خدا رو شکر
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا رو شکر
بچه ها!!
گرد و غبار فراموشی روی تصمیمون نشینه ها،
این هفته پدر دوستمون capable موضوع اصلیه و شفای جسم و روح بقیه بچه ها و...
پاک و شاد باشید
سلام خوشحالم که همه کمی آرام شدن مطمئنا بین این جمع صمیمی هستند دلهای پاکی که نزد خداوند آبرو دارند ، پس نظر منم همینه که برای همه دعا کنیم بخصوص این هفته برای پدر دوست عزیزمان شاید این موضوع موجب بشه تا خداوند نظری به ما داشته باشه وگره از کار ما باز کنه .
خدایا شکرت
[/color][/size]سلام دوستان
من به خاطر امتحاناتم چند روزی رو نتونستم بیام ولی حالا که اومدم خوشم آمد از آمدنم!!!
روزن جون به نظرت خبری بهتر از این می تونستی به ما بدی؟:43::228:
عزیزم همیشه خوش خبر باشی
امیدوارم شادیمون پایدار باشه
[size=large][color=#008080] دوستان مهربون پدر capable رو فراموش نکنیم:228:
[color=#A52A2A]خدایا به خاطر همه نعمتهایی که به ما می دی و ما اونها رو نمی بینیم شکر شکر شکر:203:
capable امیدوارم پدر شما هم حالشون خوب بشه، این شب جمعه برای ایشون دعا می کنیم.
به امید سلامتی پدر بزرگوار شما انشالله همه با هم برایشون دعا میکنیم>
یا حسین.......
دوستان عزیز تمام بدنم به لرزه در میاد وقتی تاپیک های روزن جان رو می خونم خیلی خوشحالم که شاد عزیز به زودی برمی گرده پیش خودمون خدا رو از این بابت هزاران بار شاکرم .میشه ازتون خواهش کنم برای من و مادرم هم هر وقت که شرایطش رو داشتین دعا کنید مادر من چند ساله که بیماره فقط دیگه به بیماریش عادت کردیم ولی وقتی دیدم نیروی دعا چه تاثیری داره امیدوار شدم که شاید منم بتونم با دعاهای شما مادرم رو سرحال و سالم در کنار خودم ببینم.
البته این هفته برای پدر بزرگوار دوستمون حتما دعا می کنم ایشون در اولویت هستن و انشاالله قبول بشه
104200+1000=105200
به امید شفای شاد عزیزم.:72::72::72:
(وقتی آدم دل بزرگی داشته باشه میتونه همه رو دوست داشته باشه:shy:،پس بیاید برای همه مریضا دعا کنیم :203:وشفای اونا رو از خدای عزوجل بخوایم.:203:)
:72::72::72: