RE: عذاب وجدان از روابط قبلی ( کمک لطفا )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pesar_irooni
سلام من خودم ي پسرم.شما گفتيد تو رابطه ي قبليتون اتفاقي بينتون نيفتاده پس با فرض اينكه طرفتون روشن فكر باشه بش موضوع رو بگيد...مطمعن باش ي روز دير يا زود حقيقت آشكار ميشه
طرفم روشن فکر نیست ! یعنی با این موضوع کنار نمی یاد . اگر هم بیاد زندگیمون به هم میخوره و همیشه به من شک داره و ذهنش پر از سوالان بی پاسخ میشه.
دوستان خواهش میکنم راهنمایی ها و کمکهای خوبتون رو از من دریغ نکنید . چون واقعا به کمکتون احتیاج دارم . هر کمکی که میدونید بهترین راه هست رو به من بگید لطفا . میخوام بهترین تصمیم رو بگیرم . واقعا به کمک و راهنماییتون احتیاج دارم . ممنون:72:
RE: عذاب وجدان از رابطه قبلی ( کمک لطفا )
در سن 14..15 سالگی که اوج هیجانات هست اگه آدم کار اشتباهی انجام بده باید تا آخر عمر تاوانشو بده ؟ اصلن و به هیچ وجه نمیخوام خودم رو تبرئه کنم که اگه میکردم الان این همه عذاب وجدان نداشتم و فقط میخوام بدونم میتونم فراموشش کنم یا نه ؟ من اگه به این آقا رازم رو بگم تمام زندگیم به هم میخوره یعنی علاوه بر اینکه زندگی الانم به هم میخوره آینده ام هم نابود میشه . یعنی به خاطر گذشته همه چیز خراب میشه و نمیدونم باید چیکار کنم . اینجا هم که هیچکس کمکی نمیکنه . :-(
نيلوفر خانم
اگه واقعا كار خاصي نكرديد ،چرا ديگه اين همه موضوع را برا خودتون بزرگ ميكنيد
در مورد برادرت هم بهتره به مثلا مادرت بگي كه ازش بخواد به هيچ وجه ديگه در مورد اين مسئله حرف نزنه
در ثاني اينجور كه من فهميدم شما مدت زيادي با ين اقا دوست بوديد خوب ديگه ايشون شما را شناختند و ميدونن كه چه جور ادمي هستن و خوب ميفهمن كه شما فقط يك اشتباه بچه گانه كرديد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsenn
نيلوفر خانم
اگه واقعا كار خاصي نكرديد ،چرا ديگه اين همه موضوع را برا خودتون بزرگ ميكنيد
در مورد برادرت هم بهتره به مثلا مادرت بگي كه ازش بخواد به هيچ وجه ديگه در مورد اين مسئله حرف نزنه
در ثاني اينجور كه من فهميدم شما مدت زيادي با ين اقا دوست بوديد خوب ديگه ايشون شما را شناختند و ميدونن كه چه جور ادمي هستن و خوب ميفهمن كه شما فقط يك اشتباه بچه گانه كرديد
نه واقعا کار خاصی نکردم . ولی از اینکه این موضوع رو از ایشون پنهون کنم عذاب وجدان دارم و از طرفی اصلا نمیتونم بهش این موضوع رو بگم چون کنار نمیاد با این مساله .
سلام به نظر من نباید به اون آقا چیزی بگی
عداب وجوانتم الکیه و هیچ خیانتی اتفاق نیافتاده
برای مردا بهتره که بعضی چیزها رو ندونن!!!
خیلی از پسر ها خودشونم قبول دارن که اگه چیزی ندونن براشون بهتره!!
بای