سلام ممنون باغبان حس دارم دعاهات قبول میشه :)
بر نفربعد دعا میکنم خداوند سلامت روحی کامل بهش بده
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ممنون باغبان حس دارم دعاهات قبول میشه :)
بر نفربعد دعا میکنم خداوند سلامت روحی کامل بهش بده
با تشکر از خانم zzzz
برای نفر بعد آرزوی بینش بیشتر همراه آرامش میکنم.
مرسی آقای آمین...چقدر به جا بود... بینش بیشتر و آرامش دقیقا اون چیزایی که من در این برهه از زندگیم بهشون خیلی احتیاج دارم...
من برای نفر بعد آرزو میکنم چشم به راهیش به پایان برسه و اون چیزی رو که میخوااااد به دست بیاره(البته اگه به صلاحشه...امیدوارم هیچ چیزی رو با زور از خدا نگیرید که مطمئنا پشیمونی به دنبال داره..)
با تشکر از خانم دنیا
برای نفر بعد آرزوی زندگی علوی رو میکنم...یاعلی
ممنون اقای امین...راستش تا حالا همچین دعایی نشنیده بودم...خیلی با این مدل زندگی غریبه شدمم...خدایا عاقبت منو نفر بعدی و بخیر کن..آمین...
ممنون خانوم از دعاتون
همین الان خبری شنیدم که رو پام بند نیستم. یعنی صدای من رسیده اون بالا بالا ها؟!!!!؟!!؟!؟؟!؟!!!
خدایا تا همینجاشم کلی شکرت.
برای نفر بعد دعا میکنم بهترین ها براش رقم بخوره.
رزق حلال، خانواده سالم، حب خدا
و هیچ وقت از یاد خدا غافل نشه
سلام ...به چه دعای خوبی ......ان شاالله خدا همه اش رو مستجاب کنه !!
برای نفر بعدی دعا می کنم ..... خدا نسلی زیاد با ویژگی های ایمان .. اخلاق .... دانشمند .....خوش چهره ...... بهش عطا کنه .....
=================ادم بهتر دعاهاش مسعت داشته باشه ! من دعا می کنم برای همه ادم های روی کره زمین از الان تا اخر قیامت .... نسلی با توصیفات بالا بده ..
یا علی .
امیدوارم همه توزندگیشون به ارامش واقعی برسن ارامشیکه هیچ مشکلی نتونه خرابش کنه ارامش معنوی ارامشیکه حس کنن خدا کنارشونه
خدایا خودمونو بهت میسپاریم و بهت توکل میکنیم ایمان داریم هوامونوداری
خدایا جز رضای تو درراه هیچی قدم نمیزارم رضای تومهمه
آمین
دعامیکنم تو زندگی اونچه که صلتحه برای همه پیش بیاد.خداخودش خوب میدومه چی واسه هرکس بهتره.همونو جلو راهمون بزاره
خدایا سختی های زندگی رو اسون کن واسه همه.بهمون صبر بده.مارو تو راه رسیدن به خودت کمک کن.بهمون امید زندگی و نشاط بده.
هیچ وقت ولمون نکنو مارو تنها نذار
ممنون مامان کوچولو از دعای خوبتون
امیدوارم خدا صبرم بده و سختی هامو اسون کنه
البته خدا ک هر چی صلاحه پیش پامون میذاره امیدوارم پسش نزنم!
امیدوارم نفر بعد اگر مجرده ی ازدواج خیلی خوب نصیبش بشه:72:
اگرم متاهله درایت و بصیرتی بده ک توان درست زندگی کردنو داشته باشه:72: