امید
من هلاک اون پستت در رابطه با روابط بین زن و شوهر شدم که با غذا و سالاد و دسر و رستوران و ....مقایسش کرده بودی.
:311::311::311::311::311:
نمایش نسخه قابل چاپ
امید
من هلاک اون پستت در رابطه با روابط بین زن و شوهر شدم که با غذا و سالاد و دسر و رستوران و ....مقایسش کرده بودی.
:311::311::311::311::311:
ان الله یحب المتاهلین و متعهدین
خانم آویژه
مادامیکه قانونا و شرعا و عرفا متاهل هستم مثل سربازی در خدمت آرمان های قشر مظلوم و سختی کشیده ی متاهلین خواهم بود و از قشر مجردین این مرفهین بی درد بیزاری خواهم جست.
همانطور که شاهد هستید، هنوز نه به باره نه به دار سر ریاست دعواشون شده و تازشم رییس خود خوانده ی آنها ندای " من زن میخوام یا الله" سر داده دیگه خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل
وقتی رییسشون فریاد بر میآورد که من را به گروه متاهلین راه دهید، بقیه که تکلیفشون مشخصه
من هم با عضویت افتخاری خانم نادیا کاملا موافقم، اما نگرانی عمیق خود را از ناپدید شدن ناگهانی و مشکوک پدر بزرگ اعلام میدارم.
برخی گزارشات تایید نشده دال بر این است که ایشان به دست عوامل مزدور برخی گروه های اونوری رباییده شده، تا در جلوی دوربین های شبکه های منحط و متاهل بر انداز که توسط عوامل مجردین ناکام اداره میشود ادعا کند من به گروه مجرد ها پیوستم.
وای بر آنها اگر دزدیده شده باشد و چنین ادعایی نماید و وای بر ما اگر دزدیده نشده باشد( چون بعد خودش میاد میگه من میخوام برم اونور، من می دونم)
راستی من عاشق بریانی اصفهان هستم، هر وقت برنامه شد من هم خبر کنید یکی از پایه های بریونی خوران هستم.
محمد جان چی میگی بهار که آش پزی بلد نیست میخوای فردا بچه هارو راهی بیمارستان کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
خدا خیرت بده دستت درد نکنه . :311:
من گفتم بهار کدوم بهار معلوم نیست . هرچی بهار هست بیاد از من انتقام بگیرند :311:
......
بسیار ممنانیم آقای آرش خان، از این خطابه دشمن شکن جنابعالی. موید و منصور باشید.
و اما در مورد این قسمت که فرمودید:
نقل قول:
همانطور که شاهد هستید، هنوز نه به باره نه به دار سر ریاست دعواشون شده و تازشم رییس خود خوانده ی آنها ندای " من زن میخوام یا الله" سر داده دیگه خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل
وقتی رییسشون فریاد بر میآورد که من را به گروه متاهلین راه دهید، بقیه که تکلیفشون مشخصه
:58: آره باو! جدا پستشون (و پست هاشون) خیلی مفرح بود... دارم به این فکر می کنم اجلاس اینا با این وضع، کرکر خنده است. چطوره ولشون کنیم اجلاس برگزار کنن ما بخندیم. هوم؟! البته به شرطی که قبلش هماهنگ کنن باهامون که ما بساط تخمه و تنقلاتمون رو جور کنیم. نه؟! . یاه یاه یاه :311:
در ضمن این پدر بزرگ خیلی بهش اعتمادی نیست و من بهش مشکوکم. آخه از اول "قدر خویش نشناخت و با بدان بنشست" در نتیجه افتخار متاهلیتش گم شد! دیگه حالا نمی دونم بعدش چی بشه.
:311::311::311:
آقا یکی این امید رو خلع کنه آبرومون رفت:311:
از همون اول گفتم رییس فرمایشی و سفارش شده اعتباری بهش نیست:163:
آقا امید اگه با مایی باش، اگه نه، شفاف موضعت رو اعلام کن اذهان عمومی دچار تشنج نشه
ما سنگر غیر متاهلیت (همون مجردیت) رو حفظ میکنیم:104:
خانم آویژه گرامی
آره واقعا بد هم نیستا
در این وانفسای روزگار، دیدن یک اجلاس کمدی کلاسیک که از طرف مجرد ها بر پا میشه خالی از لطف نیست، هم فاله هم تماشا، هم کلی کرکر و هرهر خنده.
فکر کنم قبل از اینکه به اهدافشون که همانا کوبیدن متاهلین باشه، برسن، بشه میعادگاه عشاق و خدا رو چه دیدی از توش یه چندتایی جشن عروسی هم در اومد!
شماها اینکاره نیستید
پاشید بابا خودم میشم هم رئیس متاهلین هم مجردین
اینهمه تجربه باید به هر حال یه جا بدرد بخوره دیگه
خب اجلاس شروع میشود
مجردین عزیز حرفی دارین بیاد در کمال احترام و آرامش بزنید
متاهلین عزیز هم همینطور
دعوا کسی بکنه میندازمش تو عالم برزخ
هواسا جمع باشه
نادیا جان منم تا آخر امسال خدا بخواد به گروه شما پیوسته می شم.یه جا همون جاها اطراف خودت برای من و همسرجانم
نگه دار.ببین جات خوبه دیگه؟تصویرو خوب می بینی؟صدا واضحه؟
یکی بیاد به من بگه این وسط من چیکار کنم. من طرف کدوم گروهم :311:
گیج شدم. یه حسی میگه بپرم بغل آرش یه حسی میگه بپرم بغل امید . :311:بغل امید بپرم که میشکنه الهی :311:
یکی بیاد تکلیف منو با خودم روشن کنه .
آرش جان منو ندوزدیدن من هستم. اما خودم رو استتار کردم از چشم بعضی ها پنهان باشم.
آخه تا منو میبینند بهم هجوم میارند هی اذیت میکنند یکی اعصامو میگیره یکی کلاهمو برمیداره .
مجبور شدم استتار کنم نامحصوص بیام سر بزنم برم. تا دیده نشم.
گروه من دیگه کدوم گروهه؟؟؟
من رئیس مجلسم
وسطم
نه اینورم
نه اونور
البته دوستان عزیز منو عضو افتخاری کردند در متاهلین (دستشون درد نکنه و متشکرم ازشون)
ولی فعلا مجردم عزیز جان
این خواستگار جان هم حالا حالا ها باید بدوا تا شااااید گوشه چشمی بهش بندازم