-
RE: خيانت همسر
واقعا به شما تبريك ميگم كه يه همچين روحيه ي سازنده اي داري. خيلي از ما وقتي با يه همچين مشكلاتي روبرو ميشيم، فقط به پاك كردن صورت مساله فكر مي كنيم. (اتفاق همگاني در توصيه به طلاق نشانه اي بر صدق اين ادعا)
اما شما تصميم بزرگي گرفتي و اون تلاش براي ساختن زندگيته. اميدوارم موفق باشي.
توكل به خدا رو هم فراموش نكن. هيچ وقت.
-
اگه مي خواي توام مثل اون نشي پس بهتره زودتر طلاقش بدي چون يه روزي مي رسه كه توام همه اين كارا رو بدون ترس انجام مي دي و وجدانتم راحته،و ديگه عشقي تو زندگيت نمي مونه هر چي هست ترحمه.منم مثل تو.:302:
-
سلام دوستان نمي دونم نو يادتون هست يا نه ؟؟
نمي دونم چرا هيچي سر جاش نيست وقتي اينجا خانمهايي رو ميبينم كه واسه نگه داشتن زندگيشون همه كارها رو مي كنم با خانواده خودم مقايسه مي كنم بيشتر اعصابم خورده من با تمامي اون ماجرها خيلي صبر كردم ولي متاسفانه هيچ فايده اي نداشت و ديگه داريم جدا ميشم فقط دلم واسه خودم ، آرزوهاي قشنگم و.... ميسوزه
-
آقای ایمان الهی عزیز؛ برادر خوب، شما اصلا نباید دلتون برای خودتون بسوزه؛ بلکه باید به وجود خودتون و اعتمادی که در وجودتون بود افتخار هم بکنید، چون شما تمام تلاشتون رو برای زندگی که درست کرده بودید انجام دادید و خوب نتیجه دادن همیشه به معنای بودن و ماندن در یک زندگی نیست، می تونید به این موضوع فکر کنید که معایب و مزایای تصمیمی که در آن زمان گرفتید چه بود؟
من فکر می کنم کمترین مزیتش یه تلاش دوباره و یه فرصت دوباره بود که شما به زندگیتان و به خانومتون دادید برای سازندگی دوباره و فکر نمی کنم این مزیت کمی باشه برای یه زندگی که حتما به این راحتی ها هم به دستش نیاوردید.
پس؛ حالا هم با قدرت درایت و تصمیم گیری خودتون بهترین و عاقلانه ترین تصمیم رو بگیرید.
-
سللام دوستان خسته نباشين كابوس تمام شد و حالا كابوسي بدتر ، تنهايي افسردگي نا اميدي چقدر زندگي دوست نداشتنيه
كتش ميشد نبود كاش
-
سلام دوست عزيز
براي شما اين کابوس نبود،زندگي هم براي شما دوست داشتني خواهد بود،همه اينها رو يه امتحان بدون که شايد خدا خواسته بود به همسرتون نعمت با شما بودن بده و ظرفيتش رو بسنجه که اون رو نداشت و مطمئن باش خدا بهترين رو براي شما خواهد داد تا در کنارش آرامش داشته باشيد،هيچ وقت بخاطر اين موضوع خودتون رو ناراحت و سرزنش نکنيد و بد بين هم نشيد چون زنهاي خوبي هستن که به واقع بايد بگم مثل فرشته هستن و ممکنه شوهراشون درک نکنن ولي به برکت همون زن خوبي که دارن خدا بهشون نگاه داره،صبر کن و به خدا توکل کن و بجا تصميم بگير،موفق باشي برادر بزرگوار....
-
سلام دوست عزیز
می دونم که شرایط بسیارسختی رو داری می گذرونی ، اما این به معنای ناامیدی درزندگی نیست. به مجموعه این اتفاقات بعنوان یه تجربه ذیقیمت نگاه کن و برای ادامه مسیر زندگیت با هدف گذاری و توکل به خدا مجددا برنامه ریزی کنید.
... این نیز بگذرد.
این مقاله رو هم براتون گذاشتم مطالعه کنید.
http://www.hamdardi.net/thread-13654-post-122822.html#pid122822
-
درود
تا سه بار بهش فرست بده وبهش هم بگوميدوني چه خبره
-
سلام برادر خوبم:
صـــــــــــــــبر رو هیچ گاه فراموش نکن...
باز هم صبح خواهد آمد و اشعه های نورانی اون رو می تونی روی صورت خسته ات حس کنی...گرم بشی و لبخند بزنی....
شک نکن ....به اطرفت نگاه کن..یک بوی خوب حس می کنی...بوی ازادی و تنی داری خسته از راهی دور...
به خودت فرصت بده و پا توی جنگل آرزوهات بذار....
پر از صدای زیبا و پر از نغمه های بلبل..
فقط صبــــــــــــــــر داشته باش............:72:
** ایمان الهی گرامی ..من تازه تاپیکتون رو امروز خوندم..کامل کامل..نمی تونم بگم درکتون می کنم چون هیچ وقت همچین شرایطی نداشتم ولی بسیار باهاتون همدردی می کنم و بهتون حق می دم که دلتون بخواد یک مداد بردارید و همه جا رو سیاه کنید..ولی من با تلاشی که از شما خوندم برای حفظ این زندگی واقعا دست مریزاد...
شما همه تلاشتون رو کردید .و مطمئن باش خداوند پاداش این صبر ..گذشت و بخشش شما رو می ده..
سعی کن به درگاه خدا پناه ببیری و قلبتو از نفرت پر نکنی..چون می تونی ..
انسانی که انقدر تلاشگره برای حفظ زندگیش نتیجه اون رو خدا بهش می ده..اونم به خدا واگذار کن ..و دیگه یادش نکن...
اگر دوست داشتی بگو بعد دفعه آخر که بخشیدیش چی شد؟دوباره رقت باهمون مرد و....؟چی شد که دوباره از گذشتت سو استفاده کرد؟
..بدون اینجا همه ما هستیم که درد و دلتو بشنویم و برات دعا کنیم....
لبخند بزن..
:72:موفق باشید...
-
اگر کسی یک بار به تو خیانت کرد این اشتباه اوست . اگر کسی دو بار به تو خیانت کرد این اشتباه تو است. (شکسپیر )