نادیا به جای این کارها ، از پدربزرگ یاد بگیر.
کیس های خوبی معرفی میکرد ! البته اگر فرهنگ بذاره !
نمایش نسخه قابل چاپ
نادیا به جای این کارها ، از پدربزرگ یاد بگیر.
کیس های خوبی معرفی میکرد ! البته اگر فرهنگ بذاره !
این حرفها چیه خانم گل .نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
بچه مون زن میخواد خوب براش میگیرم. به آرزوش برسه گناه داره
فرهنگ جان تو که زن گرفتی دیگه چی میگی چی میخوای . برو به زن و زندگیت برس
اون لیستی که همسر دادن بهت رو تهیه کردی یا بازم داری با ماشین خیابونارو بالا پاین
میکنی . تو دیگه متاهل شدی مجرد که نیستی بدو برو خونه آفرین آفرین.:311:
امید جان یه کیس خوب هم برای تو سراغ دارم. اما باید کمی توپل بشی
آخه کیس محترمه از کمی توپل تر گذشته میترسم. یه میشگون از ذوق بگیره استخونات بشکنه .
برای خرید عروسی هم زیاد خرج نداره یه توپ پارچه میخری میپیچی دورش دیگه نیازی به
خیاط نداره . کفشم. که با جعبه اش بپوشه راحتره . :311:
سلام.
حوصله مان سر رفته
کاش میشد یک اجلاس غیر متاهل ها بذاریم یه بیانیه بدیم این آقایون و خانوم هایی که خارج این اجلاس هستن رو محکوم کنیم بلکه یه ذره دلمون خنک شه:227:
اونوقت تکلیف امثال ما چی میشه؟
جزو متاهل ها هستیم یا مجردین؟
شما جزو متجدّیدن هستی.:D
دختر مهربون ما هم یه روزی متاهل می شیم.هر حکمی صادر بشه یقه خودمونم می گیره هاااااااااا.
بعداً که به متاهلین پیوستیم یه فکری براش میکنیم:D
اون موقه کسان دیگه ای تصمیم می گیرن.
فرست آو آل! این شتریه که در خونه همتون می خوابه. پس مواظب باشید حرفی نزنید که بعد ها گزنه دست دشمن بدهید.
دوّمندش: آیا می دانستید چند درصد "اقتصاد دنیا"، نه ببخشید "آدم های دنیا" در گروه متاهلین هستند؟ جدا می دانید آیا و خصومت می ورزید؟ جدا نمی ترسید از خشم و قهر متاهلین؟( یاه یاه یاه... )
سومندش: جدا فکر کرده اید ما دست بیلیم؟!.... فکر کرده اید ما می نشینیم و همین جوری عین جوجه نوک بسته، بال چیده، اجلاس شما را تماشا می کنیم؟... اگر لازم است یادآوری کنم حاکم بزرگ میتی کامون، نه ببخشید حاکم بزرگ، مُدیر همدردی، خود کسی است که از عنفوان نوجوانی، به جرگه قدرتمند ما پیوسته است و به ما آرمان های ما بسیار بسیار متعهد است؟ ... ابزار های قدرت ما را ندیده اید که ایکی ثانیه حالتان را می گیریم و تاپیک حذف می کنیم و آسمان ریسمان می بافیم که کارمان درست است؟ وای بر شما!
چهارمندش: جدا که "انسان کان نسیانا ظلوما جهودا" می باشد. چطور فراموش کرده اید در جایی که نشسته اید که سر درش به نام ماست؟! آن بنر عظیم "تالار مشاوره ازدواج" را که گل منگلی است و می خواهیم بدهیم بزرگترش کنند و رنگ های قهوه ای تیره و روشن و اینا بزنیم توش، در سرسرای ورودی ندیده اید؟
پنجمندش: کجا می خواهید اجلاس بگذارید؟ اینجا که سندش به نام ما بوده و هست و خواهد بود. جاهای دیگر هم که از نظر قوانین همدردی، ممنوع است.(چه معنی داره قرار خصوصی و غیره بذارید؟!:300:) یاه یاه یاه! گیر افتاده اید ای جماعت غیر متاهل. باشد که تسلیم شوید. یو ها ها ها ها ....
ببخشید اویژه جان شما احیانا ازپای فیلم ترسناک پا نشدی الان..بیشتر یاد ازاین پسربچه ها افتادم که بعد دیدن کارتون جنگی یه تفنگ برمیدارن و میخوان به همه شلیک کنن..
خلاصه سر در تالار هم نوشته همدردی...گوشش هم تو یه پنقل جا نوشته مشاوره ازدواج و خانواده..ما هم که هی داریم مشاوره میدیم.اما..اما..اما
اون همدردی رو نمیبینید به اون بزرگی..ما الان میخوایم به این اصل همدردی بپردازیم..بسه دیگه..چقد مشاوره..
منم با اون اجلاس غیرمتاهلها موافقم..
ازکجا شروع کنیم؟؟؟؟
..................................................
بزرگترین انگیزه ازدواج واسه من:
کلا فقط کنجکاوم بدونم بلاخره من با کی عروسی میکنم؟؟یعنی فقط بدونم کافیه.بقیش مهم نیست.:)
موفق باشید
این اجلاس چی هست یکی به من توضیح بده .
باید چیکار کنیم.
من همه جوره موافقم. وپایه .
بهار وظیفه من این وسط چیه باید چیکار کنم. آویژه رو بن کنم. :311:
درستور از شما انجام عملیات از من .
e e eمن که متاهلم من این وسط چیکار میکنم. منم بازی منم بازی .
این یک روز رو انگاری متاهل نیستم. من پدربزرگ 25 ساله مجرد بدون همسر هستم. :311: