ممنونم ازاده جون اما میخوام بدونم این طرز صحبت کردن با یه مرد درسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم ازاده جون اما میخوام بدونم این طرز صحبت کردن با یه مرد درسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه عزیزم . سعی کن بهش محبت کنی. گیر نده بهش.
اول زندگیت هست خواهر خوبم، منم مثل تو بودم کسی درست راهنمایئم نکرد، دارم سعی میکنم ازتجربهای خودم استفاده کنم که بهت بگم چیکار کنی یا اینکه چیکار نکنی..
مردها خوششون نمیاد زیاد زنها تو دست و پاهاشونو بپیچن..
وقتی باهاش صحبت میکنی، یه خسته نباشید بگو بهش، از کارای که توی اون روز انجام داده بگو برات تعریف کنه (هرچند هم برات جالب نباشه اما تو بپرس)، دلتنگیت رو ابراز کن مثلا (کاش الان پیشم بودی، دلم تنگ شده، دلم میخواد مثل کوه پشتم باشی،.... )
من نمیدونم درست راهنمای میکنم یا نه، اما امیدوارم که همینطور باشه..
خوش باشی عزیزم
سلام دوست عزیز
سنت کمه اما سختیهایی که کشیدی باید بزرگت کرده باشه یه کم اطلاعاتت و بالا ببر . همش نخواه که دیگران بهت بگن باید چیکار کنی و چیکار نکنی. یه کتاب یا اینترنت این همه اطلاعات هست بخون و عمل کن.
بله این رفتارت و نوع حرفات غلطه. باور کن زندگی بچه بازی نیست. هر مردی یه اخلاقی داره یکی از ابراز علاقه زیاد خوشش میاد کی خوشش نمیاد من نمیتونم بگم چی بهش بگو چی نگو.
اما شما زیادی شک می کنی زیادی گیر می دی زیادی اویزونش می شی. اون ادمه حق زندگی داره و باید ازاد باشه. معمولا ادما جوری با دیگران رفتار می کنن که دوست دارن باهاشون رفتار بشه. ببین همسرت چجوری باهات رفتار می کنه همون جوری باهاش رفتار کن.
مگه اون می پرسه از صبح تا حالا چیکار کردی؟
اگه اون بهت بگه خدا کنه خوب بشی وگرنه.... تو چی می گی چیکار می کنی؟
احتمالا تمام روز می شینی و گریه می کنی خب عزیزم خودت چرا این حرفا رو می زنی؟ چرا خودت در زندگی خودت تنش ایجاد می کنی؟ چرا خودت زندگیت و در معرض سقوط قرار می دی؟
هر کار و رفتاری که همسرت دوست داره انجام بده. [size=medium]اگه شک نه ,یقین داری با زنای دیگه ارتباط داره مکث نکن و جدا شو اما اگه شکه و مطمئن نیستی پس چرا اینقدر هم خودت هم اون و اذیت می کنی؟
موفق باشی:72:[/size]
ممنونم سیسیلی عزیز حق با شماست میدونید خودش بهم میگه.میگه بیشتر شرکتا خانومن میگه اونجا همه خانوما بیرون کار میکنن و اکثر مردا تو خونه.هیچ وقت بهم نمیگه اینجا نرو اونجا نرو میگه من بهت اطمینان دارم چرا بهت گیر بدم؟منم باید همین کارو بکنم
سلام یه سوال داشتم همسرم میگه پشت اینترنت حرکت نمایشی انجام بده(س ک س ی)من باید چی بگم پاسخ مثبت یا منفی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:325:
ببخشید من نباید اینو میگفتم که هیچ کس جوابمو نمیده:162:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم چرا کسی جواب منو نمیده حداقل یکی بگه اشتباه کردم گفتم؟
ايا شما قبل از ازدواج با ايشون رابطه ي جنسي داشتيد؟
چون اين تنها دليليست كه خانم ها به جز دوست داشتن همسر فردي بشوند كه مجبورند.:305:
نه یه بار دیگه هم گفتم من کاری نکرده بودم که مجبور بشم مجبور بودنم چند دلیل داشت:
1دوستش داشتم خیلی زیاد 2 از دست خواستگارام راحت میشدم 3 از دعواها و ابرو ریزیهای مادرم راحت میشدم 4 از تنها بودن بیرون میومدم 5 هیچ کس و هیچ تکیه گاهی نداشتم خونه کسی هم جا نداشتم(عمو ها) مجبوری وقتمو با دوستام میگذروندم که زیادیش عواقب خوبی نداشت
ای خدا یکی نیست بگه مگه من ادم نیستم؟مگه تنهایی مال خدا نیست پس چرا من چرا الان که شوهر دارم از قبل بدتر حداقل قبل ازدواج میتونستم با دوستام باشم حالا دوستامم قدقن.خدایا نمیخوام ناشکری کنم همه اش تقصیر خودمه دیروز بعد 2 روز اومد پای اینترنت 10 دقیقه بعد به خواگر مشتریهای گرامی رفت حالم اومد فقگ حرص منو دربیاره اینقدر مشغوله که از اخر بیخیال شدم اومدم بیرون اونم بدون اینکه بگه نه نرو 10 دقیقه باست صحبت کنیم نه اصلا به روی خودش نیاورد رفت چی بدتر از اینه واسه یه زن لعنت به این تنهایی و بی کسی که هرچی به سرم میاد از همینه
خسته شدم دیگه چرا نباید راحت باشم چرا نباید بپرسم چون مرده چون بهش بر میخوره منم که اصلا مهم نیستم چرا الان که من اف لاین شدم در صورتیکه میتونست حرف بزنه.چرا از وقتی همسرم رفته و با من کمتر حرف میزنه اشلی ان لاینه؟اصلا چرا تکلیف من معلوم نیست؟برای کی باید تلاش کنم؟چرا باید تلاش کنم؟چرا اینقدر بی احساسه اصلا چرا اینقدر تغییر؟چرا همه فکر میکنن خیلی خوشبختم؟چرا به زندگی من حسودی میکنن؟اصلا من به خاطر کی غصه میخورم؟چقدر بلاتکلیفی بد.چقدر بد ندونی زندگیت چکار میشه چقدر بد ندونی باید چه کار کنی باید بجنگی واسه زندگیت یا نه اصلا چطور بجنگی چطور ...میدونین الان اوضاع من چطوره عین یه ادمی که فقط میخواد لحظه هاش بگذره مثل ادمی که مجوبره زندگی کنه کجبوره بگذرونه........:323: