RE: ارتباط جنسي قبليش مرا مردد كرده است؟؟؟!!!
سلام
از شنيدن داستان زنگيتون خيلي ناراحت شدم من يه دخترم و قضيه شما براي من اتفاق افتاده منتها برعكسش.اين دفعه مردي كه من عاشقش بودم همين بلايي كه دختره سر شما آورد سر من آورد خيلي راحت از گذشتش تعريف ميكرد و من دائم عذاب ميكشيدم تو تموم ناراحتيهايي كه داشت كنارش بودم همه حرفهاشو ميشنيدم با اينكه تلخ بود برام سعي ميكردم دركش كنم وخودمو جاي اون بزارم ولي ميدوني اخرش بهم چي گفت گفت ما فقط بهم عادت كرديم .بهش گفتم اگه اون قبلي برگرده چيكار ميكني خيلي ريلكس بهم گفت در موردش فكر ميكنم با اينكه خيانتهاي نفر قبلي را ديده بود .زندگي منم غصه ناكتر از قصه شماست ولي شما مردي وهميشه شرايط به نفع مردهاست
خودتو عذاب نده رهاش كن ارزششو نداره . مطمئنم دختر معشوقه تو هم عين طرفه منه كه اگه چند روز باهاش تماس نگيري هيچ تماسي باهات نميگيره و هيچ سراغي ازت نميگيره منم خيلي توي رابطمون بها دادم خيلي هزينه كردم خيلي ضربه ها خوردم اما اون ككش هم نميگزيد.
آروم باش يه مدت كه بگذره وباهاش ارتباط نداشته باشي آرامشتو بدست مياري همچين ادمهايي ارزش اينكه باهاشون حرف بزني وحتي انتقام بگيري را هم نداره .ارزشي ندارن و مطمئنم روزي تلافي كارهاشونو ميبينن كسي كه ميتونه اينقدر راحت دروغ بگه در برابر راستي وصداقت حكمش تنهاييه مطمئن باش تنها ميمونندو روزي در حسرت اشتباهاتشون به سر ميكنند .من الان بيشتر از اينكه از اون متنفر باشم از خودم متنفرم كه چطوري اينقدر راحت اعتماد كردم وعشقي كه هميشه دوست داشتم به همسر آيندم داشته باشم براي اون خرج كردم به اينكه اينقدر ساده بودم وگذاشتم باهام بازي كنه ودائم باخودم كلنجارم .چيزي كه توايران داره از بين ميره تعهده.بايد يادمون باشه كه اينجا حتي وقتي دوطرف امضا ميدند وعقدشون را قرارداد ميبندند باز هم به هم خيانت ميكنن واونوقت ما آدمهاي ساده بين همچين كسايي بدون هيچ امضايي توقع داريم بهمون متعهد باشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درشهري كه مردمانش عصا از كوري ميدزديدند من خوش باور محبت جستجو ميكردم(شايد اشتباه نوشتم دقيقا خاطرم نيومد ببخشيد)
هیچ وقت تو زندگیم اینطور بین زمین و هوا معلق نبودم. چرا داره اینطور میشه !
خدایا نمیشه یه لطف کنی بهم یه حافظه خالی بدی ! هیچی توش نباشه ! نه کابوس,نه رویا ,نه امید و نه آرزو ....
چه حالی میشه آدم ٣ روز نخوابه , نخوره ,نگه ,نخنده .....
خدایا به امید کرم تو نشستم ! نمیخوام تو زندگیم آدم نامرد باشم ,نمیخوام با کسی بازی کنم ,نمی خوام زندگی کسی و خراب کنم .. می خوام آدم باشم .. کمکم کن !
کاش ..... آخه چرا؟ چرا؟چرا؟چرا؟.... حالم خرابه !
سلام
ببينيد دوست عزيز اين احساسات و اين حال و احوال سراغ همه ي كسايي كه دارن جدا ميشن از عشقشون مياد
يه روز خيلي دوستش داري و ناراحتي كه چرا داري ازش جدا ميشي ، يه روز ازش متنفر ميشي به خاطر كارهايي كه كرده ، يه روز همش به يادشي و يه لحظه يادش از ذهنت نميره ، يه روز ..... خلاصه هر روزش با درد و عذابه
ببين دوست عزيز اين تاپيك منه ، تاپيكي كه زماني كه داشتم از عشقم جدا ميشدم مينوشتم ، و بيانگر احساسات اون زمان منه ، با اينكه خيلي بلا به سرم آورده بود ولي اوايل جداييمون همش به فكر اون بودم و نگران اون بودم و خودم رو بد ميدونستم كه دارم ازش جدا ميشم ولي اواخرش به اين نتيجه ميرسم كه ....
http://www.hamdardi.net/thread-4984.html
خلاصه اينكه دوست عزيز بايد با احساساتت كنار بياي و سعي كني تحمل كني به مرور زمان حالت بهتر ميشه ولي خوب يه كمي طول ميكشه ، شايد چندين ماه !!!!!!!!!!!
اينم تاپيك بعديم بعد از يك ماه و نيم " من برگشتم تازه فهميدم "
http://www.hamdardi.net/thread-6444.html
خلاصه اينكه دوست عزيز اين رو ميدونم كه يه كسي كه داره جدايي رو تجربه ميكنه نميتونه غمهاشو توي دلش بريزه و خيلي نياز داره كه درد و غمش رو به كسي بگه !!! يعني اگه اين كار رو بكنه خيلي سبك ميشه و راحت تر ميتونه تحمل كنه
به نظر من يه راه حل براي كم كردن غمتون اينه كه حرفاتون رو به يكي بگين و خودتون رو خالي كنين ، به يه دوست به كسي كه هميشه همدمتون بوده يا حتي توي همين سايت ( البته خوب چون عضو نيستن نميتونين حرفهاتون رو توي انجمن هاي ديگه بزنين )
خلاصه اينكه حرف زدن باعث ميشه كه بار غمتون كمتر بشه ، اين رو از مني كه تجربه داشتم بپذيرن ، هيچ موقع غمتو تو خودت نريز چون تقريبا داغون ميشي !!!
خدایا شکرت.... فقط همین . اما اینهمه عذابم نده !. دلم می خواد برگردم ایران .. دلم واسه خاک وطنم تنگ شده...
اگه یه دختر بودین :
حاضر بودین با چند تا پسر دوست باشین و امتحانشون کنین ؟
معمولا از چه سنی شروع به این کار می کردین ؟
تا چه سنی این کارو ادامه می دادین ؟
اگه از یکی خوشتون می امد ,چکار می کردین ؟ تمام گذشته رو فراموش می کردید و یه زندگی تازه رو شروع می کردید ؟
فکر می کنید اون گذشته لطمه ای به آیندتون وارد نمی کنه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gharoon
اگه یه دختر بودین :
حاضر بودین با چند تا پسر دوست باشین و امتحانشون کنین ؟ فقط اونیکه مدتی باهاش در ارتباط دوستانه بودم و فبلن با طرز فکرش آشنا شده بودم و می دونستم که دنیا رو مثل من می بینه فقط کسی که می دونم دوستم داره و من رو فقط برای 6 نمیخواد و قثط با من هست در حال حاضر گذشته ش هم مهم نیست به شرطی که از اون رابطه سالم بیرون اومده باشه (چه جسمی چه روحی) برام مهم اینه که از وقتی با منه به بعد وفادار باشه.
معمولا از چه سنی شروع به این کار می کردین ؟
این سوال عجیبه !!اما بستگی داره به اینکه متولد چه دهه ای باشی من دهه شصتی ام و ما اگه با کسی دوست بودیم تو خیابون هم نمی تونستیم با هم راه بریم. اما حالا دخترا آزادترند و همه چیز براشون زودتر اتفاق می افته... و صد البته به فرهنگ خانواده هم ارتباط مسقیم داره
تا چه سنی این کارو ادامه می دادین ؟
چه کاری رو؟ مگه آدم باید هی این و اون امتحان کنه؟؟؟؟ وقتی با یکی که دوستش داری و دوستت داره باشی و به هم وفادار باشید... همون یکی کافیه... نیست؟
اگه از یکی خوشتون می امد ,چکار می کردین ؟ تمام گذشته رو فراموش می کردید و یه زندگی تازه رو شروع می کردید ؟
اگه رابطه قبلی به بن بست رسیده باشه. کاتش میکردم. مدتی با هیچ پسری ارتباط نمی گرفتم چه دوستی چه جنسی چه ازدواج چه هر چی! سعی می کنم خودمو آروم کنم و قوی و به آرامش برسم :310:
فکر می کنید اون گذشته لطمه ای به آیندتون وارد نمی کنه ؟
بستگی داره که چطوری رو خودت کار کنی و خودتو قوی کنی... بستگی داره تو رابطه قیلی چه آسیبی دیده باشی و اون زخم چقدر زمان نیاز داره تا خوب بشه. آینده رو ما خودمون می سازیم. گذشته ها گذشته!
قارون عزیز، بهتر نیست کمی به خودت و افکارت استراحت بدی؟
مشکل شما 2تا، مشکل رابطه های قبلی نیست.
مشکل شما، تفاوت فرهنگی فاحش و عمیقه.
به این سوالات شما هم، جواب های زیادی می شه داد. یه قانون کلی نیست که بگیم "دخترها این طورین"
هر کسی بر طبق فرهنگ و منطق و شخصیت خودش جواب می ده.
کسانی مثل دوست شما رفتار می کنند.
کسانی بسیار تعهد دارند و به گونه ای دیگه رفتار می کنند.
کسانی .....
کسانی .....
مهم اینه که خودت و انتظاراتت رو بشناسی و بدونی دختری که می خوای انتخاب کنی "انتظار داری به این سوالات چه جوابی بده" و دقیقا دنبال همون شخصیت بگردی.
سلام قارون
بنظر من شما اول یکی رو برای ازدواج انتخاب کردی و بعد می خواهی اون همون جوری باشه که تو دوست داری!!
فکر نمی کنی اول باید مطابق معیارهات یکی رو پیدا کنی و بعد به ازدواج باهاش فکر کنی؟
خوب این خانم اگه از رابطه قبلیش ناراحت بود که دوباره با شما تکرار نمی کرد. این واضحه حالا چرا خودتون متوجه نشدین، این عجیبه!!!
از طرفی به نظر من بخاطر شرایط خانوادش بهتره ازدواج نکنی.
اما اگر تنها نگرانیت وفاداری اون بعد از ازدواج به شماست، بهتره با هم به مشاوره حضوری بروید. چون با توجه به تعاریف شما به تنهایی و بدون شنیدن توجیه آن دختر، نمی شود پی به نیت او برد.
شما اول به تنهایی پیش مشاور برو و دلیلت را از مشاوره بیان کن و بعد او با شنیدن حرفهای آن دختر خواهد توانست که کمکت کند.
یا پیغمبر اگه خودت به دادم برسی. اگه خودت کمکم کنی.
من دوباره یه اشتباه کردم.
من ای دی اون دختر رو یه جورایی باز کردم. چند روزی انلاین گذاشتمش . چون هیچ آی دی اونجا ذخیره نشده بود.
بعد 2 نفر اقا پی ام دادن. یکیش بنام علیرضا و یکی مسعود. من گذاشتم که اونا فکر کنن که من همون دختر هانم هستم. اول جریان مسعود رو می نویسم .
مسعود همون موقع وبکم داد. لخت نشسته بود و فقط یه شرت پاش بود.گفت که چند وقتی نبودی و از گذشته پرسیدم یه جورایی که شک نکنه. بعد فهمیدم بیرون همدیگرو می دیدن و سوار ماشینش می شده و بعد پسره پیشنهاد داد که دوباره دوست بشیم ...
نفر دوم علیرضا بود . که فهمیدم خونه این دختر خانم هم رفته و بعد گفت من از اندامت خوشم اومده و گفت که یه دوست دختر می خوام باهاش راحت باشم .بیرون برم , سکس کنم و ....
من کلم داره سوت میکشه !...
چرا من به این سادگی باور کرذم یه آدم و ... و من فقط از یه دوست پسر میترسیدم که حالا فکر می کنم که اینقدر مسائل بزرگتر بوده که اون فکر کرده فقط همون یکی بگه و دیگه من به کسه دیگه شک نکنم.
چرا با وجود دوست پسر قبلی هم باز این دنبال دیگران بوده !
چرا همه خیلی راحت باهاش در مورد سکس صحبت می کنن !.. یعنی با تمام دخترا میشه در این موارد راحت صحبت کرد!
آقای قارون اگر میبیی که این خانم بدرد شما نمیخوره و مطابق معیارهات نیست . همینجا تمومش کن دیگه ادامه دادن این قضیه واسه چیه ؟