شما وهمسر و زندگی تان نباشد ،
نمي دونم بايد چي بگم چون من هنوز مجرد و نظرم اينه كه زندگي و حمت هاي زن و مرد چرا بايد تا اين حد شكسته بشه كه كار به زدن بكشه
زن لطيف تر از اونه كه شما بخواي دست روش بلند كني
ببينيد شما كجا اشتباه كرديد و روي همسرتون رو به خودتون باز كردين كه بايد شما رو كتك بزنه
در هر صورت من اگه زندگيم به اينجا كشيده مي شد مي رفتم از زنم عذر خواهي مي كردم و روابطم اين بار باهاش محكم تر مي كردم كه اين مشكلا و بزن بزنا ديگه پ1يش نياد
يا حق
برادر محترم شما خیلی تلگرافی مشکلت رو مطرح کردید شما چند ساله ازدواج کردید ؟ مشاجراتتون بیشتر سر چیه؟ آیا همسرتون از اول این رفتارو داشته ؟ شما چه تلاشی برای تغییر این رفتارها کردی ؟ و ... اینها همه در نتایج پاسخها موثره ! و رک بگم دوست خوب شما به اندازه همسرتون و شاید بیشتر مقصر باشید به دلیل این که گذاشتید کار به اینجا برسه همسرتون از خونه بره و اختلافتون به خانواده بکشه . بیشتر توضیح بدید شاید بچه ها بتونن کمکتون کنند