RE: حال و احوال ياران همدردي (2)
سلام خانم باران چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خا لی است امیدوارم زودتر به تالار بر گردد
اقای سنگ تراشان عزیز مدیر خوب دوست داشتنی همدردی چند رو ز توی تالار نیستند جا در تالار خا لی است زودتر به تالار بیاید برای خانم باران و اقای سنگ تراشان ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
اقای سنگ تراشان عزیز کجابید چند رو ز تو تالار نیستی تالار همدردی چه خبر
الان ساعت 4:01دقیقه صبحه، برای این اومدم چون دلم خیلی هوای دوستان قدیمی تالار رو کرده بود.
نمی دونم چرا احساس می کنم اون زمونا تالار یه حال و هوای دیگه داشت. یه جو دوستانه خاص که پر از احترام بود. خیلی ها بودن که توی زندگی من تأثیر داشتن و من بیشتر مواقع بهشون فکر می کنم و دوست دارم بدونم الان در چه حالی هستن..
البته چند نفر از دوستان همچنان هستن و از وجودشون بهره مندم، کسانی مثل:
طاهره عزیز، آقای سنگتراشان، بی بی، کیوان، محمد ابراهیمی، غریب آشنا، خانم آنی ، ستاره عزیز، digitalman
و دوستان غایب:
108
گردآفرید
sorena_arman
الینا
دانه
گلپر
هنرمند
عرفان یا آرمان
لردحامد
Search
نقاب
persian man
mohajer
gole maryam
مردمک
niloofar 25
lمریم
pone20
poune
عصرین گزلی
shirin joon
bloom
winter
harfedel
بال تكين
ماندگار
مثل من
چکامه
نازنین غ
شیلا
wintersun77
مسلمان
f_z
N.DELNAZ
tarane5000
nakm
همسفر
هوشیار
مینا 22
del
sayehhaye_mah
کنجکاو
montazer_313
حنان
ثمین2
parmis08
mke
hsh
bahare.tanha
EHRAMI
sara joon
fnh63
no1
fafa1360
مریم 86
noghte sare khat
santatian
taravat
کاترین
نديم
Nilofar
anosh
شهامت
امیدوارم هر جایی که هستن پیروز باشن و لبشون پر از خنده باشه... جاشون توی تالار خیلی خیلی خالیه ... هر کی باهاشون در ارتباطه سلام منو بهشون برسونه و بگه که همیشه به یادشون هستم و به خاطر کمکها و راهنمایی هاشون بهشون مدیونم..
:72:
شادي من هم گاهي دلتنگ مي شوم به همين دليل كه تو دلتنگ شده اي و مي توانم درك كنم كه چه مي گويي نازنينم .
اميدوارم هميشه خوب و خوش باشي و دلت اسير دلتنگي نشه خانمي . :46::43:
راستي شادي يادته يه خر به من دادي ؟!:310::227::311:
من هنوز خرم را دارم و خيلي هم دوستش دارم . :46:مرسي گلم كه برام خاطره هاي قشنگ قشنگ درست كردي و به يادماندني . :46:
عمر به سرعت برق و با د مي گذرد و اين زندگي عجب بازي هايي دارد
میرند آدمااااا .... از اونا فقط ..... خاطره هاشون ..... بجا میمونه
شاد عزیزم
زندگی جاریست مثل رود ... و ما هم روان و در گذر ، می آییم و می رویم .... مهم طراوتی است که از خود می توانیم به جا بگذاریم .
طراوتی مثل آنچه شما به عنوان تأثیراتی که از این دوستان گرفته ای از آن یاد می کنی و فراموش نمیشه .
دعای خیر و آرزوی بهترینها هم حاصل این یاد و گاه دلتنگیهاست که از عمق جان بر می خیزد و مطمئناً مثمر ثمر است .
مامان بلو اسکای ، خوبــــــــی ؟؟؟
به یمن مادر شدنت ، رفتم که مهد کودک همدردی را هم راه بندازم . همدردی داره ایال وار میشه ....
خیلی خوشحالم که در این زمان و دوران مرخصی داری مامان میشی . یعنی فرصت خوبی در اختیار داری که جسماً و روحاً به خودت برسی . مطالعه و کسب آگاهی و مهارتهای لازم را از نظر دور ندار عزیزم .
مدتیه از ستایش باران هم خبری نیست .... دلم براش تنگ شده .
یاد همه دوستان غایب را به نیکی و خیر زنده می کنم و از خدا می خواهم هرجا و در هر کار که هستند سلامت و سربلند و موفقشان بداره .
از دوستان همیشه حاضر و فعال هم صمیمانه قدردانی می کنم و خدا قوتی جانانه تقدیمتان باد :
محمدابراهیمی
BABY
arix
فرهنگ 27
سارا بانو,
ani
بالهای صداقت
blue sky
بی دل
yasa
pardis81
و کسانی که احیاناً از قلم افتاده اند .
خلاصه همتونو دوست دارم و از بودن باهاتون لذت می برم .
راستی کسی از کیوان خبر داره ؟؟؟ مگه دستم بهش نرسه از 26 اسفند تا حالا بی مرخصی گذاشته رفته و مارا دست تنها گذاشته ، خدا خیر بده به ساقی که یه وقتهایی میاد و کمک می کنه .
به نظرتون آگهی یه مدیر گم شده بدهیم چطوره ؟؟:311:
همگی خوش و خرم باشید .:72::72::72::72:
.
سلام از دوستان همیشه حاضر و فعا ل هم صمیما نه قدردانی می کنم
خانم فرشته مهربان
خانم انی
خانم سارا
اقای بی بی
خانم شیدا حاتمی
خانم بالهای صداقت
فرهنگ 27
خانم بلو اسکای
خانم شادی
خانم یا سا
خانم پردیس 81
خانم بی دل
خانم ساقی
از همه دوستان اسم بردم قدردانی می کنم براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
سلام به همه اعضای گل همدردی
راستش از شما چه پنهون ، حسابی هوس حضور آقای سنگتراشان رو کردم . نه اینکه فکر کنید پسرخالمه اما از اینکه آدم یه جائی بیاد که صاحبخونه نیست خب معذبه دیگه!!! ،
الان هفته چهارمه که از سال جدید میگذره و با این رکود کاری ، تعدادی از رئیس روسا هر جائی که رفتن برا تعطیلات هنوز برنگشتن :311: رفتن جهاد اونم از نوع اقتصادیش !:P البته آمار برخی رو دارم که اونور آب تشریف بردن:163:
خیلی دوس داشتم بدونم کجا میشه رفت که یه ماهی اونجا موند و یاد فعالیت اقتصادی نیفتاد.
آقای مدیر پاسخ سوالم یادتون نره ، برا سال بعد حتما از تجربه تون استفاده کنم
خانوم بلو اسکای ، مامان شدنتون رو بهتون تبریک میگم .مطمئن هستم از همین ماههای اول رشدشون می تونید بهترین مادر دنیا براشون باشید. می دونید که تربیت بچه از همین الانا شروع میشه. خورد و خوراکتون ، خلق وخو و تفکراتتون روی اون تاثیر میذاره.
امیدوارم در موقعیت جدیدتون هم موفق باشید
سارا بانوی عزیز
اتفاقا همون موقع که داشتم ارسال شما رو می خوندم ، یکی از همکارا کنارم بود ، همینجوری که داشتم باهاش صحبت می کردم ، ارسال شما رو هم می خوندم یهم زدم زیر خنده :311: ، دیدم یه جوری داره نیگام میکنه (نگه کردن عاقل اندر سفیه:163:)
ببین دختر خوب ، شما یه سوت میزنی 30-40 نفر از نسوان رو تو جبهه خودت داری ، البته خوب می دونی که BABY حریف هست ، اما خواهشا اینقدر از این شکلکا ، خصوصا اونائی که هی ورجه وروجه میکنن نذار چون تمرکزم بهم میریزه ، گاهی فکر میکنم رو تاتمی هستم و حریفم هی داره رقص پا میکنه :227: