سلاااااآاام من دوباره اومدم :))
وقت همگی بخیر.
بابا کی گفته آقای cry میرن بالای منبر؟
اتفاقا تنها کسیکه توی تالار صحبت هاشو خیلی قبول دارم و منطقیه آقای کرای هستن و همینطور با حوصله و زیبا توضیح میدن بنظرم آموزگار خیلی خوبی میشدن
آقا غلام خیلی ممنونم از دعای زیباتون واقعا چی بهتر از سلامتی؟
امیدوارم همه شما دوستای خوبم در تالار سالم و سلامت باشین... قدر عافیت کسی داند که به دردی مبتلا گردد.
هر وقت میخوام برای کسی دعا کنم فقط سلامتی جسمی و روحی برای اون طرف از خدا میخوام به خصوص روح و روان و آرامش خاطر...
حالا هم حتما آقا کرای و آقا غلام مهربون و عزیز براتون سلامتی و آرامش خاطر خواهانم.
حالا آقا کرای میدونید من جوونی رو توی چی میبینم؟ شاید بچگونه بنظر بیاد ولی خب طرز فکر منه.
مثلا اینکه وقتی جایی میرم مرکز توجه و احترام باشم نه اینکه الان نیستم ولی دوست دارم به نسبت بقیه منو بیشتر بهم توجه نشون بدن... دیگه اینکه دوست دارم جاهای مختلفی سفر کنم و ببینم.... دوستان پایه و خوبی داشته باشم... چون خودم آدم خوش قلبی هستم دوست دارم دوستانمم آدمای دورویی نباشن... تنگ نظر نباشن... مهربون باشن... خوبی منو بخوان....
دیگه اینکه توی هنر ها مهارت پیدا کنم مثل آشپزی و هنر های دستی دیگه مثل سفالگری هم خیلی دوست دارم که کاسه و کوزه درست کنم :)
هنر های چوبی هم خیلی دوست دارم... دلم میخواد یه ربات چوبی درست کنم.. قاشق و کاسه های چوبی و...
آره دیگه خلاصه اینم از علاقه های منه و دیگه اینکه بیشتر به خودم برسم و خودمو دوست داشته باشم...
ایمانم به خدا قویتر بشه.... آخه میدونید من حجابم خوبه... به واجبات الهی عمل میکنم مستحبات هم گاهی انجام میدم ولی اگر یه مشکلی پیش بیاد نا امید میشم و اون موقع احساس میکنم کسی نمیتونه کاری کنه در حالیکه خدا همیشه حواسش بهمون هست... دلم میخواد ایمان قلبیم به خدا بیشتر بشه.
چقدر درد دل کردم باهاتون
این تالار دوست دارم
به خدای بزرگ میسپارمتون..
خدا نگهدار
.