سلام به اعضای خوب تالار همدردی من به مرخصی می روم دلم برای تالار تنگ می شود اعضا خوب تالار و مدیران خوب تالار مدیر خوب همدردی امیدوارم در تالار موفق باشید دوباره به تالار بر می گردم براتون ارزوی سلامتی و موفقیت دارم:72::72::72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به اعضای خوب تالار همدردی من به مرخصی می روم دلم برای تالار تنگ می شود اعضا خوب تالار و مدیران خوب تالار مدیر خوب همدردی امیدوارم در تالار موفق باشید دوباره به تالار بر می گردم براتون ارزوی سلامتی و موفقیت دارم:72::72::72::72:
سلام به همگي
آقا من مي خواستم در مورد مصاحبه و اينا بگم كه چي شد چون آقاي بي بي هم ازم خواست اولين حقوقمو بدم به ايشون.
بابا عجب ملتي هستيم ها!آقاي بي بي همش يه دونه پست راهنمايي به بنده و ستايش باران زدن.
حالا هم اومده خونمون مهموني ماشاءالله كنگ... :311: (شنيده بوديم جنوبي ها زياد اهل مهماني رفتن و گرفتن هستند اما ديگه اينجوريشو فكر نميكردم ...)
هم ازم حقوقمو ميخواد :302:
من كه رفتم مصاحبه اصلا و ابدا انتظار قبول شدن نداشتم به هيچ وجه! چون بد بود. اما گفتن اگه قبول شيد بهتون زنگ ميزنيم ...
زد و دو سه روز ديگش بهم زنگ زدند (به موبايلم) اما من متوجه نشدم و برنداشتم...
بعد از اون هرچي زنگ ميزنم منشي شركت ميگه من در اطلاع نيستم خانم اين چيزا به مديرعامل مربوطه و منم نمي تونم وقتشونو بگيرم اگر بخوان دوباره باهاتون تماس ميگيرن ...
بهش ميگم بابا مگه ميخواي با رئيس جمهور قرار بذاري http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...12a65938a8.gif يه توك پا برو بالا از مديرتون بپرس خانم فلاني كه اومد براي مصاحبه براچي بهش زنگ زدين؟!
منشيم سريع دلش ميخواد قطع كنه از اين هاست كه تا زنگ ميزني شركت ناراحته كه وااااااااااا چرا زنگ ميزني ؟ من منتظر تلفن دخترخالمم كه باهم بريم خريد ...
خلاصه كه اينم از اوضاع ما ...
تازه حاضر شدم بدون پول يه كاري براي يكي از فاميلامون انجام بدم ... امشب كه بهش زنگ زدم داد وبيداد راه انداخته سرم http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...8cab1927af.gif كه چرا زودتر نميتوني انجام بدي و ... منم تصميم عوض شد گفتم ازش پول ميگيرم حالش جا بياد ... بلا به دور :163:
راستي چه سوتي بزرگي دادم! :311:
من رفته بودم خونه ي آقاي بي بي نه اينكه ايشون بياد خونمون! چون تاپيكش بود: اگر نفر قبلي پشت در خونتون باشه چيكار ميكني! :311:
پس من بودم كه كنگر...
دوستان گل همدردی سلام :72::72::72:
نگران من نباشید، من خوب خوبم.
منتها کارهای نظافت منزل مونده برای الان! مثل شاگرد تنبلا که درساشون میمونه برای شب امتحان!
خلاصه که نمی رسم خیلی به تالار سر بزنم!
دلم برای همتون تنگ میشه! :43:
یاسای عزیز
اصلا چه فرقی می کنه کی خونه کی رفته ؟؟!!! حالا بگو تا کی می خوای بمونی ؟؟:311:
مهمان گرچه عزیز است ولی همچو نفس
خفه ميسازد اگر آيد و بيرون نرود
حالا فکر نکنی که کنگر برات درس می کنم . روز اول که هیچ ، روز دوم فقط نون و پیازه :227: روزسوم ....
اتفاقا سوتی اولت به جا بود این من بودم که کنگ.... متقابلا تو بودی که لنگ...:58:
حقوق اولت رو هم نگفتم بدی به من ، گفتم حقوق اول رو که گرفتی یادت باشم :311:
افرين به همه خانم هاي خوب و كدبانو و مدير و مدبر و.... كه سخت مشغول خانه تكاني و تدارك برنامه هاي نوروزي هستند .
آفرين به همه ي آقايان خوب و مدير و مسئول و متعهد و...كه سعي دارند در اين روزها هم دوش و هم شانه ي خانم هاي عزيزشان سورو ساط ايام عيد را مهيا كنند . .
آفرين به اين دلهاي سرشار از اميد و شادي .
آفرين به بهار با اين ويژگي ناب كه هر سال جمعي را به حركت و نو شدن و تازگي و سبزي دعوت مي كند .
آفرين به ......
آفرين به .....
همگي خسته نباشيد . بهار و طبيعت و تمام سيستم هستي به شما لبخند مي زند براي تك تك اين لحظه هايي كه شما پر اميد رو به سمت آينده اي روشن گام بر مي داريد . فراواني تان افزون ، سال نو پيشاپيش مبارك .
سارا بانو
تو هم مارا مردی !! با این دغدغه هات ، هزار بار (با کم وزیادش ) بهت گفتم نرو دنبال پزشکی ، تو دلت نازکه ، طاقت دیدن خون رو نداری ، برو دنبال یه شغل پر مسئولیت مثل بند زدن قلبای شکسته ، شکسته بندی دل و...
تو که هستی ، چرا قایمکی میای :311: هنوز دکمه ارسال رو نزده ، تشکر رو می فرستی:104:
من که فرصت بازسازی روحی و روانی برا ادامه مبارزه رو بهت دادم ، چرا قایم شدی ؟؟؟
اینقد غرق کارای خونه نشو ، کارها هیچ وقت تموم نمیشن ، روزهای خدا هم همیشه هستن ...با یه برنامه خوب می تونی هم به بساب بروب ، بشور ، ب.. ب ... برسی هم به ب..ب...ب... ، اگه برنامه خوب خواستی ایمیل بزن :311:
آفرین ، صد آفرین ، 1300 آفرین ، دختر خوب (Ani) و نازنین ، به پا یهو :227:
بي بي سلااااااااااااام
معمولا اين وقت سال را اعلام مي كرديد: ماموريت هستم .
چي شده امسال از ماموريت خبري نبود يا كارهاي خونه زود تموم شد ؟!!:163:
خوشحالم كه مثل هميشه اينقدر خوب و سرحال هستيد . (بزنم به تخته ):104:
مثل اينكه خوب خانم خدمتتان رسيده و كارهاي خونه زود تموم شده كه كيفتان كوك شده:324:
سارا هيچ كس به غير از خودت با سركرده ي باند ضد زن نمي تونه طرف بشه .قفل سكوت را بشكن خانمي . مي بيني كه دائما حريف را مي طلبه:311: :227::310:
آره آنی عزیز
امسال دیگه تجربه ام در کارهای آخر سال زیاد شده :311: ، فرشها رو یه ماه ونیم پیش دادم شستن :302: ، بقیه کارها رو هم تا اول اسفند تموم کردیم ..... آی ، وای :316:
یادمه قبلا تا این حرفا میشد ، به خانومم میگفتم میخوای دوتا خانم بگیرم کمکت باشن :163::58:
الان هم همیشه وقت و بی وقت میریم بیرون و وقتمون رو تو بازار و پاساژو مغازه ها می گذرونیم ، اغلب مراکز خرید رو می شناسیم - تا اینجاش طبیعیه - جالبیش اینجاس که برخی از اونا هم ما رو می شناسن :311::311:
حتی هفته گذشته چند روز مرخصی گرفتم و هایپر استار- گلستان - تیراژه- دنیای نور - ... نور - این یکی نور - اون یکی نور و... خلاصه یکشنبه بازار - جمعه بازار و بقیه هفته بازار و ... همه رو زیارت کردیم.
نتیجه تجربه ام رو هم برا اقایون تو یکی از ارسالهام گفتم . الان یادم نمیاد وگرنه لینکش رو میزارم.
خدا قوت بي بي جان ، فرشها را كه خودتان نشستيد ،دادين براتون زحمت شستن را كشيدن ، چرا حالا گريه مي كنيد ؟!
اينقدر صورت حساب دردناك و غم انگيز بود ؟!:311::311:
پائين صورت حساب ، كوبيده اضافه و دو سيخ گوجه و.. منظور شده بود ؟!:311:
مثل اينكه قراره سال پر نوري را آغاز كنيد كه هر چي پاساژ نوراني بوده را رفتيد و گشتيد ؟! قراره به سلامتي لوستر بخريد ؟!:311:
مرور ايام هفته توسط بازارهاي هفتگي ايده جالبي است . اين را بلد نبودم. دست شما درد نكنه :72:.
زين پس ani در
شنبه بازار - يك شنبه بازار -...جمعه بازار . ايام هفته را مرور مي كنه ! لطفا آدرس دقيق اين همه اطلاعات را رد كن ببينيم اين بازارها كجاهاي شهر هست . :311:
همين كه در ايام باقيمانده ي سال به بهانه ي ماموريت غيب نشده ايد ما خدا را شكر مي كنيم .
گشتن و پاساژ رفتن بهتر از غيب شدن به بهانه ي ماموريت است .:311:
يكي از مردان نمونه ي تالار مستر بي بي نازنين و محترم است . :72:.
آقاي سنگ تراشان شما هم لو بدهيد ببينيم در چه حال هستيد و البته به اضافه ي احمد و ساير مردان متاهل تالار يالله زود باشيد ،شارژ كنيد حسابهايتان را كه بتوانيد لو بدهيد ببينيم كارهاي خونه داري چه مزه اي مي ده