RE: من طاقت ندارم------------كمك كنيد راه حلي دارين
مرسی دوستان ولی من خودمم نمیدونم دردم چیه من بهش گفتم من دیگه نمیتونم طاقت بیارم ازت خسته شدم ولی باز به من میگه تو باید به من زنگ بزنی نمیدونم نیتش چیه باز دوباره که بهش زنگ زدم مثلا دیگه باهام خوب شده بود ولی باز انگار حرفهاش یادش رفت البته وقتی زنگ میزنم بد صحبت نمیکنه ولی اون اصلا به من زنگ نمیزنه سرش خیلی شلوغه دوستان به خدا منم دوست دارم به حرف شما کنم دوست دارم از دستش راحت شم ولی نمیدونم این چه حسیه منو میکشونه طرفه اون من همش تو فکر اون اون اصلا به من فکر نمیکنه میدونم اگه با این ادم باشم خرم ولی نمیدونم همش تو فکرشم شما نمیدونید چه حالی دارم همش بی قرارم بعدشم بعضی از این دوستانه ما به جای همدردی مارو مسخره میکنن ممنونم ازتون اگه میبینین مشکلم مسخره است جواب ندین ولی توهین نکنید
بد جوری نا امیدم هیچ هم صحبتی ندارم
هركسي هر جوابي ميده شما كاره خودتو ميكني...شما دوست داري يه جواب بشنوي: برو باهش دوست شو.همه چيزو فراموش كن كه چه كارهايي ميكنه.شخصيت خودتو زير پا بذار و در آخر با كسي ازدواج كن كه اصلا بهش اعتماد نداري.خوب حالا خيالت راحت شد؟؟؟
سلام daisy
لطفا مهربونتر
roz-Zard نمی خواهی از خودت به غیر از این موضوع بیشتر برامون بگی...
تا ما تو را بیشتر درک کنیم...
از علاقمندیهات
نقاط ضعفت
نقاط قوتت
از دوستانت
از تفریحاتت
از تحصیلاتت...
و از آرزوهات
از اهدافت
از تصمیمات...
شاید اینجوری بهتر بتوانیم مسائل را با هم مرتبط کنیم....
باید یه کمی از آن سلول انفرادی که خودت را در آن حبس کردی، بیرون بیایی... تا آسمونو ببینی....
ببين دوست عزيز يك چيزي رو مي خوام برات روشن كنم من تمام مطالب تو و دوستان و خوندم بيشتر به نظر مي رسه تو به جاي نجات از اين منجلاب دنبال راهي مي گردي كه توش بيشتر دست و پا بزني
شما سنت كمه و تا حالا تجربه دوستي با جنس مخالف و نداشتي و به خاطر اين بي تجربگي و خامي و سادگي تو دام اين خانوم افتادي وگرنه اگه زرنگ بودي تا حالا رها شده بودي فكر نكن كه چون با يك خانوم بزرگتر از خودت دوست شدي زرنگي كردي و الان خيلي جلويي يا از دوستات جلو زدي بلكه برعكس
اين خانوم موقعي كه اومده بود مغازه دايي شما به احتمال زياد با هيچ پسري در اون لحضه دوست نبود و فقط شما رو داشت و به خاطر نيازهاي جنسي خودش به شما هرروز نزديكتر و نزديكتر مي شد در نظر داشته باشيد كه فقط به خاطر نيازهاي جنسي خودش وگرنه هيچ ادم عاقلي نمي ياد با يك پس 9 سال كوچيكتر از خودش دوست بشه . بعد از دوستي با شما و درخواست داشتن رابطه سكس از شما ، وقتي فهميد شما ان چيزي كه او مي خواهد نيستيد از شما كناره گرفت و از شانس يك پس پولدار هم به پستش خورد كه هم از شما بزرگتره و خيلي خوب مي دونه كه اون چي مي خواد و خواسته هاشو اجرا مي كنه هم خيلي هم پولداره پس ديگه شما رو مي خواد چي كار با اين پسره هم پول داره هم نياز جنسي براورده مي شه .
حالا چرا همش به شما مي گه كه زنگ بزن و يا شما رو نمي خواد كاملا از دست بده ؟
نكنه فكر كردي كه بهت علاقه داره اگه همچين فكري كردي واقعا برات متاسفم به خاطر اينكه اگه بهت علاقه داشت تورو تنها نمي زاشت خونه كه با دوستش بره بيرون . و با اون پسره دوست نمي شد و يا باهات اينجوري رفتار نمي كرد پس اگه اينجوري فكر مي كني داري خودت و گول مي زني و بهتره به جاي گول زدن خودت با واقعيت روبه رو شي اين خانوم مي خواد شما رو توي اب نمك نگه داره يعني چي يعني اينكه چون مي بينه شما ساده ايي و دوستش داري مي خواد شما رو همين جوري گهگداري نگه داره كه اگه يك وقت با اون پسره يا هر كس ديگه ايي بهم زد و رابطشون قطع شد بياد سمت تو يعني تو اينجا داري نقش نخودي رو بازي مي كني نقشي كه توي بازيهاي بزرگترها بچه ها اجرا مي كنند تو هم الان وسط بازي چند تا ادم گنده هستي كه نقش نخودي رو داري بازي مي كني .
خودت و گول نزن اون تورو دوست نداره حتي اگر هم مي گه كه بهش زنگ بزني به خاطر اينه كه تو رو براي روز مبادا داشته باشه همين يعني تورو براي روزي داشته باشه كه خيلي تنهاست . فكر نمي كنم هيچ پسري اين موضوع رو دوست داشته باشه كه بخواد نخودي باشه و مثل ذخيره انبار فقط براي روز مبادا استفاده بشه مگر اينكه هنوز بزرگ نشده باشي و از نخودي بودن لذت ببري پس سعي كن با حقيقت دست و پنجه نرم كني و باورش كني نه اينكه رو بر گردوني و نبينيش
اگه تونستي دختري رو پيدا كني كه هم سن و سال خودت باشه و خيلي هم پاك باشه و تو رو فقط براي خودت بخواد و بخواهي باهاش ازدواج كني و شرايط ازدواج و داشته باشه و خانواده پسند باشه اونوقت زرنگي كردي
ببخشيد كه خيلي رك صحبت كردم اخه ديدم هر چي دوستان مي گن تو باز داري كار خودتو مي كني گفتم بزار برات يك كم بازش كنم
سلام
گناه ديگران را نميتونم بشورم
ولي اگر دختري كه يكبار طلاق گرفته و با كساني ديگر اينقدر صميمي ميشود احتمالا شايد بعد از ازدواج هم اگر از تو دلگير شد راحت تو را كنار بگذارد تازه اگر از هم مواردي كه همه ناهماهنگند با تو
او راحت ميخواست بدون قانون و شرع با تو سكس شود ولي از كجا ميداني ...
چرا اين قدر رك گفتم نميدانم چون از توضيح شما مشخص است شما ساده تر هستيد و او شما را دور ميزند
تازه از پدر و مادرش براي چه جدا شده
پسر روشن شو
دنبال يك دختر با اصل و نسب بگرد
برادرت وم
رز زرد ازت نمي خوام فراموشش كني فقط سعي كن به اين فكر كني كه اون تنها تنهاييش وباتو پر كرد تو مي توني عاشق عروسكت باشي ولي باز هم عروسك بخري اون شايد هنوز دوست داشته باشه اما عروسكاي جديدي هميشه خواهد داشت كه عزيزتر از تو خواهند بود
فراموشش نكن ولي ديگه براي كسي اسباب بازي نشو
مرسی دوستان بنظر شما چرا من باید اینقدر بد شانس باشم که عاشق تبل تو خالی بشم اصلا درکش واسم ممکن نیست بهر حال خیلی ممنون البته خوب شد سر کار میرم و دارم درس میخونم که برم دانشگاه شاید با اینها بتونم خودمو سرگرم کنم و از یاد ببرمش وگرنه همش توی فکر اونم میدونم راه و اشتباه رفتم ولی اینقدر دوسش دارم بازم میگم خدا کنه خوشبخت شه و خدا گناهاشو ببخشه
سلام رز زرد: به نظره من تو خيلي شانس آوردي كه در اين سن تجربه به اين بزرگي رو بدست آوردي.پس سعي كن ازش استفاده كني...تو اصلا بد شانس نيستي پس خدا رو شكر كن.