RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
سلام,
با تشکر از تذکر به جای نقاب گرامی،؛
قابل توجه اعضاء محترم:
پستهای خارج از محتوای هر تاپیک حذف خواهند شد،
گویا اعضاء محترم توجه خاصی به قوانین تالار ندارند؛با توجه به آنکه مکرار تذکر داده شده است
آیا میشود در تاپیک حسینیه همدردی؛جوک و طنز نوشت؟!
جهت اطلاع شما ارسالهای خارج از محتوا حذف خواهند شد؛در صورت تمایل به ادامه این مباحث،در انجمن اعتقادی اخلاقی ؛و با رعایت قوانین تالار،
فرشته ی مهربان از گرد آفرید اطلاعی ندارم و آخرین ایمیل بی پاسخ مانده است . اما در ایمیل آخر گرد آفرید نوید بهبودی و...داد . به محض اینکه خبری دریافت کنم دوستان را در جریان وضعیت جسمی و روحی گرد آفرید قرار خواهم داد و تا آن روز برایش دعا می کنیم .
جا دارد از کیوان عزیز و بالهای صداقت وسارا دکتر دهکده همدردی و پریوش و گل مریم و gh.sanaبه جهت محبتهای خالصانه شان تشکر کنم .
صبا خانم گوزن استرالیایی ، فیلو سارا را که روی هوا زدی و غیب شدی فکر دل ما را نکردی :311:خوش آمدی عزیزم .
اینجا خانه ای است که در آن همیشه به روی همه ی ما باز است . جا دارد از آقای سنگ تراشان به دلیل مهمان نوازی هایشان تشکر کنم .
خوشحالم كه بلاخره يه خبري از آني عزيز و مهربون گرفتييييييييييييييييييم.... .
مواظب خودت باش مادر مهربون تالار:46::43:
صمیمانه ترین ترین سلام ها تقدیم به مادر بزرگوار تالار که با دادن خبر بهبودی استاد عزیزم مرا دو چندان خوشحال کرد. درود بر شما
خب حضور و غیاب ها انجام می شود...
""دیجیتال من"" کجایی؟؟ :324: حاضر __ غایب__
من حاضرم
ولی تا شنبه احتمالا غایب خواهم بود:D
خوش امدی انی جون
دلم می خواد یه شعر بی ربط برایت بخونم
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.....حالا که من افتاده ام از پا چرا
:227::311::227:
خدا نکنه این چه حرفی است ؟!!!!!!!!!!!!!!:302:
انشالله همیشه برقرار باشی و شاد و شنگول و سایه ات بر سر بچه ی خوشگلت باشه . :43::46:
سلام به همه:72:
مخصوصا آنی همیشه مهربان و دوست داشتنی
ایشا... که از استراحت فکری لذت کامل رو برده باشید.:323:
آنی جان فداتون بشم گوزن فیلوسارا که سهله 60 نوع جانور دیگه هم بهتون برمیگردونم شما خود سارا رو به جاش برگردونین
مثل اینکه بد جوری رفته تو ترک
فعلا اینا رو داشته باشین :
http://www.hamdardi.net/imgup/17694/...2ec105ef11.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/17694/...1c339ecb1c.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/17694/...6546e4041a.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/17694/...144c0a8581.jpg
56 تای بقیه اش رو هم بعدا می فرستم واستون
اگه الآن بفرستم نقاب و کیوان از تالار میندازنم بیرون:160:
صبا جان
ممنون .
دوستان دیگر هم محبت داشتند و تا دلت بخواهد خر به من کادو داده اند . از لطف دوستان کلکسیون خرهایم تکمیل شد . از خر قبرسی بگیر تا خر وطنی !!!!!!:311:
با جک و جانورهای اهدایی تو احداث بنای باغ وحش همدردی در این اوضاع کارو کاسبی کساد و رکود اقتصادی قطعی شد به زودی دوستان کلنگ باغ وحش همدردی به زمین می خورد .
منتظر باشید . اگر مملکت هم اعلام ورشکستگی کند ما نانمان توی روغن است . :311:
عزیزم درباره ی فیلوسارا شرمنده ام که اگر تو 30000تا حیوان هم به باغ وحش اهدا کنی نمی توانم او را به تو و خودم و سایر دوستان پس بدهم . چون اساسا از این دخترک شیطان و فیلسوف تالار اساسا بی خبرم و برایم این اهمیت دارد که آرامش داشته باشد و تالار فضای ذهنی او را به هم می ریخت . پس برای راحتی و آرامش فیلو سارا باید با این وضعیت کنار بیائیم و تنها برایش دعا کنیم که هر کجا که هست سلامت باشد .
درضمن خوب کردی که بقیه عکسها را نگذاشتی برای اینکه اخیرا کیوان خیلی خطرناک شده:324: و در جنبشی به اسم جنبش ضد زن فعالیتهای زیر زمینی و روی زمینی را به شیوه ی کماندویی آغاز کرده است . البته به لطف پروردگار و مفتش ها شناسایی شده و فرمانده گروهان جنبش زنان ( سارا - خانم دکتر ) سوژه ها را شناسایی و موقعیت را زیر نظر دارد و از هر گونه خطر احتمالی کیوان و بی بی سایر ین را مطلع می سازد .:316:
در ضمن خیالت از بابت نقاب راحت . او سوگند نامه این گروه را تا به امروز امضا نکرده هر چند تحت فشار و بازجویی های دو فرد نامبرده قرار گرفته و مدتی در انفرادی دانشگاه محکوم به پاس کردن واحدهای درسی اش شد و چند وقتی طرفهای تالار آفتابی نشد . :311:
آني جان من راضي به ناراحتي هيچكس نيستم
حرفامو بگذاريد به جساب دلتنگي:302:
نصف سهام باغ وحشتون هم ار حالا خريدارم:310:
كيوان و بي بي هم مثل فشفشه هاي تولد مي مونن جرقه دارن ولي حطر ندارن تاره شادي آور هم هستند