سلام
من چند روزی بود اینجا نیومده بودم. خیلی نگران شاد بودم. وقتی فهمیدم حالش بهتر است خیلی حالم بهتر شد.
خدا رو شکر. ازت ممنونیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من چند روزی بود اینجا نیومده بودم. خیلی نگران شاد بودم. وقتی فهمیدم حالش بهتر است خیلی حالم بهتر شد.
خدا رو شکر. ازت ممنونیم.
سلام به دوستای گلم.
مهاجر پیشنهاد خیلی خوبیه. اگر از ته دل و با اخلاص باشه.
خدایا شکرت که قدرتت رو یه بار دیگر بهمون نشون دادی.
102000+2000= 104000
سلام خوشحالم که همه خوشحالند خوشحالم که شاد برگشته اما خسته عزیز از قدیم گفتند چرا غی که به خونه رواست به مسجد حرام است وقتی ما خودمون تو ایران انقدر مردم مظلوم وستمدیده داریم وقتی خودمون کودکانی داریم که وضعشون بهتر از کودکان غزه نیست حالا اونا رو دشمن به این روز در اورده تو مملکت ما بدون جنگ و وجود دشمن .................
بگذریم خدا کریم به امید خدا اونا هم نجات پیدا می کنند و دشمنان اسلام نا بود میشن همیشه حق علیه باطل پیروز مطمئن باش که این قضایا هم حکمتی درشهست وگرنه خدا میبینه میدونه میتونه و ما فقط از خدا میخوایم ظالم جماعتو نابود کنه آمین بچه ها اگر مایلند میتونند این شب جمعه هم به یاد بچه های غزه وبچه های خودمون ساعت ااشب دست به دعا بردارند تا خسته عزیز هم دلش ازما نگیره (یا حق)
سلام
معمولا یك راه نجات خودمون از باتلاق مشكلات و حتی كمك به دیگران تمركز زدایی هست.
یعنی چه؟
یعنی وقتی در اوج مشكلاتی كه به ما مربوط میشه ، تمركز را از خودمون می تونیم روی اطراف و دیگران ببریم و به مسائل آنها توجه نشان دهیم، علاوه بر اینكه به آنها كمك كردیم ، خودمان را نیز نجات داده ایم.
مثلا شاد.....
شما خودتون كم و بیش می دانید كه مشكلات خاص خودش را داشت ولی یه بررسی ساده در این تالار نشان می دهد كه او چقدر در رابطه با مشكلات دیگران فعال بود،گویی خودش هیچ مشكلی ندارد و اینگونه هم به اعضاء و هم غیر مستقیم به رشد خودش كمك می كرد.
پس وقتی ما دعا برای كسی می كنیم،حالا چه شادی باشد،چه بابای این دوستمون كه گفتند یا كودكان غزه یا .... همه و همه منجر به تمركز زدایی ما از خودمون و مشكلاتمون می شه.
در واقع اینگونه دنیای كوچك و قفس گونه و شكننده ما ناگهان رشد می كند. و مسائل به چشممون خار و كوچك می شوند.
ما تا یك فنجان آب هستیم ،حتی با افتادن یك سنگریزه ما را آشفته می كند و نصف ظرفیتمان را ازما می گیرد و آب درونمان بیرون می ریزد. اما اگر یك استخر، یك بركه ، یك دریاچه یا یك دریا باشیم ،سنگریزه كه كاری نمی تواند بكند،حتی اگر یك كوه هم درون ما بیفتد به آرامی آنرا درون خود می كشیم و موجهای آن چند لحظه بعد ناپدید می شوند.
پس بیاییم با تمركز زدایی از مسائل و مشكلات خرد و كوچك خود (كه متاسفانه با تمركز زیادی آنها را كوه كرده ایم)، خودمان را راحت كنیم. و به دیگران توجه كنیم تا مزه رهایی از خودمان و مشكلات را بهتر درك كنیم.
شاد بهانه خوبی برای همه ما (كه مشكلاتی داریم و حتی در تالار هم مطرح كردیم)،بود تا با توجه به او تمركز زدایی كنیم. و حالا ادامه دهیم. غیر از شاد كسان دیگری در همین تالار به دعای شما نیازمندند، علاوه بر دعا به كمك فكری شما ....
همچنین در جامعه واقعی هم ، هزاران دست به سوی شما دراز است كه باید با دقت توجه كنید تا آنها را ببینید.
بیاییم دیدهایمان را گسترش دهیم
و نگاههایمان را عمق دهیم...
و وقتی كژی دیدیم به جای انتقاد و خشم، همه انرژی خود را جهت رفع و اصلاح آن به كار گیریم .
بیاییم پویا شویم
بیاییم غرغر نكنیم
پرخاش نكنیم
طعنه نزنیم
و با درك دنیای پدیداری دیگران به آنها هم كمك كنیم. اینگونه است كه به خود و رشد خود هم كمك كردیم.
بیاییم این بهانه ها را برای تغییر به آسانی از دست ندهیم. شاد یك بهانه ای برای بیرون خزیدن از خودمان بوده و هست.
این امتحان شاد نبود....
این امتحان همه ماست.
و درست نیست كه در امتحان بمانیم،در شاد بمانیم ... بلكه مثل شاد باید تمركز زدایی كنیم. و حركت كنیم. منزل های بیشماری در پیش رو داریم و زندگی ادامه دارد. این مهم هست كه درست حركت كنیم.
هیچ چیز نباید ما را نگه دارد. چه مشكلات و بیماری و دردها و چه شادیها و راحتی ها و شفاها....
همه درد ها و راحتی ها منزل گاههایی جهت امتحان و رشد ماست. باید تجربه بگیریم و حركت كنیم. نه با فراموش كردن آنها ، بلكه با درس گرفتن از آنها.
چرا كه نه capable عزيز
طبق پيشنهاد مهاجر عزيز ، بييايد همه تصميم بگيريم كه همين كارو هر شب جمعه انجام بديم ، اين هفته به نيت سلامتي باباي capable عزيز كه التماس دعا خواستن ، دعا كنيم و همين طور برايه همه مريضهايه ملتمس دعا .
باشه دوستان منم هر هفته هستم
:43:شادی جونم دوست دارم:43:
خدایا شکرت
با سلام به همه دوستای عزیز!
میدونید که بیماری و مشکل فقط در جسم آدمها نیست و بیمارای هم هستن که به لحاظ روحی بیمارن و این بیماری شاید خیلی شدیدتر ومشکلتر از بیماری جسمی قابل درک و درمان باشه /از همهگی تون میخواهم واز این محضر عزیز میخواهم برای درمان همه انواع بیماریهای ومشکلات (چه جسمی چه قلبی و چه روحی)و باز شدن همه مکلات بهم پیچیده شده هر چند دشوار و به ظاهر غیر منطق بیاد که برای خدا"هیچ چیز غیر ممکن نیست "دعا کنیم!
التماس دعای شدید دارم از همهگیتون با اون دلای پاک که دارین و میدونم معجزه میکنه!
:104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام به همه ی بچه های همدرد همدردی
به امید شفای کامل همه ی بیماران و همچنین پدرcapable عزیز
104000+200=104200