سلام دوستان :72:
اومدم ازتون التماس دعا داشته باشم . لطف می کنید برای حل شدن مشکل زندگیم و اینکه گره از گرفتاریم باز بشه و به نیت دلم برسم برام آیت الکرسی بخونید ممنونم . لطفا خیلی دعام کنید
از خداوند برای شما خیر و بهترین ها رو میخوام:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان :72:
اومدم ازتون التماس دعا داشته باشم . لطف می کنید برای حل شدن مشکل زندگیم و اینکه گره از گرفتاریم باز بشه و به نیت دلم برسم برام آیت الکرسی بخونید ممنونم . لطفا خیلی دعام کنید
از خداوند برای شما خیر و بهترین ها رو میخوام:72:
طنین جان از خدا می خوام گره از مشکلاتت باز کنه و نیت دلت بشه خیری که خدا برات می خواد. آمین.
سلام . خیلی ممنونم از بی نهایت و نیاگارا و جناب ام واز و دیگر عزیزانی که دعا کردند من هم برای شما صلوات و آیت الکرسی می خونم:72:
سلام
اگر گرفتاری دارید ، اگر دردمندی ، اگر دوست دارید قرب به خدا پیدا کنید ، اگر حاجت دارید ، اگر آرامش می خواهید ...
بشتابید که چاره کار شما شرکت در تاپیک سیمرغ آمنین هست :welcoming: هر هفته جزئی از قرآن را می خوانیم در کنارش برنامه رفتاری هم داریم که مقید به انجامش هستیم:72:
http://www.hamdardi.net/showthread.p...7&goto=newpost
سلام عزیزان
در این روز بزرگ و مهم (عرفه)... خیلی به دعای شما نیاز دارم .....
سلام یاران همدردی :72:
امیدوارم همه تون هر کجا هستید سلامت باشید .
چه حس عجیبیه ! چون خیلی وقته تالار نیامدم ،الآن که دارم این متن رو می نویسم انگار معذبم.
من در این چند ماه اخیر دور از جون همه تون ، بیماری های زیادی رو تجربه کردم و هنوز ادامه داره که خب بخش بزرگش بر میگرده به سبک زندگی اشتباهی که داشتم .
اگر این پست رو دیدین ممنون میشم برای منم دعا کنید .:72:
با سلام
ان شالله حال همه خوب باشه
یکی از عزیزان و نزدیکان ما ، خیلی وقته درگیر بیماری سرطان هست .
ممنون میشم دعا بفرمایید .
دعا بفرمایید اگه قرار باشه بینمون باشه ، باشه این عزیز و بتونیم بیشتر قدرشو بدونیم .
و اگه قرار نیست بینمون باشه ، دعا کنید با آرامش بره و این سختی ها براش راحتتر بشه و زودتر به آغوش خدا برسه.
خدایا،،، به تو پناه می بریم از شر شیطان رانده شده .
خدایا،،، زمام همه امور به دست تو است و صدور آن ها از مقام قضاى تو ست.
برای شفای همه بیماران :
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوء
..................
بچه ها مراقب خودتون باشید .
در پناه حضرت حق .:72:
ای خدا
فیلم ( تئاتر) نقصد رو اگر تونستید حتماً ببینید، البته احتمالا مثل من دفعه اول متوجه نمیشید ، دو بار ببینید،
تو فیلیمو هستش
مقصد: جایی که قرار بود مقصد باشه، ولی نشد