بی بی اتفاقا در مورد این مسئله نیاز به راهنمایی و کمک دارم . شما بلد هستید . چه جوری ؟! د تاپیک دیگری مشگل را خواهم گفت اگر بلد هستید بگوئید چگونه ؟!!!اما در تاپیکی که باز خواهم کرد .
نمایش نسخه قابل چاپ
بی بی اتفاقا در مورد این مسئله نیاز به راهنمایی و کمک دارم . شما بلد هستید . چه جوری ؟! د تاپیک دیگری مشگل را خواهم گفت اگر بلد هستید بگوئید چگونه ؟!!!اما در تاپیکی که باز خواهم کرد .
سلام به همگی
اومدن خانم فیلو سارا رو تبریک میگم
آنی عزیزم که این چند روز مارو سرافراز کردند واقعا از حضورشون دلگرم میشم
منم گچ پامو باز کردم آزاد شدم میتونم دیگه شیطونی کنم
خدا رو شكر كه بهتري ممفرد جونم....الاهي هميشه خوش و خندون باشي:46:
امیدوارم همیشه سلامت باشی مامفرد جان و سایه ات بر سر باران عزیز باشد و شاهد روزهای خوش تو و احسان در کنار همدیگر باشیم .
سلام خانم فيلو سارا برگشت دوباره شما رو خوش امد ميگم:72::72::72::72:
دوستان اين ارور تالار رو تا به حال ديده بودين؟داشتم شاخ در مياوردم......!!!
این تالار گفتمان بسته شده است. مدیریت تالار دلیل این امر را در ادامه شرح داده است.
سلام اعضاء محترم تالار همدردی و بازدید کنندگان محترم.
ملت شما خواب ندارید. نصفه شبه ، وقت تموم شد، بفرمائید به خوابتون برسید.
از صبوريتان سپاسگزاريم.
بله من دیدم ، برای من که این ارور معنای خاص داشت و فکر می کنم در موارد خاصی این ارور نمایان می شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
این فقط یه طنز بود برای شب بیداران تالار
چون همزمان با بودن مدیر این نوشته هم اومد ، فکر کنم مزاح ایشون با دوستان شب بیدار بود :311:
برداشت من این بود
خیلی کار جالب و بانمکی بود .:311:
من از خنده ریسه رفتم و کلی سرحال آمدم و با خودم رو به اقای سنگ تراشان گفتم : آقای سنگ تراشان با این شوخی چرت ما را پاره کردید حالا تا صبح بیداریم . :72:
با اعلام شب بخیر - مسواک - خوا ب من مثل بچه ی خوب و حرف گوش کن رفتم و یک کمی ساز زدم و کتاب خواندم و بعد هم لالا پیش پیش ولی در تمام مدت تنهایی برای خودم می خندیدم( خوب شد کسی آدم را در این شرایط نمی بیند چرا که فکر می کنند طرف خل شده با خودش می خنده ) .
آقای سنگ تراشان کودک درون شما یک پسر بازیگوش و شیطان است .ولی کودک بامزه و دوست داشتنی است . قدرش را بدانید . :72:
خیلی شوخی بامزه ای بود و من خیلی احتیاج به یک شوخی خنده دار داشتم . ممنون آقای سنگ تراشان واقعا ماهیچه های صورتم ورزشهای کششی خوبی داشتند
من همون موقع روي صندلي داغ نشسته بودم كه بعد از ارسال جوابش اين ارور رو ديدم و واقعا تعجب كردم وقتي دليل مدير رو خوندم كه ديگه منفجر شدم از خنده.....:311::311::311:
كار جالبي بود.....:310: