RE: تمایل یک طرفه برای ازدواج (کمکم کنید )
سلام
تاپیکتون رو خوندم
با راهنمایی دوستان باید الان خودتون تصمیم بگیرین
ببینین به قول نازنین خانم یکم صبور باشین صبر کنین ببینین دیگه چه عکس العملی این خانم نشون می دن به خاطر قطع رابطتون...
الان 2حالت می تونه داشته باشه یا ایشون می خوان با احساسات شما بازی کنن... یعنی الان به ابراز علاقه که شما به ایشون می کردین نیاز دارن یه نوع عادت... یا اینکه از کرده یا حرفای خودشون به شما پشیمونن که چرا توقعاتم از یه پسر 22ساله انقدر بالاست .
شما اصلا به اس ام اس ایشون جواب ندین . اگه شما رو قبول داشته باشن با شرایطی که دارین حتما این التماس ها بیشتر می شه و به شما ابراز علاقه می کنن . اگه دیدیدن چند روز 1بار با احساساتتون بازی می کنن هیچ امیدی به بازگشت ایشون نداشته باشین... چون ایشون صرفا شما را تحریک به ابراز علاقه نشان دادن شما می کنند و از این کار لذت می برد...
این وسط شما ضربه روحی می بینید...
صبور باشین . عجله نکنین .برای هر اس مسی هم واکنشی نشون ندین و جواب ندین تا یه مدت بگذره...
موفق باشین :72:
بذار زمان بگذره و جواب اس ام اساشو هم نده
یا داره همچنان بازیت میده یا اینکه چون دیده از بازی خارج شدی دوباره میخواد وارد بازیش بشی
بگذار زمان بگذره....
حتی اگر تمام حرفهایش واقعیت داشته باشه کسی که به این صورت احساسی و لحظه ای تغییر عقیده بدهد قابل اعتماد نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Bidam
"فرشته مهربان" با نگاهی که به نظرات کارشناسی شما به سایر دوستان در تایپکهای مختلف انداختم احساس میکنم یه جورایی از شرایط ، موقعیت و خواسته های دختران حمایت می کنی و به اونا حق می دی که بین خواستگاراشون بهترین رو انتخاب کنند ... اینجا من از شما یک سوال دارم به نظر شما اینکه این خانوم از من واسه شروع زندگی یه خونه تو بالا شهر تهران ، یه ماشین و یه شغل مناسب میخواد معقوله؟ من مشکلی با ماشین و شغل ندارم چون اینا رو قطعا می تونم فراهم کنم اما مسئله خرید خونه تو بالا شهر تهران به نظر شما برای یه جوان که تازه زندگیش رو میخواد شروع کنه چیزی شبیه معجزه نیست؟! شما اینجا حق رو به این خانوم میدید؟ و در انتها در مورد شرایط فعلیم و اون اس ام اسی که فرستاده و نحوه عملکرد صحیح من توضیح بدید. متشکرم
جناب Bidam اونچه ایشون از شما انتظار داره با شرایط شما و زمانی که به شما فرصت داده ، نه تنها معقول نیست بلکه از نظر بنده بهانه است . من نمیخواستم از ایشون که غایب هستند و انگیزه ایشون حرفی بزنم ، لذا خطابم را فقط شما و این که چه کنید بهتره قرار دادم ، با این سئوالاتی که پرسیدید باید بگم :
1 – در مورد معیارهای ایشون ، به هر حال معیار ایشونه و درست و غلطش را بدون حضور ایشان من بحث نخواهم کرد ، اگر نظر شخصی خود من را می خواهی بدونی که من به شخصه در معیارهام اینها اولویت نیست و این مقدار اهمیت دادن به مادیات که ایشون نشون دادند نیست ( این معیار شخص منه و براش هم حجتهایی دارم )
2 – شما به طور طبیعی استقلال ایشون در تنظیم معیارهاشون و اولویت بندیشون و بر اساس اون انتخاب کردن رو باید بپذیرید و همینطور ایشون باید به معیارهای شما احترام بگذارند ولوقبول نداشته باشند .
3 – اس ام اس دادنهای ایشان کار درستی نیست و کاملاً غلطه ، وقتی ایشون شرایطی را برای شما قرار دادند که شما امکان تأمین آنرا ندارید و نشون دادند که تنها عشق و علاقه برایش کافی نیست ، دادن اس ام اس و ابراز عشق یا دعوت به عشق بخصوص محتوای انحصارگرایانه اس ام اس های اخیرشون ، اصلاً معقول نیست و تنها وسوسه ایه برای شما جهت ادامه رابطه .
3 – اگر ایشون انتظار دارند که شما ظرف یک سال به خواسته های ایشون تن بدهید و درک غیر ممکن بودن آنرا با وضعیت شما نداشته باشند ، انتظار ایشون دو معنا بیشتر نمیتواند داشته باشد ، یا این که اصلاً قصد ازدواج با شما را ندارد و این سنگ است پیش پای شما و یا مایلندشما از هر راهی ( ولو خلاف ) به خواست ایشون تن بدهید تا هم به عشق و علاقه برسند و هم ثروت ، در این صورت این عشق ، عشق نیست ، عاشقی که برای خواسته های خود معشوق را به مسیری که خلافه بکشونه .
نظرمن روی احتمال اول است ، ایشون شما را نمیخواهند و همانطور که از ابتدا نشون داده اند فقط مایل به دوستی هستند و احتملاً بنا به شخصیت مهرطلب و میل به معشوق بودن ، ادامه عشق ورزی شما را می طلبد تا وقتی مورد مد نظرشون برای ازدواج پیش بیاید .
اینها احتمالات بنده است ، و برای بررسی دقیقتر واقعیت مواجهه با ایشان و حرفهاش نیازه که این ممکن نیست و اکنون توصیه بنده به شما اینه .
که به هیچ وجه رابطه راادامه ندهید و برای خلاصی از وسوسه ها ، راه های ارتباطی را ببندید ، از جمله این که شماره خود را تغییر دهید و شماره جدید خود را اعلام نکنید یعنی در اختیار همه کس قرار ندهید ، یا اگر گوشی شما امکاناتی چون blak list دارد شماره ایشان را در لیست سیاه گوشی خود قرار دهید تا هیچ اس ام اس و تماسی از وی دریافت نکنید .
این توصیه به جنب Bidam توصیه به همه کسانیه که می خواهند از شر مزاحمتهای اینچنینی خلاص شوند .
اگر موقع ورودتوت به دانشگاه وارد صحبت شد در کمال احترام ایشان را رد کنید ، و اگر واسطه فرستاد و یا اصرار بیشتر ، به ایشان تاکید کنید که من ادامه رابطه را بدون اطلاع خانواده ها و اقدام رسمی اولیه و به قصد شناخت بیشتر زیر نظر مشاور را نمی پذیرم ، پس اگر می توانید خانواده را در جریان قرار دهید و بنده را با همین شرایط حال حاضرم بپذیرید که با خانواده خدمت برسیم و قدم بعدی را با اطلاع و مشورت خانواده ها و راهنماییهای یک مشاور ، تنها در جهت شناخت بیشتر برای فهمیدن میزان سنخیتها برداریم و اگر به تفاهم رسیدیم و با هم سنخیت داشتیم قدمهای بعدی را برداریم ، در این صورت مشکلی برای ادامه نیست .
به کمتر از این قانع نشوید .
موفق باشید
.
سلام
Bidam عزیز،
حواست باشه که این تغییر رفتار ناگهانی برای نگه داشتن یه عاشق نباشه...عاشقی که حس خواستنی و دوست داشتنی بودن به اون دختر خانم میده و اعتماد به نفسش رو بالا میبره...