سلام صدرا
یه نگاهی به قوانین تالار همدردی بیندازید.لطفا فقط فارسی تایپ كنید.
چون مطالب فینگلیسی بزودی حذف می شود. این لینك به شما می تونه كمك كنه:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=1578&pid=13773#pid13773
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام صدرا
یه نگاهی به قوانین تالار همدردی بیندازید.لطفا فقط فارسی تایپ كنید.
چون مطالب فینگلیسی بزودی حذف می شود. این لینك به شما می تونه كمك كنه:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=1578&pid=13773#pid13773
این دیگه شاهکارترین اظهارنظر قرن به نظر بنده بود!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط honarmand
الکی پای اون بنده خدا رو وسط نکشید . مردم ایران در زمینه خودشون شاهکارن بابا!! فاطمه زهرا بیاد دست رو سر یک دختر به دید اسلام زنا کار(عملی که این دختر مرتکب شده مصداق زنا در دین اسلام هست=به اینکه اسلام اشتباه می گه یا درست کاری ندارم) بکشه؟!!!
شتر سواری دولا دولا نمی شه. من نمی گم این دختر کار اشتباهی کرده. می گم این دیگه با فرامین فاطمه زهرا جور در نمیاد که حالا اون بیاد دستش پشت سر این زندگی باشه.
اگر کل تاپیک مطالعه بشه متوجه می شه شد که نظر افراد به چه سرعت عوض شد!! آیا این شاهدی نیست بر احساساتی بودن اظهار نظر ها؟
خیلی جالبه من نمیدونم این روزا چه علاقه ای به وجود امده که تاپیکهای قدیمی و زیر خاکی رو بعضیا میارن بالا
بهتر نیست انرژیمونو رو کمک کردن به افرادی که الان مشکل دارن بذاریم
اخرین پست این تاپیک ماله 14 خرداده و اون دوست عزیزمون مشکلس تموم شده حتی متاسفانه دیکه از این تالار رفته:304:
سلام.قربون خدا برم...ما رو بگو که فکر می کردیم ملاک حضرت فاطمه و ائمه و خود خدا واسه گزینش و دستگیری از آدما ایمان و نجابت و صداقت هستش.حالا تو نگو که حضرت فاطمه هم جدیدا به خوشگلی و زشتی طرفش نگاه می کنه...این طوری باشه که دوست عزیز حضرت زهرا این روزا باید سرش خیلی خلوت باشه!به خاطر معجزه لوازم آرایش و گریم و انواع جراحی ها...
این پست اصلا توی چارچوب مسائل حرفه ای این فاروم نمی گنجه .خودم می دونم...اما ایا ملاک صحت همه چیز توی حرفه ای بودن و مدرن بودنه؟؟!یک زمانی بود توی مملکت ما که خود داری و امتناع در برابر مسائل جنسی از سجایای اخلاقی بود.می گفتن در جوانی پاک بودن...اما حالا همه چیز داره تغییر می کنه.این که غربی ها بین واژه عشق و سکس تفاوتی قایل نیستن یک حقیقت فرهنگیه.آره اونا عشقای بدی ندارن .اما دارم می گم اونا!چون فرهگ ما زمین تا آسمون با اونا فرق می کنه.ولی این الگوی عاشق شدن ایا توی مملکت ما جواب می ده؟؟اصلا درسته که بخوایم ازش جواب بگیریم...
این خانومی که توی این تاپیک موضوع بحث بود،من امید وارم که توبه کنه و خدا ببخشتش.به شما هیچ تضمینی نمی دم که خدا منو از اون توی تقوی و ایمان بیشتر قبول داشته باشه...نه بحث اصلا این حرفا نیست.هرکسی خودش می دونه و خدای خودش.من دارم از یک فرهنگ جدید که داره توی این مملکت جاری می شه حرف می زنم.اگه بشینیم و به اسمه برخورد حرفه ای و دیدگاه های مدرن و چه می دونم این فمنیست بازی ها بهش نگاه کنیم و بگیم خوب اشکال نداره،اصل اینه که اونا دوتا هم دیگه رو دوست دارن که نمی شه.من حالم به هم می خوره از این روزا.از این روزا که می بینم توی دانشگاه و محل کار و...هر روز تعداد بیشتری از دوستانم پا می شن می رن خونه دوست پسرشون و اون روابط باز که دیگه گفتن نداره!دلم واسه این معصومیتی که داره بی صدا از بین می ره می سوزه...همه شونم می گن "ما هم دیگه رو دوست داریم" "عشق ما فرق داره" "خوب چه اشکال داره ما که بالاخره می خوایم ازدواج کنیم" همه مون فکر می کنیم عشق ما الهیه و اصلا چون و چرا هم نداره!اما مگه نمی گن سرچشمه هر عشقی اون بالاست...بابا یه کم به خودمون بیایم بد نیست...دیگه توی این که زنا حرامه که کسی شک نداره.داره؟شما دارین؟! پس این سیستم چه جوری می تونه مربوط بشه سرچشمه عشق الهی؟
خودم شخصا اگه برادرم پاشه بره شهرستان با یک دختر خانوم شهرستانی _که می گن چشم و گوششونم بسته هستش_زندگی مشترک تشکیل بده توی قداست اون عشق شک می کنم...بالاخره ته تهش باید یه فرقی بین جوون پاک و جوونی که نتونسته جلو خودشو بگیره باشه یا نه؟؟!
و خودم شخصا اگه یه پسری عاشقم بشه و براش نجابت و خویشتنداری من توی زندگی مهم نباشه هرگز بهش جواب مثبت نمی دم!
تصور نمی کنم یکی بهم بگه "عزیزم مهم نیست تا حالا تو چند بار توی خونه من به خدای خودت .به مقدسات خودت.به خانواده خودت خیانت کردی،مهم اینه که بهم قول دادی از این به بعد به من خیانت نکنی!"
بازم از این که برخلاف اصول علم روانشناسی و مشاوره ای مدیریت این سایت چند خطی نوشتم امید وارم منو ببخشید.
می تونید بذارید به حساب درد دل های یک مددجوی سایتتون که گاهی از دیدن این وضع خونش به جوش می آد!از کجا معلوم .شاید من زیادی سخت می گیرم...به هر حال سعی می کنم تا وقتی در مورد مشکلم-توی تاپیک ابراز علاقه دختر به پسر-ازم توضیحی نخواستین دیگه توی این سایت پست های مقدس مآب نذارم.
متشکرم