سلام دوستان عزیز
حقیقتاً که زبانم قاصره از یه پاسخ درخور و شایسته به الطاف بی دریغ و زلالتان .
مشهد برای همتون دعا کردم و خوبیها را برایتان خواستم و امید دارم امام رئوف رد خواسته نمی کند .
سال 88 با همه پستی بلندیها و تلخی و شیرینی هایش ساعات پایانی خود را سپری می کند . و برای من یکسال در تالار همدردی در کنار دوستان عزیز و تحت مدیریت و رهنمودهای عالمانه مدیر محترم همدردی و زحمات خالصانه مدیران بزرگوراش خصوصاً کیوان و نقاب عزیز ، سالی بسیار زیبا و پر تجربه و البته مفید بود و حقیقتاً که تقدیر آشنایی با تالار و دوستان هم تالاری جزء تقدیرهای شیرین این سالم گشت .
اکنون با تقارن یکسالگی تالاری بودن و آغاز بهاری دیگر از عمرم ، این محبت غیر منتظره از شما عزیزانی که چشن تولدی برای این حقیربرپا کرده اید ، را فضل و لطف خدا تبلور یافته در اراده یتان می بینم ، و چنین آغاز و انجامی خوش را هم به فال نیک گفته و پیام خیر از آن دریافت می کنم ، که تا هست چنین بادا .
و من به پاس محبت بی دریغتان ، با تمام وجودم از خداوند منان به حق خاصان و مقربین درگاهش ، می خواهم که : :323:
به بالهای صداقت که سنگ تمام گذاشتند ، لذت بصیرت ، رهایی و عشق جاودانه را ، و به دختر گلش ، دلی همواره مثل اکنون شاد و بهره مندی حق پسند از هوش و ذکاوتش را
به baran68 نازنینم ، موفقیت و درخشش در تمام مراحل زندگی را ( که شایستگی آنرا دارد )
به غزاله گلم ، خوشبختی جاودانه و روز به روز در کنار دلبندش را
به فیلوسارای عزیز ، هر آنچه به خیر و خوبی می طلبد را
به سارای با شهامت ، محفوظ ماندن عشق او و عزیزش و زندگی مشترکشان از هر نوع آفتی را
به کیوان پرتلاش و بی ادعا ، رسیدن به مقصود و تسهیل در امور و روبراه بودن مدام دنیا و آخرت را
به صبای عزیزم ، بهترینها ی این دنیا و شیرین ترینهای آن دنیا را
به گل مریم نازنین ، همسری همراه و شایسته و موافق با معیارهایش را
به baby بزرگوار ، شادکامی مدام در کنار خانواده و عاقبتی مایه سربلندی و افتخار، برای فرزندانش را
به نقاب عزیز ، نشستن بر کرسی نظریه پردازی همراه با عاقبتی تمام خیر را
به مجمد ابراهیمی مهربان ، هر آنچه آرزوی دل پاکش است را
به دیده کرم و لطف به عنوان عیدی نوروز 89 عطا فرماید و این حقیر را لذت شهود اجابت این خواسته ها را بچشاند که خواسته مؤکد من در این سال ان شاء الله نکو است .
دوستان بزرگوارم باز هم ممنون و سپاس و دورود بیکران مرا پذیرا باشید
:43: