با عرض سلام
من هم از اينكه خانم شاد حالشون بهتر شده خوشحال شدم و اميدوارم هر چه زودتر ايشون سلامتي كامل رو به دست بيارن.
خدا همه مريضها رو شفا بده انشاءالله
نمایش نسخه قابل چاپ
با عرض سلام
من هم از اينكه خانم شاد حالشون بهتر شده خوشحال شدم و اميدوارم هر چه زودتر ايشون سلامتي كامل رو به دست بيارن.
خدا همه مريضها رو شفا بده انشاءالله
دوستان سلام ...
امیدوارم شادی مون متداوم باشه(هر نوع شادی رو میتونین حساب کنین!!!)
بچه ها می خواستم یه یاد آوریه کوچیک و یه سوءاستفاده بکنم!!!
یاد آوریم اینه که نه دعای من گرفت نه دعای تو،
اگر دعایی مستجاب شده دعای از ته قلب ما بوده،انرژی ساده و عمیق بچه ها با هم سبب وقوع معجزه شده و میشه.
حالا از همه بچه های صمیمیه این خانواده که قادر به انجام هر کاری هستن میخوام یه خواهش بکنم،
خواهشم اینه که بیایم هر هفته راس ساعت 11 ،پبجشنبه شب (که فرداش میشه جمعه!!!!) برای هم دیگه دعا
کنیم و انرژیه مثبت بفرستیم (هر چند با تایم خیلی کوتاه و کم ولی انجامش بدیم)،مطمئن باشید جواب میده(چی
دارم به کیا میگم!!شما خودتون بهتر این مسئله رو حس کردین).تا شاهد معجزه های پی در پی باشیم.
پس یادتون نره این لایحه رو من تقدیمتون کردم کوتاهی نکنید و در صدد تصویبش بر بیاین.
شاد و پاک باشید
تا رهایی...
،برای هم
دوستان سلام ...
امیدوارم شادی مون متداوم باشه(هر نوع شادی رو میتونین حساب کنین!!!)
بچه ها می خواستم یه یاد آوریه کوچیک و یه سوءاستفاده بکنم!!!
یاد آوریم اینه که نه دعای من گرفت نه دعای تو،
اگر دعایی مستجاب شده دعای از ته قلب ما [b]بوده،انرژی ساده و عمیق بچه ها با هم سبب وقوع معجزه شده و میشه.
حالا از همه بچه های صمیمیه این خانواده که قادر به انجام هر کاری هستن میخوام یه خواهش بکنم،
خواهشم اینه که بیایم هر هفته راس ساعت 11 ،پبجشنبه شب (که فرداش میشه جمعه!!!!) برای هم دیگه دعا
کنیم و انرژیه مثبت بفرستیم (هر چند با تایم خیلی کوتاه و کم ولی انجامش بدیم)،مطمئن باشید جواب میده(چی
دارم به کیا میگم!!شما خودتون بهتر این مسئله رو حس کردین).تا شاهد معجزه های پی در پی باشیم.
پس یادتون نره این لایحه رو من تقدیمتون کردم کوتاهی نکنید و در صدد تصویبش بر بیاین.
شاد و پاک باشید
من هم موافقم حتی اگه یک ربع باشه، خیلی تأثیر داره، این کار رو برای همدیگه بکنیم، دیگه کسی هست که بگه این کار تأثیری نداره؟؟؟؟؟؟
آقای خسته، یعنی شما فکر می کنید قضیه محرم و کودکان غزه اهمیتش در مقابل مسائل و مشکلات دیگه کم و زیاد میشه؟؟ من این طور فکر نمی کنم. یعنی کما رفتن شادی باعث شده که بچه ها چیزهای مهم زندگیشون رو فراموش کنن؟ من باز هم این طوری فکر نمی کنم، چون تمام دوستان این مدت هر حرفی که زدن از تکیه و هیئت بوده و اینکه با امام حسین صحبت کردن، از اون کمک خواستن، به خدا التماس کردن، اتفاقا این قضیه باعث شد که شخص خود من به خدا و امام حسین نزدیکتر بشم، این بهبودی رو حاصل تمام دعاهای بچه ها و بیشتر از همه همزمان شدنش با محرم می دونم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط خسته
اما اگه اون چیزی که شما فکر می کنید درست باشه، به نظرتون حرص خوردن شما تأثیری خواهد داشت؟ ببخشید اگه من رک صحبت می کنم، اما شما نباید برای اینکه میزان اهمیت محرم رو بسنجید تعداد تایپیکهایی که براش باز شده رو بشمارین، شما می تونین این قضیه رو از لابه لای جمله های اعضا تالار به طور واضح ببینید. من که فکر می کنم امام حسین (ع) از دیدن این همه دل پاک که برای شفای کسی که تا به حال اون رو ندیدن اینقدر دعا می کنن بسیار راضی و خشنوده.
خداوندا شکر و سپاس
روژن جان بهت تبریک میگم و امیدوارم بازم خبرای خوبی واسمون بیاری و شاد عزیز هم بهتر وبهتر بشه انشاالله.............
سلام .نقل قول:
نوشته اصلی توسط روزن
نه به این شکلی که شما گفتید . به این شکل فکر نمی کنم . اما ماهیت محرم چیه ؟ غیر از ظلم ستیزی و حق گویی ؟ غیر از امر به معرف و نهی از منکر ؟ غیر از ...
این که دوستان دلشون پاکه و دعا می کنند . این که مناجات می کنند ، این که ... جای شکر داره . اما دعا کردن کافیه ؟
خلاصه بگم : کم بودند کسایی که زمانی که امام حسین راهی کربلا بود به دعا و مناجات مشغول بودند ؟
به قول دکتر شریعتی : " در آن لحظه که حسین (ع) حج را نیمهتمام گذاشت و آهنگ کربلا کرد، کسانی که به طواف، همچنان در غیبت حسین، ادامه دادند، مساوی هستند با کسانی که در همان حال، بر گرد کاخ سبز معاویه در طواف بودند، وقتی در صحنه کربلا نیستی، وقتی از صحنه حق و باطل زمان خویش غایبی، هرکجا که خواهی باش!
وقتی که شاهد عصر خودت و شهید حق و باطل جامعهات نیستی، هرکجا که میخواهی باش، چه به نماز ایستاده باشی، چه به شراب نشسته باشی، هر دو یکی است."
به خدا شاد واسه منم ارزش داشت و داره اما این فضا ...
یا علی
حرفهای شما کاملا درسته. اما من ربطش رو به این موضوع نمی تونم بفهمم. اگه این اتفاق برای شادی نیفتاده بود، وضعیت تالار چه فرقی با الان داشت؟ بچه ها چه کاری می تونستن بکنن که الان در انجامش کوتاهی کردن؟
یعنی فقط این موضوع بوده که باعث شده همه اعضا تالار از واقعیت دور بمونن و به طوافشون ادامه بدن؟ من نمیدونم شما چرا فقط روی این موضوع حساسیت دارید، این همه تایپیک توی تالارهست که همه بچه ها روزانه دارن توش مطلب می نویسن، فقط اینجا نیست! اگه خدا بخواد تا چند روز دیگه این تایپیک بسته میشه البته اگه من مطمئن بشم که عامل همه مشکلات این تایپیکه دیگه از فردا چیزی توش نمی نویسم تا فضای تالار اون طور که باید بشه، بشه.
نمیدونم چی بگم، یک انسان در نزدیکی شما، روی تخت بیمارستان، و همین دعا که نه خرجی داره و نه مشقتی، میتونه بهش کمک بکنه و البته که کرد، چرا باید همچین چیزی رو دریغ کنیم؟ چرا اگه می بینیم در دنیا محتاجان زیادی به دعا و کمک و ... نیاز دارن، باید کسی رو که نزدیکمون هست، فراموش کنیم و مشکل و نیاز اون رو در درجه اهمیت کمتری قرار بدیم؟ خدا تمام بندگانش رو دوست داره...
اصلا تقصیر از من بود که این قضیه رو مطرح کردم، یا شاید تقصیر شادی بود که همچین روزهایی به کما رفت، یا تقصیر دوستان که برای برگشتن اون دعا کردن.
سلام.بچه ها شما كه اينقدر دعاتون مقبول هست ميشه واسه شفاي باباي منم دعا كنيد؟شايد خدا دعاي شمارو مستجاب كنه و حال باباي منم خوب بشه.خواهش ميكنم تو روز عاشورا واسه باباي منم دعا كنيد خدا شفاي كامل بهش بده.يادتون نره لطفا.يه دنيا ممنون
عجب !
ببینید دعا خیلی خوبه به خدا منم برای شاد دعا کردم ، اما این شمردن ها هم ارزش دعا و مقدسات را کم می کرد و هم این که ....
بگذریم . الان که به لطف خدا شاد بهتره این بحث بی خوده .