وای شادی سلام عزیزم
حالت خوبه؟
نمیدونی چقدر خوشحالم انگار دارم خواب میبینم
خیلی دوست داریم
خدا رو هزار مرتبه شکر
نمایش نسخه قابل چاپ
وای شادی سلام عزیزم
حالت خوبه؟
نمیدونی چقدر خوشحالم انگار دارم خواب میبینم
خیلی دوست داریم
خدا رو هزار مرتبه شکر
واقعا صدها مرتبه خدارو شکر!!!!!!!!!خوش اومدی شاد عزیز...منتظرت بودیم...ممنون!!!!!!خیلی خوشحالیم بین ما هستی
سلام شادی عزیز
منم خیلی خوشحال شدم:72::72::72: خدا رو شکر
http://irapic.com/thumbs/1231699172.jpg
دوستان عزیزم من قبلا در مورد مادر عزیزترین دوستم به شما گفته بودم، بعد از عمل حا لشون خوب بود ولی بعد از چند روز مشکلات جدی براش پیش اومده و دوباره در بیمارستان بستری شده.من خیلی برای دوستم نگرانم، این چند وقته خیلی اذیت شده و خودش هم مریض شده
دعا کنید که مادرش از این بحران به سلامت بیرون بیاد و دوست من هم بعد از مدت ها بتونه آرامش پیدا کنه...
ممنون:72:
سلام شاد عزیز خیلی خیلی خوشحال شدم دوباره برگشتی دوباره میتونی بخندی گریه کنی اخم کنی دعوا کنی شاد باشی مثل اسمت اما خودمونیم خوب یه مدت از همه دور شدی رفتی تو همون جنگلی که میخواستی
سلام به همه دوستان همدرد و مهربان :72:
سلام به تو شاد عزیز :43:
خداراسپاس!(افسوس که زبانم قاصراست از اینکه حمدی شایسته گویم الطاف بسیارش را .)
خدا را شکر ! که فرصت بودن با تورا به همه ما عنایت فرمود.
شاد دوست داشتنی و عزیز از بودنت کنار ما بسیار خرسند م .
شادو تندرست باشی همیشه !:72:
سلام شادی عزیز
من طلوع مجددت روبعد از یه خواب کوچولو به همه بچه ها تبریک می گم. امیدوارم بهترینها نصیب تو باشه یار پاک و صمیمی تالار .
:72:
خدايا شكرت .... :203:
دوستاي مهربون و عزيز تالار همدردي سلام به روي ماه همتون....:43:
ميخوام از خوشحالي فرياد بزنم....
عزيزاي مهربون .... شادي برگشته... شاد و سرحال .... خدا شاد عزيز رو بهمون برگردوند...:73::73::73:
من ورود شاد عزيز رو اينجا تبريك ميگم....:228:
اميدوارم هميشه سلامت و تندرست در كنار ما تو تالار باشه...
خدايا شكرت .... نميدونم من اولين نفرم كه اين خوش آمدگويي رو مينويسم و اگه نيستم شرمنده اينقدر هيجان زده ام كه خواستم خوشحاليمو و برگشت خوشبختي رو به تالار به همه دوستاي گلم تبريك بگم....
از روزن عزيزم هم تشكر ميكنم...
شاد نازنينم خيلي خيلي از برگشتنت خوشحاليم..... :16::16::16::72:
درود
شیرین عزیز شما افتخار این رو دارید که تاپیک اختصاصی سلامتی شاد گرامی رو باز کردید.
:D
من هم به سهم خودم سلامتی شاد عزیز رو به اون همسر عزیزش خونوادش و تموم دوستانی که از صمیم قلب حضور مجددشو تو جمعشون می خواستن تبریک می گم.:72: پویا باشی شاد عزیز
:73::73::227::227::227::73::73:
:72::72::72:
سورناي عزيز منم ممنونم و به شما تبريك ميگم....
من هميشه شاهد دعاها و احساسات پاك شما براي شاد عزيز بودم....
"اميدوارم در كنار هم تالار رو پر از خوشبختي كنيم...." اين جمله ايه كه من وشاد عزيز بهم رد و بدل كرديم....
كامران 007 عزيز ممنون....
بچه ها ي گل تالار بياين ببينين خدا به قشنگترين دعاهاي شما پاسخ داده ....
قشنگترين جواب ما .... سلامتي شاده عزيز و برگشتش به تالاره....
راستي راستي من اختصاصي به آقاي مدير همدردي عزيز هم تبريك ميگم ... آخه ايشون هم دست كمي از ما نداشتن....
خيلي نگران شاد عزيزمون بودن و همينطور نگران همه ما.....
بارالها همه دلهاي غمگين رو شاد كن و همه بيماران رو شفا بده و دل همه كساني كه اونا رو دوست دارن شاد كن....
آمين.....:203::203::203::203: