چرا مرگ؟؟؟ اینجوری گفتی pooh, ناراحت شدم انصافی. دعا کن بشه، نشد هم، حتما حکمتی بوده توش
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
آقا غلام خودمم ناراحتم از اینکه اینقدر غر میزنم.
باید از این هم که اینقدر به دیگران موج منفی میفرستم و غم و غصه هامو میریزم سرشون توبه کنم.
تصمیم گرفتم تلاش کنم راه دیگه ای جز ابراز نگرانی هام برای کنترل استرس هام یاد بگیرم.
امروز دارم توی همدردی پست های هوش هیجانی و کنترل تکانه و ثبات احساسی و اینها رو میخونم و یادداشت برداری میکنم.
بعضی چیزا توی سایت هست که قبلا هم خونده ام ولی اصلا هنم تمرکز نداشته که بفهممشون. و حتی خوندنشون اذیتم میکرد چون منجر میشد به اینکه خودم رو بسیار سرزنش کنم و هی به خودم بگم میبینی؟ تو این ایرادا رو هم داری، هیچیت به آدمیزاد نبرده، به درد نخوری، توی هیچی درست نیستی، و ....
ولی الان که میخونم، بهتر میتونم بفهمم و کمتر خودمو سرزنش کنم و بخوام به جای سرزنش و نابود کردن خودم، ازشون برای کمک به خودم استفاده کنم.
جایی از یه آدم خوبی یه جمله ای خونندم قشنگ بود. میگفت منظور از اینکه خودت رو بپذیر, یعنی پذیرش بدون قضاوت. پذیرش بدون قضاوت یعنی تماشای خودت بدون سرزنش، انتقاد و تحقیر.
کلا فکر کنم اگر به جای کلمه ی پذیرش، از کلمه تماشا استفاده بشه، فرد بهتر بتونه بفهمه منظور این نیست که بپذیر بدی از خودته و اشکال از خودته و تو گناهکاری و ..... بلکه منظور اینه که فقط خودتو تماشا کن و ببین چی توی وجودت هست و چه احساسی داری.
ولی خب هر جور خود روانشناس ها صلاح میدونن. من تخصصشو ندارم.
اول هفته سمینارهام تموم شد. و چند روزه به خودم استراحت دادم و سراغ درس نرفته ام و وقت گذاشتم یکم روی مقالات همدردی و چند منبع روانشناسی دیگه. و همینطور یکم به خونه رسیدم. و یه بار هم رفتم بیرون. و دو سه باری هم رفتم خونه خواهرم و بهشون سر زدم و با خواهرزادم بازی کردم.
از فردا دوباره باید بشینم پای کارای درسم. امتحانات این ترم که بگذره یکم جدیتر باید دنبال کار باشم.
یه ماهی گلی دارم از پارسال عید. چند روزه حالش زیاد خوب نیست و کسله و میره ته آب یه کوشه کز میکنه. دعا کنید حالش خوب بشه.
منم یکم رو این کنترل استرس و کنترل تکانه کار کنم. دعا کنید تمرین مداوم داشته باشم.
کلا داشته های زندگی هر کسی بیشتر از نداشته هاشه. فعلا که افزایش داشته ها زیاد دست خودم نیست. شاید بهتره فعلا کیفیت و عمق همین داشته هام رو بیشتر کنم.
دوستان سلام
ی سوال غیر همدردی دارم....نمیدونستم بیام بنویسم یانه...
میخوام برنامه اسکایپ بریزم رو گوشیم
ولی نشد نصب نمیشه....هییییچی هم بلد نیستم از این کارا...
چی کار میشه کرد الان؟؟ کسی میتونه راهنمایی کنه منو
- - - Updated - - -
ی خورده هم فوری فوتیه کارم
دوستان اسکایپ لازم دارم:54:
- - - Updated - - -
شاید گوشیم قابلیت نداره
- - - Updated - - -
ی موبایل ترکیده دارم:47:
نسخه ای که بشه دانلود کرد چیه؟؟
pooh عزیزم
دقیقا همین سایت و رفتم میزنه این نسخه در کشور شما پشتیبانی نمی شود:303:
سللام.
الهه جان، چی شد؟ کارت راه افتاد؟ ظرفیت پستم تموم شده بود. امروز همش تو فکرت بودم که کارت راه افتاد یا نه؟
من دو ماه پیش از همین ادرس دانلود کردم. نمیدونم الان مشکلش چیه.
سلام دوستای من
بعضی حرف های تلخ دیگران مثل سیلی میمونن و آدم رو بیدار میکنند هرچند دردناکند اما برای بیداری لازمند.
من این روزها حرف های تلخ شنیدم و بعدش خیلی ناراحت شدم ،اشک ریختم اما فکر میکنم بیدارترهم شدم و خوشحالم ازین بابت.
اره، خوبه ادم حرف تلخ و واقعیت رو زودتر بشنوه. ولی مهمتر از اون اینه که طرف، چجوری بگه این واقعیتهارو. یکم اگه یکم نرم و ملایمش کنه تا هضمشبرای نفر راحت باشه ، خیلی خوبه.
اهای دوستان همدردی، باز کم پیدا شدین که!
حضور هممون توی این سایت موقت خواهد بود و من خودم فک نکنم بیشتر از یه سال اینجا باشم. پس بیاین و دور هم خوش باشیم در این فضای مجازی و غیر حقیقی
حال شب های مرا همچو منی داند و بس...
.
Pooh عزیز تو اون تاپیک مشاوره ای نشد ریپلایت کنم, اینجا این گل ها تقدیم به تو مهربان ( اسمتم رو کارته ) :)
و هزار گل دیگه تقدیم به دوستان همدردی که خودشون گل هستن:72::72::72: