سلام
خیلی خوشحالم که شاد مرخص می شود. امیدوارم هر چه زودتر بتونه برامون بنویسد.
شاد عزیز منتظر دست خطت هستیم.
خدایا همه مریض ها رو شفا بده.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خیلی خوشحالم که شاد مرخص می شود. امیدوارم هر چه زودتر بتونه برامون بنویسد.
شاد عزیز منتظر دست خطت هستیم.
خدایا همه مریض ها رو شفا بده.
شاد عزیز حضور دوبارتو در جمع دوستان خوش آمد میگیم
روزن جان
فکر میکنیم این مشکل از طرف آقای سنگتراشان قابل حل باشه
شاد عزیز خوش اومدی :43:امیدوارم زودتر بیای تو تالار تا همه جشن بگیریم:227:
روزن جان اومدم که ازت بپرسم شاد الان تو چه وضعیتیه که نوشته بودی مرخص شده خیلی خوشحال شدم و خدا رو به خاطر این همه لطفش شکر می کنم
یا امام حسین حضرت رقیه شفیع همه ی مریضا بشید
خدایا همه ی مریضا رو شفا بده اللهی آمین
روزن جان میشه لطف کنی یه کم بیشتر در مورد وضعیت شادی از نظر جسمی توضیح بدی
فراموشیش بر طرف شده به طور کامل؟
دوستان سعی کینم این لحظه ها رو که خدا با وضوح کامل به ما کمک می کنه و یه جورایی معجزه میشه رو خوب درک کنیم تا در مواقع سختی هم به یاد خدا باشیم و به خدا توکل کنیم
خدایا شکرت
ممنون بچه ها، پونه جان، حافظه شادی تقریبا برگشته، اما دکترش می گفت باید سعی کنیم همه چیز رو به یاد بیاره حتی جزئی ترین مسائل زندگیشو، حتی چیزهایی که باعث ناراحتیش می شدن، چون اگه به خاطر نیاره و بعدها باهاشون مواجه بشه تقریبا مثل یه شوک براش می مونه، من هم می دونم که این تالار و اعضاش قسمتی از زندگی شادی بودن، برای همین باید کمکش کنیم که همه چیز رو به یاد بیاره، یعنی تک تک شما رو با مشکلاتی که داشتین، حتی مشکلات خودش، برای همین ازتون خواهش می کنم، حالا یا از طریق پیغام خصوصی یا همینجا، براش پیغام بذارید و همه چیز رو بهش یاد آوری کنید، تا ببینیم چی میشه.
خدا رو شکر. خیلی خیلی خوشحال شدم. خدا رو 100 بار شکر
خیلی خوشحالم برای بازگشت شاد خیلی جاها همش حرفاش تو گوشم بود خیلی از راهنماییاش استفتده کردم.......امیدوارم شاد عزیز هر چه زودتر بیای و مارو با راهکارهای مفیدت راهنمایی کنی.....خانوم روزن از شما هم به خاطر خبررسانی خوبی که داشتید ممنونم مرسی که مارو جزیی از شاد دونستید.......
چطوری می تونم جلوی خودم رو بگیرم وقتی انقدر خدا منو دوست داشته که دوستانی همچون شما رو بهم هدیه کرده؟ دیگه چطوری می تونم سپاسگذار نباشم، چطوری می تونم از شما تشکر کنم. چطوری می تونم جوابگوی این همه محبت شما باشم؟
فقط می تونم بگم خوشحالم از اینکه دوباره در کنار شما هستم و دوباره می تونم با نیروی محبت و دوستی شما زندگی کنم.
:72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72: :72:
سلام
خدا را شکر :203:
ما هم خیلی خوشحالیم که برگشتید .