RE: حال و احوال ياران همدردي (2)
سلام یادی از اعضای قدیمی تالار چند وقتی توی تالار نیستند اقای نقاب اقای لرد حامد اقای ارمان 26 خانم الینا خانم نازنین غ خانم ارزو خانم رو زن خانم شادی گرد افرید خانم مثل من خانم ارزو خانم بلوم خانم دانه سورنا خانم شیلا خانم نیلوفر 25 جا در تالار خیلی خالی دلم برای همه اعضای تالار تنگ شده است امیدوارم زودتر به تالار بر گردید براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
سلام و صد سلام به یاران و همزبانان نیک و نیکو سخن تالار همیشه پر همدردی
امیدوارم سال خوبی را آغاز کرده باشید و سیزده خودتون خوب بدر کرده باشید جوری که همه خستگی ها و تنبلی ها و کسلی ها و رخوت ها رو با سیزدتون بدر کرده باشید
بعد از یه عالمه تعطیلی و خوش گذرونی خصوصا مرخصی دیروزم سرحال و سرزنده پر از طراوت اومدم اینجا توی حال و احوال هم حالتون رو بپرسم هم دید تون رو بازدید کرده باشم
زیارت خانوم سرافراز قبول باشه و بسیار بسیار ممنونم از اینکه بیاد من بودی و واسم دعا کردی
کسی چه میدونه
خیرها و نعمت هایی که هر روز خدا بهمون ارزانی میداره
جواب همین دعاهایی هست که دوستان خوب تالار برای همیدگه می کنند
سارابانو گل و بلبل ** نبینم کمرنگ بشی
فرهنگ 27 ** بابا شیر بودی شیرتر شدی
محمدابراهیمی ** که با اون دل پاک و بی ریایت همیشه دلتنگ و نگران دیگران می شی
شاد عزیزم ** که هر موقع خسته و دلتنگ میشم با مهربونی ات منو شارژ می کنی ( از زندگی ات خیلی چیزها آموختم و باز میاموزم ... شادی دلم می خواد دخترم مثبت اندیشی تو را یاد بگیره)
بلو اسکای عزیز** اسمان ابی گرامی یافتن همزادتم مبارک باشه (وای ترسیدم نکنه منم همزاد دارم )
شمیلا **ذ خانم مهربان و پرتلاش تالار که در تلاش هست زندگی اش رو بسازه
و
دوستان گل دیگر چون
فرشته جون خودم
باران 68 که تازگیها فشار درس هایش ( شما بخونید مهمون بازی خونه دخترخاله هایش)
شیرین جون
طاهره دوست نازنین
روزن عزیز
ستاره که خیلی کم پیدا شده
غزاله که آسه میاد آسه میره
موعود زهرا خانوم خواهر خوبم که دلم واقعا برایت تنگ شده ... نیستی خانومی ؟
پردیس عزیزم که امسال انشااله اون چیزی که می خواهی رو بدست میاوری .. شک نکن
یاسای گل با اون آواتارهای زیبای نی نی
سیسیلی جون .. کاش یکبار دیگه تلویزیون فیلمش رو بده تا من این سیسیلی شیطون رو ببینم
گل مریم که قبلا خیلی شلوغ بود و الان فکر کنم رفته توی خلوت خودش و حالا حالا نمی خواد بیرون بیاد ... بیا عزیزم نکنه کلید گم کردی
پرناز خانوم که میبینم با عیدی تالار رفته خودش رو قهوه ای کرده
ققنوس عزیز که امروز قراره پررنگ بشه
مهتاب عزیز با اون امضایش که از دریچه بهمون نگاه می کرد ... چرا کم حرف شده؟
سبک تکین که بالاخره داره روی خودش کار می کنه که احساستش رو تعدیل کنه
خاموش عزیز که با زدن تاپیک های جدید داره کم کم تغییر رو مزه مزه می کنه
شب بارونی که به تازگی افتخار آشنایی باهاش رو دارم
ستاره خاموش که قرار بود امسال ستاره درخشان بشه
مینا چ عزیز و ناز که امسال سال پر از آرامش و خوشی را برایش آرزو دارم
شایانا که ایشون هم جدید هستند
می می خانوم
مینای عزیز و گرامی
نیکا . امین که از اسم کابری ات خیلی خوشم میاد .. خیل باحاله
چشم بارونی که بارون چشمت از شوق باشه انشااله
پاییز خزان که دلم می خواد خودش همیشه بهار پرطراوت باشه (خزان فصل زیبای من و توست یادت نره)
دل عزیز که خیلی دوسش دارم
بی دل خوبم که انوار مهربونیت داره دیگران رو گرم می کنه
دقایق زندگی گرامی که هرگاه اسمت را می بینم لحظه تامل میکنم بر دقیقه که گذشت که آیا سودمند بوده یا نه
تارا که نمی شناسمش ولی تولد هرکی میشه اسم تارا به عنوان آغاز کننده اش دیده میشه
ستایش بارن که امسال مطمئنا زنبیل معجزه اش پر میشه
دختر مهربون که اسمت چقدر انرژی داره
سابینا خانوم بزرگوار که امسال شیرینی عروسی ات رو حتما توی تالار بخوریم
حامد 65 که بزرگوارند و دوست همدرد این تالار
شیدا حاتمی عزیز که بسیار آفرین می گویم به شخصیت خوب و خودساخته ات
و همه دوستانی که از قلم افتادند http://www.hamdardi.net/imgup/19427/...8ed21409ee.gif
, ahadi1975, Ahsan, akram1357, ALI 1370, ali0125, alilga, ani, ardeshir_ariana, arezoo.star, armin-zamani, arte, ashnayedirooz, azadehh_mm, BABY, bahar1100, bahar89, bbk_agp, bi saranjam, bidard, del, deldar89, digitalman, eli1389, eli66, eli_87, emad 12, ey vay, flag, gh.sana, ghazaleh_p, gol naz, gole maryam, green, Haji, hamed2005, Hamed65, hamedrashidi20, hektor, iMoon, isatice, itmngr, lady-aida, lمریم, lvlahtab, m25teh, madaadmehr, Mahdi6513, mahghol, mahijun66, mahsa60, manisham, maryam.mahtab2011, matrix_14, mehrnaz banoo, miganus, MiladR, mkakaei84, montana, mostafun, nahid89, naka, negaar, negar_a, niceee, pardis81, parnaz, parse, pegahan, qhqhnus, r969, Raavak, rahil31169, S.E, saboktakin, saeeded, saint mary, sara t, sayeh44, setaree11, setareye khamoosh, shabe barooni, shad, Shahbano, shahbaz, shayana, shomila, silda, sisili, so0zi94, sun48, tabestanesard, tommy1362, ulduzs, فاطمه همتی, فاطمه احمد÷ور, فرهنگ 27, فرشته مهربان, ققنوس., كيوان جعفري, مهتا!, مي مي, ميناي, مینا چ, محمد ایرانمنش, محمدابراهیمی, مدیرهمدردی, نيكا.امين, نيلوفر84, ناهید3864, ناز, چشم بارانی, ژوگان, گل گلدون, پاييز باراني, پاييز خزان2, پرناز, vahidmina, yasa, آهانا, آویژه, آیسودا, ايمان الهي, احمد علي, ارتاوا, بئاتریس, تارا920, ثمين . ص, جویای نیمه گمشده, حسامی, خاموش, دقایق زندگی, دانوب, دختر مهربون, روح الله رسا, رامین 12, راستگو, ساقی, سابینا, سارا بانو, سبزه, ستایش بارن, ستاره1388, سرافراز, شمامه, شیدا, شیدا حاتمی, شاپرک جون, طلبه, علی اصغراصغری, عطیه 0098
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
سیسیلی جون .. کاش یکبار دیگه تلویزیون فیلمش رو بده تا من این سیسیلی شیطون رو ببینم
سلام به همه ي دوستان عزيز
جريان چيه؟ :33: بگين ما هم بدونيم!!
blue sky جان منم واست جواب داده بودم كه ناقلا خودت بودي واسه جلب توجه اين كارو كردي! http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...d0ff948e87.gifhttp://www.hamdardi.net/imgup/25809/...d0ff948e87.gif
سرفراز فقط براي فعالا دعا كردي ديگه؟ دستت درد نكنه! فقط دونه درشتها؟! باهات قهرم!!!
فرهنگ عزيز! من كه بالاخره مرز بين خوشحالي و ناراحتي شما رو نفهميدم! بالاخره خوشحال شدي پمپش سوخته يا نه؟؟!!
آقا اين بهشت نميدونم چرا قهر كرده؟! ديگه نمياد تالار! :302: بابا بهشت جون پاشو بيا ديگه! واسه چي خودتو لوس ميكني؟! من ديگه هيچكيو ندارم سربه سرش بذارم http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...fb712ab17a.gif اون از تسوكه اين از بهشت! آريكس هم كه رفت! بهشت بيا ديگه. آدم بارها شكست ميخوره و گند ميزنه دوباره ادامه ميده! چهارتا كلمه ات ويرايش شده قهر ميكني؟!
تازه يه آقاهه بهم پيام خصوصي داد سراغ تو رو گرفت. :D منم گفتم مگه من دخترخالشم چه ميدونم كجاست! ولي مطمئن باش دوباره برميگرده!
فكر كنم دارم ضايع ميشم چون يه هفته از پيامم ميگذره و تو هنوز نيومدي! :302:
منتظر تشكرت هستم! آفرين بچه ي خوب يه تشكر بزن پاي پستم تا منو از گزند آسيب خانمان سوز ضايع شدگي درامان بداري
ياسا جان شما هم فعالي ديگه! بابا خودتو دست كم نگير! هر پستت باندازه 20 تا پست ميارزه! بخصوص وقتي دعا مي كني خدا بزنه پس كله بعضيها:311: روزهاي اول عيد از اون پستت انقدر از ته دل خنديدم كه نگو! حتما حتما شما هم جزء دعاهام بودي مگه ميشه نباشي؟:43: حتما حاجتت برآورده ميشه و همونجور ميشه كه مي خواي...شكن نكن :46:
من که خیلی صاحب توجهم. اصلا کمبود توجه هم ندارم.
ولی همزادم یه سال قبل من یعنی سال 87 عضو شده بود. یعنی بنده سه سال دندون رو جیگر گذاشتم و تو سال 90 جلب توجهم گل کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا، چه حرفا!
بابا من همزادم رو می خواممممممممم:302:
:72::72::72::72:
راستی کسی از مدیر همدردی خبری نداره؟ ستاره سهیل شدن!
سارا بانو، قهوه ای شدنتون مبارک!
می بینم که عیدی هاتون رو جمع کردی و اومدی تالار قهوه ای شدی! جای ما رو هم تو بخش ازاد خالی کن!
راستی اونجا چه خبراست؟ خبرای ازادی رو به ما برسون!
سلام سارا
یادمه اولین نفری که استاد سنگتراشان رنگش کرد :311: بنده حقیر بود. اولش نمی دونستم چرا این رنگی شدم تا اینکه برخی دوستان با پیام خصوصی پرسیدن و هیچ جوابی نداشتم . بعد ایشون زحمت رمز گشائی کردن.:227:
بهرحال از اینکه امروز دیدم به رنگ من در اومدید:D لذت بردم و اینو به فال نیک گرفتم :311:
بالاخره از قدیم گفتن:
خواهی نشوی رسوا
بپر عقب وسپا
راستی شیرینی یادت نره:227:
خب حالا يعني چي؟:162: يعني بهتون كمربند قهوه اي دادن؟ :307:
به ما هم بگيد خب؟ :302:
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...d2fc84251e.gif
سلام به همه دوستان همدیردی..دلم خیلی براتون تنگ شده بود..گفتم امسال متفاوت ظهور کنم...:311:
اول از همه یک بار دیگه شروع سال جدید رو به همه شما تبریک می گم و منم سال تحویل برای همه اعضا دعا کردم و تا اونجا که در ذهنم بود اسم تک تک افراد رو آوردم و امیدوارم که امسال برای همه سال رسیدن به همه حاجات باشه....:323:از سرافراز عزیزم یک تشکر ویژه دارم و ازش ممنونم که در اون لحظات و در اون بارکاه ملکوتی مارو از یاد نبرده و برای همه دعا کرده و منم برای دل پاکش آرزوهای بهترین ها رو دارم..ممنونم دوست خوبم..:46:..
در رابطه با قهوه ای شدنم!! آخه این بی بی که دست از سر من بر نمیداره که....والا من دیدم باید ببینم این بی بی داره تو این انجمن آزاد تنهایی با کی بحث می کنهhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...3ca0cc149b.gif:
1:بی بی با بی بی
2:بی بی با ارواح!!
3:بی بی با در دیوار انجمن آزاد
4:در و دیوار انمن آزاد با بی بی
5:ارواح با بی بی
6:....................................:311:
خلاصه آتیش زدیم به جیب مبارک همسر ..دویدیم دم یک عابر بانک..چشمتون روز بد نبینه یک هویی یه پولی رفت تو انجمن ازاد و ما قهوه ای شدیم...!!!:302:
حالا نمی دونم بی بی چطور رفته دم عابر بانک پول ریخته قهوه ای شده!! تازه نفهمیده چی شده و اومده تا مدیر توضیح داده!!! می گم بی بی خان همیشه این طوری پول واریز می کنید نمی دونید چرا؟؟؟http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...d6deae7d2e.png؟
راستی یک چیز خنده دار امروز پیش اومد براتون تعریف کنم ببینید این بی بی دست از سر من بر نمیداره!!!
امروز رفته بودم دنبال کاری تو اداره ..آقای مسئول کار من به من گفت چند لحظه بشینید تا صداتون کنم...راستش از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون تا اقاهه رو دیدم نمی دونم چرا تصور کردم بی بی این شکلیه.http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...4e23038665.gif.اخه نشسته بود پشت کامپیوتر به جای اینکه کار منو بکنه یک چیزی می خوند هی می خندید و یک چیزی تایپ می کرد!!http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...521ba00d26.gif! یک ان گفتم این یا خود بی بی هست یا یکی شبیه این بی بی هستش!!!! منم تا میشد به تصور اینکه بی بی هست بهش چشم غره رفتم و نزدیک بود هفت تیرمو بردارم برم سمتش که دیدم صدام کرد و کارمو انجام داد!!!
خلاصه ما نفهمیدیم چرا آنقدر این آقا به نظر من شبیه بی بی بود ولی خدا بهش رحم کرد چون......http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...5228913400.gif.........
خبر، خبر!
خبر دارم!
نمی دونم چجوری بگم....
.
.
.
.
.
من دارم مامان میشم... :43:
این عیدی امسالم بود از خدا :72:
خدایا ممنون :46:
من تو تمام عید با یه کوچولو بودم و خبر نداشتم :310:
هرچند یواشکی بگم با شوهرم دعوام شده بود و می خواستم دیگه قید بچه رو بزنم که دیدم .......
امیدوارم خدا دل همه هم تالاریهای گل رو تو این سال نو شاد کنه و همه رو بعد از سلامتی به آرزوهاشون برسونه! :72:
اسمان آبي محترم
به شما و همسر محترم تبريك مي گويم :72:
و اميدوارم كه بتوانيد در بهترين حالت فكري - احساسي - عملي محيط امني برا ي رشد وي ترتيب بدهيد .