RE: سری چهارم صندلی داغ!!
سلام:72:
بالاخره رو صندلی داغ نشستید . تا اینجا داغی صندلی چطور بود؟؟
=======================================
1_اول از همه یک جمله خوشگل برامون بگو استفاده کنیم ؟
2_چطور می شه فهمید کسی در احساساتش صادق هست یا نه ؟
3_عشق واقعی چه نشونه هایی داره ؟
4_اگر این قدرت رو داشتی که یک تغییر اساسی در زندگیت بدی چه چیزی رو برای تغییر دادن انتخاب می کردی؟
5_چه چیزی بیش تر از همه بهت آرامش میده و چه چیزی آرامشت رو از بین می بره ؟
6_یک خصوصیت که اگر تو وجود شریک زندگیت باشه به اصلا نمی تونی تحملش کنی ؟
7_کدوم انجمن رو در تالار بیشتر از همه دوست داری ؟
دیگه نمی خوام بیشتر از این داغش کنم ...........:82:
مریم عزیز
-آینده رو چطور می بینی؟ (ازاون سوالا بودا)
-اگه در حد دوسه جمله بخوای تو یه مجمع عمومی (مثلا سازمان ملل) راجع به حضرت مهدی صحبت کنی ، اون چند جمله چیه؟
- اگه به هدفی که برا خودت درنظر می گیری نرسیدی ، بازم انرژی میذاری و استقامت می کنی یا بعد از یه مدتی هدفت رو تغییر میدی؟
- آیا احساس یه خطاط موقعی که داره یه متن رو می نویسه روی اون تابلو نوشته تاثیر میذاره؟
- نظرت راجع به جملات با بار مثبت (شعار گونه) روانشناسا ، چیه؟
سلام مریم عزیزم
خوشبختی رو در چه می بینی؟
ایا احساس خوشبختی می کنی؟
یه شعر زیبا بگو
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
سلام:72:
بالاخره رو صندلی داغ نشستید . تا اینجا داغی صندلی چطور بود؟؟
=======================================
1_اول از همه یک جمله خوشگل برامون بگو استفاده کنیم ؟
2_چطور می شه فهمید کسی در احساساتش صادق هست یا نه ؟
3_عشق واقعی چه نشونه هایی داره ؟
4_اگر این قدرت رو داشتی که یک تغییر اساسی در زندگیت بدی چه چیزی رو برای تغییر دادن انتخاب می کردی؟
5_چه چیزی بیش تر از همه بهت آرامش میده و چه چیزی آرامشت رو از بین می بره ؟
6_یک خصوصیت که اگر تو وجود شریک زندگیت باشه به اصلا نمی تونی تحملش کنی ؟
7_کدوم انجمن رو در تالار بیشتر از همه دوست داری ؟
دیگه نمی خوام بیشتر از این داغش کنم ...........:82:
خوب بود،یه خورده گرم شدم:P
1-عشق و محبت در سایه ی ایمان شکوفا میکند
2- به نظر من احساسات در سختی ها محک میخوره وقتی میبینی که احساساتت حالا به هراندازه ای که هست در سختی ها و مشکلات و گذر زمان هنوز وجود داره میتونی به صداقت احساستت پی ببری
در مورد درک راستی احساسات بقیه هم تا حدودی میتونی متوجه بشی،اونم در سختی ها و گرفتاریها و مشکلاتت
3-عشق واقعی شرطی نیست
عاشق واقعی در کنار خوبی های معشوق بدی ها رو هم میبینه ولی بازم عاشقه ،یعنی بدی های معشوق رو بر خوبیهاش میبخشه
ما انسان ها گناه میکنیم،ناسپاسی،...ولی همینکه یادمون میاد یکی هست که همیشه دوستمون داره و بهمون فرصت جبران میده دلمون آروم میگیره و برمیگردیم و باز هم به لطف خودش نعمت هایی رو دریافت میکنیم.
حالااین عشق واقعی در اشکال مجازی تر آن:
مادر،همراه خوبی ها بدی های فرزندشو میبینه ولی بازم عاشقشه،تمام تلاششو میکنه که فرزندش پیشرفت کنه ،میبخشتش و...
در رابطه با زن و مرد هم همینطور،ما چقدر می بینیم که یه سری از احساسات که اسمشو میذاریم عشق در سختی ها و دیدن ایرادی در معشوق کاملا محو میشه و...در صورتیکه اگر واقعی باشه تلاش در شکوفایی عشق میشه
عشق واقعی شیرین است ووقتی کسی عاشق شود حلاوت و شیرینی از عمق جانش میجوشد.
در رابطه ی عاشقانه ی معمولی ،شیرینی می آِید و میرود ،تلخی جای آن را میگیرد.
پرنده عاشق روزی میمیرد اما پرواز عاشقانه حقیقی برای همیشه می ماند.
4-خوبه،دارم داغ میشم
باید اعتراف کنم که روی این سوال خیلی مکث کردم هرچی تغییر به ذهنم اومد بعدش گفتم شاید یه تغییر دیگه بهتر باشه.آخرسر هم نتونستم بفهمم اگر چی تغییر کنه بهتره...
به عبارت دیگه اگر قدرت تغییر رو داشته باشم جرات تغییر رو ندارم
شاید حکمت خدا این بوده که همه چیز تو زندگی من همینطور که الان هست باشه،و خودش بهتر از من میدونه که چه تغییری لازم دارم.
5-بستگی به شرایط روحیم داره،گاهی رفتن به طبیعت، نیایش و گریه،گاهی سکوت،خطاطی،کتاب ،تا حالا برای رسیدن به آرامش بیشتر اینا رو تجربه کردم.
6-خودخواهی
7-تجربه های فردی
فکر کنم اگر حضوری روی صندلی در خدمتتون بودم بیشتر و کامل تر توضیح میدادم
با تشکر از باران عزیزم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
مریم عزیز
-آینده رو چطور می بینی؟ (ازاون سوالا بودا)
-اگه در حد دوسه جمله بخوای تو یه مجمع عمومی (مثلا سازمان ملل) راجع به حضرت مهدی صحبت کنی ، اون چند جمله چیه؟
- اگه به هدفی که برا خودت درنظر می گیری نرسیدی ، بازم انرژی میذاری و استقامت می کنی یا بعد از یه مدتی هدفت رو تغییر میدی؟
- آیا احساس یه خطاط موقعی که داره یه متن رو می نویسه روی اون تابلو نوشته تاثیر میذاره؟
- نظرت راجع به جملات با بار مثبت (شعار گونه) روانشناسا ، چیه؟
1-قبلا خیلی سعی میکردم آینده خیلی خوب رو تجسم کنم وخیلی وقتادر فکر پیشرفت های مادی و لذت های دنیایی بودم ولی در حال حاضر آرزوهام خیلی مختصر شدند برای همین با اینکه راجع به آیندم تلاش میکنم که خوب بسازمش ولی در غالب خاصی نمی بینمش.
2-چون فرمودید چند جمله بگم،تصمیم میگیرم در حد هشدار صحبتی بکنم که حس کنجکاویشون برای شناخت بیشتر آقامون تحریک بشه و امیدوارم روزی بتونم تاثیر گذار باشم:
اداره و رهبرى عادلانه جوامع بشرى كه آرزو و خواست هميشه انسان ها بوده و هست، از چنان اهميّتى برخوردار است كه قرآن كريم، آخرين پيام آسمانى، انگيزه بعثت پيامبران و نزول وحى را قيام به قسط و برپايى عدالت اجتماعى در جوامع انسانى بيان مى كند
بشر، هنوز در انتظار سپيده دمى به سر مى برد كه بانگ عدالت خواهىِ آخرين ذخيره خدا در زمين، يعنى حضرت مهدى(عليه السلام) را بشنود. آن وقت است كه انسان هاى ستمديده جهان با قلب هايى آكنده از عشق و علاقه به همه خوبى ها و با چشمانى پر از اشك شوق، از سويداى قلبشان و از سراسر وجودشان، خروش يا مهدى سر مى دهند و پروانه وار بر گرد وجود آن جناب مى چرخند.
آخرشم میگم صلوات:72:
3-در مورد یکی از اهدفم آره،تغییرش دادم پافشاری نکردم و در کل اولویتم تغییر کرد
ولی در مورد بقیه اهدافم نه، بازم انرژی میذارم و استقامت میکنم و امیدوارم یه روزی نرسه که مجبور بشم ازشون دست بکشم.تا اونجا که بتونم و خدا یاری بده استقامت میکنم.
4- 100% ،در خطاطی بیشتر از مهارت، احساساته که تاثیر میذاره،یه چیز جالبی که بهش پی میبری اینه که هرکسی سوز دل و غمش بیشتر باشه اثرش بیشتر به دل بقیه میشینه (برخلاف حس تنفر یا عصبانیت)یه وقتایی میبینی که دست اصلا یاری نمیکنه و یه دفعه افت شدیدی میکنی،اینا همش به درون بستگی داره.
5--نظر بدی ندارم ،یه جور دست گرمی هستند،بعضی از این شعارها مفیدند و حتی رابطه مستقیم با دینمون دارند
ولی یکسری از شعارها بلندپروازی هایی همراه با تلقین هست که پایداری زیادی ندارند و باعث سردر گمی میشوند
درکل صرفا با شعارها ی مثبت بدون پشتوانه ایمان و عشق چیز زیادی عاید نمیشه
با تشکر ازBABY گرامی:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم
سلام مریم عزیزم
خوشبختی رو در چه می بینی؟
ایا احساس خوشبختی می کنی؟
یه شعر زیبا بگو
ممنون
سلام مریم همیشه گل:72:
1-خوشبختی شامل همه ی چیزهایی میشه که به انسان آرامش میدن
سلامتی روح و جسم،ثروت،شغل،همسر،فرزند،د وست و فامیل،طبیعت،امکانات،و...
همه ما انسانها حق انتخاب داریم،میتونیم خیلی تلاش کنیم و به خیلی از این موارد برسیم،و تمام دغدغه هامون بدست آوردن این چیزا باشه،شب و روز بهشون فکر کنیم و تجسم خلاق هم داشته باشیم ،اما...
هدف چیست؟
همین که ما بیایم به این دنیا و فقط چیزهای رنگارنگ را بخوایم و در هر پاسی از زندگی از چیزی مقطعی لذت ببریم؟
...
خداوند با همه ی این موارد و نشانه ها میخواد مارا به سوی خودش فرا بخونه ودل ها را برباید
به راستی تا انسان همه ی تعلقات را از خود دور نکنه خداوند مهر عشق و انس حقیقی را بر دل او نمیزند
اگر کسی بتواند از این تعلقات رها شود وبه آرامش بخش بودن موقتی آن پی ببرد(که انصافا کار هر کسی نیست) میرسد به:
عشق حقیقی و پایدار
که دیگه حاضر نیست اونو با چیزی عوض کنه
اونوقته که خدا هم به خاطر رحمت و بزرگیش تمام اون چیزهای مادی که انسان ازشون گذشته و فدای محبوب حقیقی کرده با مصلحت خودش بهش میده و حتی بهتر و زیباتر
دیگه چی بهتر از این؟
این خوشبختی دارای پشتوانه هست وآرامش واقعی را تقدیم انسان میکند.
2-دوست خوبم با این حساب ( تفسیر در مورد خوشبختی حقیقی) من هنوز این پایین ها هستم.
انسان ها برطبق مسائل ومواردی که سر راهشون قرار میگره و همچنین شوق و خواسته و اختیار خود،میتوانند از راههای متعدد ، به درجاتی از این خوشبختی و آرامش برسند.
:16:هرگاه دلم رفت تا محبت کسی را به دل بگیرد،تو اورا خراب کردی
خدایا! ... به هر که و به چه دل بستم ،دلم را شکستی و عشق هر کسی را به دل گرفتم قرار از من گرفتی...
تا هیچ آرزویی در دل نپرورم و هیچ خیر و امیدی نداشته باشم...
تو این چنین کردی تا به غیر از تو محبوبی نگیرم و به جز تو آرزویی نداشته باشم و جز تو به چیزی یا به کسی امید نبندم...
خدایا!تو را بر همه این نعمت ها شکر میکنم:72:
3-
مرا خود با تو چیزی در میان هست
وگرنه روی زیبا در جهان هست
وجودی دارم از مهرت گدازان
وجودم رفت و مهرت همچنان هست
با تشکر از خانم امریم عزیز که دعوتمون رو پذیرفتند و صندلی داغ ما رو داغ تر کردند . بعد از خانم امریم نوبت بالهای صداقت عزیز است اما ایشون به خاطر تولد خانم آنی نوبت خودشون رو به خانم آنی دادند و ما از شنبه در خدمت خانم بالهای صداقت خواهیم بود .
آنی عزیز منتظر حضور گرمتون هستیم .
سلام خانم اني عزيز خواهر خوب مهربان دلسوز سوال از شما:72::72:
1_چگونه با تالار همدردي اشنا شديد
2_چه چيزي سبب شد تا تصميم به عضويت در تالار بگيريد
3_دليل انتخاب نام كاربريتان چيست
4_چه نام كاربري هايي در تالار براي شما جلب توجه مي كند
5_سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب و مفيد بوده نام ببريد
6_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود و نام ان چه بود
7_يك جمله كه در زندگي برايتان جالب يا اموزنده ومفيد بوده يا از ان الهام گرفته ايد بيان كنيد
8_چه مطلب يا پستي در تالار براي شما خنده دار بود
9_يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا يا تالار
10_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
11_جواني را در چه مي بينيد
12_زيياترين تصوير ذهني يا خاطره تان چيست
13_اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجا را انتخاب مي كنيد
14_اگر اين قدرت را داشتيد كه براي يك روز به يك دوره از زندگيتان برويد كدام دوره را انتخاب مي كرديد
15_نظرتان در رابطه با عشق چيست
16_چه رشته ورزشي دوست داريد
17_چه خواننده موسيقي دوست داريد نام ببريد
18_يك جمله زييا درباره كربلا مكه مدينه بگويد
19_يك جمله زييا درباره مادر بگويد
20_ايا به ارزوهاي دوران كودكي خود رسيده ايد اگر رسيده ايد ان را بيان كنيد
21_اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد و چرا
22_يك جمله درباره مدير همدردي بگويد
اميدوارم هميشه موفق باشيد:72::72::72:
منم از همه ی دوستان تشکر میکنم به خاطر لطف زیادی که به من دارند،یکی از خوبیهای صندلی داغ با سوالای مختلف دوستان اینه که مجبور میکنه به یه سری مسائل که بهشون فکر نکردیم،فکر کنیم و این خیلی خوبه
با آرزوی سلامتی و شادابی:72::72::72:
با تشکر از بالهای صداقت محترم به جهت اهدا هدیه ای به یاد ماندنی :228:و فرصت نشستن بر روی صندلی داغ و همینطور تشکر می کنم از باران عزیز و آقای محمد ابراهیمی و در پایان کیوان محترم :72:
1_چگونه با تالار همدردي اشنا شديد
گوگل
2_چه چيزي سبب شد تا تصميم به عضويت در تالار بگيريد
علاقه به مسائل روانشناسی و ...
3_دليل انتخاب نام كاربريتان چيست
این مخفف نام حقیقی من است و در دنیای واقعی همه مرا آنی صدا می کنند . اسم کاربری نیست .
4_چه نام كاربري هايي در تالار براي شما جلب توجه مي كند
کسانی که تازه وارد هستند و دوستانی که بیشتر با آنها ارتباط دارم و یا نوعی از علائق مشترک
5_سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب و مفيد بوده نام ببريد
آنقدر در تالار مطالب خوب هست که واقعا قدرت انتخاب را سخت می کند .
6_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود و نام ان چه بود
مشغول خواندن کتاب آیا حقیقت داشت هستم .
7_يك جمله كه در زندگي برايتان جالب يا اموزنده ومفيد بوده يا از ان الهام گرفته ايد بيان كنيد
این قافله ی عمر عجب می گذرد
8_چه مطلب يا پستي در تالار براي شما خنده دار بود
کل کل های خانم دکتر و بی بی در تاپیکهای جند نکته برای خوشحال کردن آقایان و خانم ها
9_يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا يا تالار
به انتقاد و تذکر کلی باوری ندارم
10_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
انسانم مثل همه گاهی خوب گاهی بد ،گاه توانا ، گاه ضعیف . کلا نظر بدی نسبت به خودم ندارم و خودم را محترم می دارم . این روزها هم خیلی خودم را تحویل می گیرم و نوازش می کنم .
11_جواني را در چه مي بينيد
پویایی وداشتن هویت با مدالها ریز و درشت بر سینه . اشتیاق و شور و عشق به زندگی .
12_زيياترين تصوير ذهني يا خاطره تان چيست
یک متن زیبا . چند سال پیش یک متن بسیار زیبا هدیه گرفتم . آن لحظه برایم بسیار باشکوه است .
13_اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجا را انتخاب مي كنيد
با ویزا یا بی ویزا ؟! اگر ویزا بدهند پاریس . عموی مسنی در پاریس دارم که باید حساب دلتنگی هایم را با خودم و او قبل از اینکه دیر بشود تصفیه کنم .
14_اگر اين قدرت را داشتيد كه براي يك روز به يك دوره از زندگيتان برويد كدام دوره را انتخاب مي كرديد
کودکی و درست زانوهای بابابزرگ را هدف می گرفتم و می پریدم توی بغلش و دستانم را دور گردنش حلقه می کردم و به چشمهای سبز عسلی اش ساعتها با عشق خیره می شدم و در چشمانش غرق می شدم و به شیوه همان موقع ساعتها در سکوت و با نگاه با هم حرف می زدیم .
15_نظرتان در رابطه با عشق چيست
عشق هویت است . خواری نیست . بدبختی و فلاکت و نک و ناله نیست . عشق جلال است ، همه آرامش وامنیت و احترام و درک و .....( حدیث هفتاد من و عشق )
16_چه رشته ورزشي دوست داريد
باله - اسب دوانی
17_چه خواننده موسيقي دوست داريد نام ببريد
پرواز همای خواننده گروه مستان ،کفر نام اش موسیقی عرفانی قابل تعمقی است .
18_يك جمله زييا درباره كربلا مكه مدينه بگويد
دو شهری که برای مسلمین جهان مقدس هستند
19_يك جمله زييا درباره مادر بگويد
یک دنیا حرف نگفته
20_ايا به ارزوهاي دوران كودكي خود رسيده ايد اگر رسيده ايد ان را بيان كنيد
شدید . هر چه امروز هستم پیش نویس کودکی من است
21_اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد و چرا
مشگلی با شرایط فعلی ندارم . همه چیز عالی است .
22_يك جمله درباره مدير همدردي بگويد
یک استاد واقعی و یک دوست و همراه خوب .