من موندم چرا ابراهیمی فقط از دخترا دستیار انتخاب می کنه.همینه که جوونا ازدواج نمی کنن.کار نیست.همه مشاغلو
دخترا گرفتن.ابراهیمی این امیدو بذار دستیار بشه یه درآمدی داشته باشه زنش بدن بره.
نمایش نسخه قابل چاپ
من موندم چرا ابراهیمی فقط از دخترا دستیار انتخاب می کنه.همینه که جوونا ازدواج نمی کنن.کار نیست.همه مشاغلو
دخترا گرفتن.ابراهیمی این امیدو بذار دستیار بشه یه درآمدی داشته باشه زنش بدن بره.
برای امید یه کیس خیلی خوب در نظر گرفته بودم
ولی خودش با این کار آخرش، پشت پا زد به بخت و خوشبختیش
هنوزم وقت داره البته
چه کنیم دیگه...دل رحمیم
اقای فرهنگ 27 محترم خانمها ی تالار همکار در صندلی داغ انتخاب می کنم خانمهای تا لار فعا لیت در تالار زیاد است
امید محترم فعا لیت در تالار کم است فرهنگ 27 محترم بنده مجرد هستم قصد ازدواج ندارم :311::311:
ممنون
:72::72::72:
واااااااااااااااااااااااا ااااای..چه خبره..چند ساعت ما نبودیما.زدین اجلاس مجلاسو همه رو ترکوندینا..
ابرومون رفت..این متاهلا چی میگن این وسط..چش ندارن ببینن ما مجردا یه گوله جا واسه خودمون جفت و جور کنیم کمی دل به دل هم بذاریم..پاشید برید همون خاطرات عشقولانه من و همسرم بنویسید..یالله..اقاتون اومده شام می خواد.
اویژه جان تو این دوره زمونه کشک که هیچی پشمم برا خودش برو بیا و کیا و بیایی داره..دیگه الان هر چی که فکر کنی ارزشش رفته بالا..بلا نسبت ادمی و ..نقل قول:
بهار جان ! الان مثلا شما بیانیه ما را کشک اعلام فرمودید؟!
امید خودت میری خودتو حلق اویز میکنی یا بدم زحمتشو بکشن..زن میخوای این ورا چیکار میکنی؟؟..برو قاطی متاهلا بلکا بختت وا شه..اون ذکر منم بگو ایشاا... اثر میکنه..اثر کرد دعا کن به جون من.
ممد ابراهیمی..مگه من اشپز دربارم؟؟!!ننم اصفهانیه یا بابام که واست بریونی بپزم..اقا چه خوش اشتها هم تشریف دارن دو روز اومدن اصفهان واسه من منو میده بیرون..تخصص من فقط خوردن بریونیه..بفرما ازجیب مبارک مهمون کن..انقدم از من انتقام نگیر..انتقام چیو میگیری اخه؟؟
فرهنگ واسه من تز دستیار شدن نده ها..کی گفته ما باید دستیار شیم..یه وقت گیر نکنه تو گلوت که ما دستیارتون شیم.
نادیا شوما کجا نیومده رفتی رو تخت سلطنت..بیا پایین عزیز من رنگش میپره..
راستی فرهنگ زن ذلیل ..نبینم زن نگرفته واسش غش و ضعف کنیا.ما ازاین لوس بازیا اینجا نداریم..
حالا عجالتا وسایل پذیرایی و بخور بخور رو فراهم کنید..که اصل ماجراس..بقیش باشه واسه بعدا.
اینم بریونی.
http://www.hamdardi.net/imgup/33943/...b79ba994ec.jpg
مردم ازارا چرا میگین بریونی؟؟من دلم خواست..چیکار کنم حالا.؟؟
موفق باشید
امید امید امید امید به حرف نادیا گوش ندیا .:305:
برات نقشه داره بیاد این آشنای ما رو بگیر با ورکن بهم میاین کمی توپل هست اما بهم میاین .
وقتی غذا میخوره رو توهم تعثیر میزاره توام با اشتها میخوری رو فرم میای .
نادیا خانم . شما که بهتر میدونید پسر کم شده چرا این کیس رو از دست من میقاپی .
امید الهی قربونت برم. امید جان منی امید عشق منی امید امید :227::227::227:
بهار جان اول اینجارو درست کن فدات شم
"چش ندارن ببینن ما متاهلا یه گوله جا واسه خودمون جفت و جور کنیم "
باید مینوشتی ما مجردا
میخواین بخواین
نمیخواینم باید بخواین
من رئیس این اجلاسم :D
کی همچین حرفی زده؟؟نقل قول:
نادیا خانم . شما که بهتر میدونید پسر کم شده
چیزیکه زیاده پسر
همین الان از بالا زنگ زدن و ایمیلی رو بهم دادن که حاوی سر بریده یه اسب بود (اشاره به godfather1 )
متن این ایمیل بدون کم و کاست در فضای اینترنت منتشر خواهد شد ، باشد که در ادامه روند آلاچیق موثر واقع شود.
.
.
سلام omid65.
میدونم که بعضی از بچه ها چو انداختن که تو رو توی قرعه کشی جشن تولده شرکت ندادیم ، ولی کافیه خودت یه سر اونجا بزنی تا بدونی که دارن دروغ میگن ، بذار دروغ بگن ، من تو رو برنده اعلام می کنم ، تو غم مخور .
در مورد اجلاس ، بهتره نادیا رو دوباره برگردونی ، گناه داره ، ظاهرا یه کیس مناسب داره برات فراهم می کنه ، تو از کجا می دونی شاید دختره مناسبت باشه . بذار بیاد حالا میخوای عضو افتخاریش بکنی اشکال نداره .
فرهنگ رو هم قدر بدون به فکر اوضاع شرایط مالی توئه .
عملکرد فرهنگ و نادیا در راستای اهداف اجلاسه .
اما پدربزرگ ! چند بار می خواستم بنش کنم ، نشد زورش زیاده ، زیاد به پر و پاش نپیچ ، خودم حالشو می گیرم.
خانم بهار زندگی محترم از انتقام من به شما خیلی ناراحت عصبانی شدی عصبانی نشوید اب خنک بدهم
اعضای خوب تالار صندلی داغ نوبت بهار زندگی محترم است اماده هستید صندلی داغ داغ کنیم نوبت بهار زندگی در صندلی داغ اعلام می کنم ممنون:311::311:
:72::72::72:
چیو درست کنم نادیا؟؟درسته که :):P
مگه نمیگم این بساط زن دادن و شوور کردنو جمع کنیــــــــــــــد..وسط اجلاس غیرمتاهلا کیس معرفی میکنید؟؟..پدربزرگ مواظب خودت باش دیگه ها..اصلا به مناسبت اجلاس تعطیلیه پاشید با خانومتون برید منوی عاشقونه درست کنید یه روز پادشاه شید.
نادیا تو هم اگه عشق ریاست داری با خواستگارت قرار مدار بذار زنش شدی یه روز تو ملکه بشی..راهش تو منوی عاشقونه هست.
اینجا مجردی محضه.
صندلی داغ چیه؟داشتیم محمد ابراهیمی..این همه زحمت کشیدم بریونی اوردم..زود باش تکذیبش کن.
موفق باشید
خانم بهار زندگی محترم اماده باش صندلی داغ نوبت شما است:72::72::72: