سلام اعضای خوب تالار
از خانم بی دل انتقام بگیرد :311::311:
خانم بی دل در تالار جریمه کنیم:311::311:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام اعضای خوب تالار
از خانم بی دل انتقام بگیرد :311::311:
خانم بی دل در تالار جریمه کنیم:311::311:
پدر بزرگ شما چرا؟
من که دوران گذار از متاهلی به مجردی مجدد( به قول فرهنگ متجددی) رو طی می کنم خودم رو هنوز قاطی سیاست های خصمانه و کینه توزانه ی اینها نکردم، شما که باید افتخار کنی هنوز رسما و عرفا عضو گروه متاهلین هستی.
باید بیانیه و هشدار دشمن شکن خانم آویژه رو سرلوحه قرار بدی و مطمئن باشی که مجردین ناکام، نقشه هایشان همه نقش بر آب است.
اونا اگر برنامه ریز و طراح بودند که... لا اله الا الله...
منو میبینی؟ من طرفم عضو گروه اینا بود، نفوذی بود، ببین چه بلایی سرم اورد؟
اینا اینجورین، حواست باشه...
اوه اوه ببین چه جبهه ای گرفته یکی از عوامل خارجی!:311:
دوستان دقت کنید آقایی به نام پدر بزرگ سعی در جا کردن خودش در گروه ما داره.
تحقیقات ما نشون داده ایشون قصد های شومی در سر دارن.
به سن و سالش نگاه نکنید. این از ترفندهای نفوذ در گروه مقابله.
حتی بعید نیست ایشون جاسوس دوجانبه تشریف داشته باشن:163:
مراقب متجددین هم باشید که استعداد زیادی در زمینه ی دو جانبه بودن دارن
آره آقای ابراهیمی راست گفتی.
بی دل بیا که وقت انتقامه:301:
حالا اول بگید باید چیکار کنیم؟؟
تو اجلاسا چیکار میکنن؟؟
اول به کل یه مدت کارو بار رو تعطیل میکنن.
بعد کلی خدم و حشم..پذیرایی.هتل و غذا ..
بعد سخنرانی.
به به و چه چه و کف و دست و هورا.
بعد یه بیانیه و بعد دوباره پذیرایی.
وخداحافظ.
حالا کی چیکار میکنه؟؟؟
چون بازیه نخودیا هم باشن..مثلا ارش :)
جر زنیم نداریم...
پدربزرگو نمیدونم..رای بدین..باشه یا نه؟؟؟
موفق باشید
سلام به اعضای خوب تالار
از خانم بهار زندگی انتقام بگیرد:311::311:
خانم بی دل انتقام بگیرد:311::311:
خانم بهار زندگی محترم فردا اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار ناهار و پذیرایی مهمان شما هستیم
ناهار بریانی اصفهان درست کنید ابگوشت اصفهان درست کن دوغ سنتی اصفهان بخرید
اعضای خوب تالار فردا اماده باشید ناهار مهمان خانم بهار زندگی هستیم
خب میبینم که تالار 2گروه شده
متاهلین
مجردین
منم هی میتونم برم از این جبهه به اون جبهه
چون هردوشو تجربه و امتحان کردم
ولی یه چیزیو اعتراف میکنم
مجردی یه چیز دیگست ;)
به نام خدا!
به لطف و استعانت خداوند متعال ، اولین دوره از اجلاس غیر متاهل ها رو شروع می کنیم.
جناب مدیر همدردی طی حکمی اینجانب omid65 را به عنوان رئیس این اجلاس در نظر گرفته اند ، ایشان ضمن اظهار تاسف از اینکه شرعاً و قانوناً نمی توانند در این اجلاس شرکت کنند ، از تمامی شرکت کنندگان ، پوزش طلبیدند ، و اظهار داشتند که سعی می کنند موانع موجود را از میان بردارند!
اهداف این اجلاس به شرح ذیل اعلام می گردد :
1-کمک به رئیس اجلاس برای ازدواج کردنش !
2-کمک به رئیس اجلاس برای افزایش وزن !
3-کمک به رئیس اجلاس برای معرفی کیس مناسب!
4-کمک به رئیس اجلاس در حل مشکلات مالی با در نظر گرفتن بخشی از درآمد ناچیز سایت همدردی !
5-صدور بیانیه جنبش غیرمتاهل ها .
با تشکر
کردند
اینکه همش شد تلاش برای رئیس اجلاس
پس بقیه اعضاء اجلاس بوق اند؟؟؟؟
آقای پدر بزرگ، خجالت بکش شوما! رفتی اون طرف چرا؟! صدای مادربزرگ بزنم بیاد تکلیفت رو روشن کنه؟! ( البته الان دارم فک می کنم میشه از شما به عنوان نفوذی استفاده کرد. حالا ببینیم چی میشه!)
آقای آرش! متشکرم که بالاخره یکی اشاره کرد به میزان دندان شکنی بیانیه اینجانب، به نمایندگی از قشر فرهیخته متاهلین. در ضمن شما فعلا که طرف مایی. برای شمارش آرا، اعمال فشار، چانه زنی از این طرف و اون طرف و اعلان وفاداری به آرمان های متاهلی وجودی حیاتی دارید. پس شما و پدربزرگ هر چه سریعتر و هر چه روشن تر موضع خودتون رو تحکیم کنید چون لازمش داریم. نخطه.
نادیا جان جان! عزیز دلم، فدای شما بشوم، شما هم عضو خیلی خیلی افتخاری ما هستی....
بیا سر جات بشین. فک نکن می تونی در بری، بری اونور. دهه! :300:
بهار جان ! الان مثلا شما بیانیه ما را کشک اعلام فرمودید؟! عمرا بتوانید حریف ما بشوید. البته که ما به وقتش اسلحه هامون رو هم در میاریم. اما اینی که الان رو کردیم، صرفا یک تفنگ آب پاش بود، می بینم که همین فینگیلی همتون رو ترسوند :311:
از این موضوع گذشته:
درسته همدردیه. اما مسئله این است: همدردی درباره چه چیزی؟! روشن است که ازدواج و خانواده.
آقای محمد ابراهیمی، کجا می خوای هی بری چیز بخوری وسط کل کل؟! هر چند شما مجردی، اما از اونجا که با بی دل جیگر عزیز دل ما، مراوداتی داری، می تونیم به شرط عمل لهجه جنابعالی، شما رو خودی اعلام کنیم. زود تصمیمت رو بگیر.
جدا کجا می خواید اجلاس بذارید، وقتی همه جای همدردی، سرای ماست؟!! :311: همیشه یادتون باشه " لایمکن الفرار من حکومتنا" . بهله!
جهت اطلاع غیر متاهلین عزیز: یه کامیون سنگ واسه یه قل-دوقل تو راهه. برسه می دیم خدمتتون مشغول شید. :311:
جناب امید:
جدا پست شما باعث انبساط خاطر ما شد. بازم از این پستا بزنید :311:
نادیا ! حراست رو خبر می کنم ها !
عوامل پشت صحنه هوامو دارن !