واقعا تصویر ذهنی بهم ریخته http://www.pic4ever.com/images/electricf.gif
بعد مدتها گفتم برم تصویر ارئه بدم، اینقدر شلوغ بود نفهمیدم نوبت کیه!!
هیچی دیگه پشیمون شدم اومدم بیرون...
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا تصویر ذهنی بهم ریخته http://www.pic4ever.com/images/electricf.gif
بعد مدتها گفتم برم تصویر ارئه بدم، اینقدر شلوغ بود نفهمیدم نوبت کیه!!
هیچی دیگه پشیمون شدم اومدم بیرون...
بچه هاالان که من دارم اینومینویسم جناب خاله قزی تشریف بردن بانک:311:
فک کنم دیگه وظیفه سیب زمینی وگوجه ازگردنشون دراومده...
خوبه آقای خاله قزی دفترمشاوره ندارن وگرنه بااین رفتن واومدن طرف گیج میشدکدوم حرفشون مشاوره ست کدومش درموردکارهای شخصی خودشه..:311::58:
- - - Updated - - -
البته اینوهم بگم توی تاپیک تصویرذهنی هم درموردشون گفتم ایشون خیلی به فکرکاربرهاهستن..وبه خوبی ازشون استقبال میکنن..اینارومیگن که کاربربدونه اگه دیگه جوابی نگرفت یاپست عجله ای زدبه خاطرمشغله ای که داره...این اخلاقشون قابل تحسینه:104:
فکر کنم مدیر پویا دارن استعفا میدن. مدیر باید یک خانوم باشه! تاپیک تصویر ذهنی الاناست که یک آگهی نیازمندی بزنه!!!
***نیازمند یک عدد مدیر خانوم میباشیم! هر کس تمایل داره و کاندید بشه:)**
- - - Updated - - -
انشالله با مدیر بعدی به توافق میرسیم! !نقل قول:
پ.ن: دختربیخیال ،عکس خانوم مارپل ۲۱کیلوبایت بود ۱۲کیلو هفتصدگرم زیادبود بایدعوارضشو پرداخت کنید لطفا قابلی هم نداره
عوارضیش حالا چقدری هست؟( تخفیف بدین تا مشتری بشیم)
یه پیشنهاد دارم برای مدیر فوق العاده پویا
به جای اینکه یه نفر انتخاب بشه و همه بیان تصویرشونو از اون یه نفر بگن ، یه نفر انتخاب بشه تصویرشو راجع به همه بگه ... :58:
دقیقا اتفاقی که الان داره میفته ...
یه مرتبه یکی از راه میرسه میبینه کلی عقب افتاده از قافله، شروع میکنه از اول نوشتن ....
خوب چیه ؟ پویاست دیگه ... شاید روال کارو عوض کرد :311:
امین کجایی!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
دارند علیهت کودتا می کنند!!!!!!
نه دیگه مال ما رو که دختر بیخیال ازمون گرفت !
مال شما همین سفیدس دیگه :
http://www.clipartbest.com/cliparts/...RiG6LBG6T.jpeg
پ.ن.: فکر کنم بهتره یه مدت اینجاها آفتابی نشم!!
بله به لطف کاربران قانونمند :311:حالاهرکی ندونه من میدونم وقتی تصویرهادرمورد یکی ته میکشه میرن سراغ قبلیا:58:دختربیخیال واسه هرکیلوبایت اضافه ۱۸۰۰تومن پرداخت کنید به حسابهای متمرکز بانک کشاورزی. اندازه۱کیلو سیب زمینی باپیاز :311:حالاچون شمایید کیلوی ۱۷۵۰تومن خیرشو ببینی(ید!):310:محمد رضا جان چرا آفتابی نشی خودشون بریدن وخودشون دوختن اونجاروتبدیل کردن بازارشام.:311:
نه به آسون گیری قبل نه به سخت گیری الان!
بفرما اینقده پویا، پویا کردین، اینم نتیجه اش! :(
من میخواستم از کاربرای قبلی، از خودم تصویر ذهنی صادر کنم. الان اجازه نامه ام لغو شد:302::302:
میگما شما که میخواستین استعفا بدین چرا پس قانون میذارین دیگه:325::325:
آدمی که استعفا میده که قانون نمیذاره دیگه:325::325::302:
- - - Updated - - -
الان که بیشتر دارم فکر میکنم میبینم قبول عوارض زمانی خیلی بهتر از عوارضیه پولی هستش!!!نقل قول:
دختربیخیال واسه هرکیلوبایت اضافه ۱۸۰۰تومن پرداخت کنید به حسابهای متمرکز بانک کشاورزی. اندازه۱کیلو سیب زمینی باپیاز حالاچون شمایید کیلوی ۱۷۵۰تومن خیرشو ببینی(ید!)
اما بازم ببخشید من با بانک کشاورزی کار نکردم بلد نیستم!!!!
خبراستعفا رو تکذیب میکنم ایناشایعه ست:122: مدیرپویاقدرتمند به کارش ادامه میده(اگه اخبارو دنبال کنید میدونیداین جمله نکته داره)
پس حالا که بازنشستگیتون کنسل شده ، جتاب مدیر آواتور جدید مبارک! شیرینی باز نشستگیتون و که تقدیم نکردین، حداقل شیرینی آواتور جدیدتون بدین!!!
فقط دقت کنین مدیران باید ساده و فروتن باشن، آواتورتون تجملاتیه، همچین برقش چشم و میزنه!!!
آواتور یک مدیر باید ابهت داشته باشه،نه اینکه برق و فخر داشتهباشه.