خب ،صبا جون هم برگشت ،صبا دست راستت رو بکش رو سر سارا که اونم هر چه زود تر برگرده
من که حسابی دلم براش تنگ شده
نمایش نسخه قابل چاپ
خب ،صبا جون هم برگشت ،صبا دست راستت رو بکش رو سر سارا که اونم هر چه زود تر برگرده
من که حسابی دلم براش تنگ شده
سلام خانم صبا 2009 به تالار برگشته است من خيلي خوشحال شدم خانم صبا 2009 دلم براش تنگ شده بوداميدوارم در تالار موفق باشيد:72::72::72:
به به ميبينم كه فيلو ساراي عزيز هم برگشتن از مرخصي....سلاااااااااام...خوش اومدي سارا خانم:46:
سلام غزالم :46:
محبت هاتون حسابی شرمنده م می کنه. برای پاسخ کلمه پیدا نمی کنم ...
کاش قبلا بهش فکر کرده بودم که غافلگیر نمی شدم!
از همتون متشکرم. :72:
خانم فیلو سارا برگشت دوباره شما رو خوش آمد میگم:72:
انشاء الله کما فی سابق شاهد فعالیت شما با انرژی مضاعف و مثبت باشیم .
فیلو سارا خوش آمدی عزیزم .
امیدورام با روحیه تازه و شاداب و پر انرژی تو نازنین بتوانیم مثل سابق از نوع دیدگاه فلسفی ات استفاده کنیم .
صبا کاش زودتر می آمدی و فیلو سارا را از من می خواستی . من که نتوانستم او را به تو بدهم اما خودش با پای خودش امد . کار و قدرت خدا را می بینی
آن وقت بعضی از آدمها که تا دیروز به باور تقدیر و سرنوشت چسبیده بودند ول کن آن هم نبودند امروز قدرت خدا و خواست او را نفی می کنند !!!!!!!!! و به اصطلاح امروز از آن طرف بام می افتند !!!!!!!!!ای خدا حکمتت را شکر .
فیلو سارا عزیز ،
من که دلیل رفتنت رو نفهمیدم ، جای خالی شما تو سایت محسوس بود ، از اومدن دوباره تون خوشحال شدم ،خوش آمدی دوست عزیز:72:
آرمان ،باران، بالهای صداقت ، گل مریم ، که انگار واقعا رفتن تو نقاهت
واز قدیمیا مرتضی، elina ،فافاو شاد و.... جاشون خالیه :72:
من هم کنجکاو شدم بدونم آقای« کنجکاو » کجا رفتن ؟
کنجکاو چند روز پیش آن لاین شده بود
و در تاپیک کیوان شرکت . تاپیک حکایت فقر و.........
معلوم بود اهل درک دیار رنج و درد شده . معلوم است کجاست زیر سایه ی خدا و درک دردهای روزگار . امیدوارم هر جا هست دلخوش و موفق باشد .
کثرت فهم کثرت عقل آرد
کثرت عقل کثرت درک آرد
و کثرت درک کثرت درد آرد
آنی عزیز
کثرت فهم کثرت عقل آرد
کثرت عقل کثرت درک آرد
و کثرت درک کثرت درد آرد
بعد از خوندن این جملات قصار یاد یه شعر افتادم :
عاقل مباش تا که غم دیگران خوری
دیوانه باش تا که غمت دیگران خورند
گفتار نیک هم راهمنائی های خیلی خوبی می دادن اما چند وقتیه خبری ازشون نیست:72: